Cybex Pallas M-Fix Review

Innholdsfortegnelse:

Cybex Pallas M-Fix Review
Cybex Pallas M-Fix Review

Video: Cybex Pallas M-Fix Review

Video: Cybex Pallas M-Fix Review
Video: (4К)Подробный обзор Cybex Pallas M-Fix детское автокресло от 1 до 12 лет 2023, September
Anonim

Vi sier: Dette har en justerbar støtskjold for å sikre barnet ditt på plass. Det virker som en airbag under en kollisjon, og bidrar til å redusere kraften. Vi elsker treposisjonen hvilende nakkestøtte, som forhindrer at babyens hode ruller fremover hvis hun nikker. Det er lett å sette stolen på plass, selv med en hånd.

Testet av mamma Holly and Toby, 9 måneder:

Dette bilseteret er så lett å pope Toby i - det er herlig å ikke faffe rundt med en fempunkts sele. Det er ikke spesielt lett, men du kan flytte den mellom biler om nødvendig. Jeg er ikke en fan av fargen, men det finnes andre alternativer. Bruksanvisningen er litt vanskelig å følge, så jeg bekymret meg for å installere dette feil.

Testet av mamma Sarah og Gabriel, 19 måneder:

Installasjon var lett, men Gabe trengte støtskjoldet i den mest utstrakte posisjonen - jeg er ikke sikker på at dette vil være behagelig når han vokser. Også setet trengte nesten hele setebeltet. Jeg fant det vanskelig å få ham inn - han svingte ned før jeg fikk slagskjermen på plass, og prøvde å presse den ut mens jeg satte sikkerhetsbelte på.

Testet av mamma Amy og Scarlett, 3 år:

Jeg var mest spent på å prøve ut dette setet som jeg elsker utseendet på det - det er stilig og virker godt designet. Setet er veldig enkelt å installere i bilen, men instruksjonene er ikke omfattende nok. Jeg trengte mer veiledning for å være sikker på at jeg installerte den trygt, og å montere sikkerhetsbelte på en slik måte at Scarlett følte seg trygg var ikke lett å gjøre.

Anbefalt: