Sykling med en baby: 6 grunner det burde være din nye mamma treningsøkt

Din barnevogn kan være ditt viktigste sett med hjul i disse dager, men bytte til en sykkel kan øke dine treningsnivåer.

Enten du har støvet av sykkelen for å spare penger, forbedre treningen din eller miste litt baby vekt, er sykling en glimrende måte å komme seg rundt. 'Sykling er utmerket kardiovaskulær trening, brenner 200 kalorier i timen og toning din nedre halvdel,' sier postnatal fitnessekspert Jane Wake. Og med litt spesialutstyr kan babyen din også komme med. Så lenge babyen din kan sitte opp uten hjelp og du har hjelmer og et forsiktig utstyrt barnesete, er du klar til å gå. Når du drar ut, velger du ruter gjennom en park eller langs sykkelstier hvor det er mulig, ettersom den nyeste forskningen tyder på at nærværet vil øke konsentrasjonen og minnet, så vel som babyen din.Hvis du er ute av praksis, kan du bekymre deg for balansen din og hvordan du klarer å behandle barnet ditt, så planlegg et par tørre løpene først - muligens uten babyen din, slik at du kan komme tilbake i svingen av den. Det tar ikke lang tid, og det er briljante fordeler for dere begge.

1 Det gir regelmessig trening

"Hvis du sykler hver dag - tar barnet ditt til barnehage, for eksempel - det vil gi stor forskjell til din generelle kondisjon," sier Jane. Det fungerer ikke bare lår og bum, men også magen din - gode nyheter om du nylig har hatt en baby. 'Husk å aktivt trekke opp i bekkenet ditt for å få mest mulig ut av det,' sier Jane.

2 Det forbedrer balansen din

Hvis du sykler med babyen din, vil det være en større utfordring å holde deg oppreist. «Du vil bruke kjerne musklene dine til å holde balansen, noe som også vil styrke ryggen din,» legger Jane.

3 Det hjelper babyen din å holde seg sterk

'Forskning har vist at barns fysiske og mentale helse øker med tiden brukt utenfor, sier konsulentpediatrik Mitch Blair.

4 Det oppmuntrer språkutvikling

"Gjør det beste ut av muligheter til å peke på ting som du går," sier Mitch. Fra ender til hunder og gravemaskiner, vil babyen absorbere verden rundt seg.

5 Det gir deg både en dose av vitamin D

Mellom vår og sen høst vil bare 10 minutter hver dag i solskinnet gi barnets daglige dose vitamin D, som er viktig for beinhelsen. Hvis du er i sterk sol, kle deg babyen i lyse klær som dekker hennes hud og bruk solkrem.

6 Det gir sensorisk stimulering

«Reiser på sykkel gir deg en fantastisk utsikt over verden,» sier Mitch. 'Og babyer elsker bevegelse - jiggling fra å være på sykkel er sannsynlig å bosette barnet ditt.' Går du sykling med babyen din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar