Cybex Sirona bilsete gjennomgang

Når du vender fremover, reduserer en justerbar støtskjold risikoen for skulderskader under en kollisjon. Hvis du har god plass i kjøretøyet og ønsker å holde barnet bakover så lenge som mulig, er dette setet som roterer 360 ° et verdifullt kjøp.

Testet av Aisling Alsopp, 28, mamma til Monty, fire måneder. Hun sier:

"Dette ser veldig ut, det er enkelt å installere, og har en veldig god tilbakevinklingsvinkel for lur. Monty så veldig koselig ut! Den roterende funksjonen var imidlertid overflødig i vårt Golf, da det ikke var nok plass bak førersetet for å rotere bilseteret. Båndene strammet ikke så godt som andre modeller heller. "

Testet av Laura Allen, 36, mamma til Riley, 15 måneder. Hun sier:

"Jeg elsker det polstrede, komfortable setet og magnetiske holdere som holder stroppene ut av veien, og det faktum at du bare har en knapp for å trykke for å rotere dette setet - noe som gjør det veldig raskt og enkelt å bruke. Det er fedt å fjerne fra kjøretøyet, skjønt, og nakkestøtten var vanskelig å justere mens Riley var i setet. "

Testet av Dawn Geddes, 35, mamma til Beth, tre år. Hun sier:

"Dette er et veldig behagelig og attraktivt sete. Det var ganske vanskelig å installere, men bilseter handler om sikkerhet, ikke bekvemmelighet, så jeg tror de ekstra sikkerhetsfunksjonene på dette gjør det vel verdt bryet med en litt fiddly installasjon. Beth virket behagelig i dette setet, spesielt vendt bakover, og selv sovnet i det, noe som ikke er kjent med! "

Dette er en "bakovervendt-for-lengre" modell som kan brukes fra fødselen som bakovervendt bilsete og deretter bakover eller fremovervendt for gruppe 1-fasen. Den innovative dreiefunksjonen gjør at du setter setet til siden, noe som gjør det enkelt å få barnet inn i bilen - en strålende ide i teorien, men i virkeligheten fungerte mekanismen ikke så bra.

Den innovative og briljante oppfatningen av en svivelfunksjon for å få barnet ditt inn og ut av bilen er flott i teorien, men ikke hvis designet ikke er helt klart. Bilseteret slår seg tilfeldig fast når du prøver å svinge den og er temperamentsfull i det hele tatt.

Det er ikke mye plass i setet heller, og selv små babyer ser trangt ut. Selen er vanskelig å trekke gjennom og stramme, og eldre barn kan ikke nyte å ha en pute over dem. Det er stor, men smart å se.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

2015 - Car Seat Group 0+ Award!

Sirona av Cybex er et fantastisk bilsete! Den er godt designet, robust, justerbar og leveres med svivelfunksjon som gjør installasjonen til en bris. Stoffet er god kvalitet - myk, stilig og slitesterk, og stolen er komfortabel. Det er imidlertid bare ISOFIX-kun, noe som er flott - med mindre du ikke har et ISOFIX-vedleggssystem. Det er også ganske tungt og vil beskattes for å flytte inn og ut av en bil med jevne mellomrom, men vekten legger til setets sikkerhetsfaktor, noe som gir den en god og solid følelse. I stedet for en fempunkts sele, bruker stolen en sikkerhetspute for å beskytte de små, så det er ikke behov for stropper - om dette kan oppfordre dårlige vaner for å bile på setebeltet senere, kan det være et potensielt problem med dette sikkerhetssystemet.

Og hodet opp igjen bruksanvisningen; Det er tucked away i baksiden av stolen (for å spare deg for unødvendig søk). Det er et dyrt produkt, men kvaliteten og konstruksjonen av setet er tydelig umiddelbart og føles utrolig trygt - det er verdt hver krone.

2014 - Shortlisted for 'Best Specialist Car Seat' Award!

Cybex Sirona er et flott bilsete med mange funksjoner. Den varer fra fødsel til 4 år og har både fremover og utvidet bakovervendt funksjonalitet. Setetrekket kan fjernes for vask og med ISOFIX er setet enkelt å installere, men det er tungt, noe som kan komplisere monteringsprosessen noe. Det er heller ikke lett å overføre.

Seterens primære funksjon er svingemekanismen, som er flott - bare husk at setet må låses i oppreist stilling før noen form for svingning kan skje. Den fremre forsterkeren er en god sikkerhetsidee, men det er barn som ikke vil like det, og sannsynligvis vil argumentere for punktet når du prøver å sette dem i setet.

Samlet sett er det god kvalitet - trygt, solid og komfortabelt. Det er dyrt, men hvis du kan strekke budsjettet ditt, er Sirona et flott alternativ.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar