Cybex Pallas 2-Fix Car Seat Review

Innhold

2014 - Shortlisted for 'Best Multistage Car Seat' Award!

Cybex Pallas 2-Fix bilsete gir utmerket beskyttelse og støtte! Det er enkelt å sette sammen og ISOFIX gjør det enkelt å installere.

Funksjonene inkluderer justerbar tilbakestilling, hodestøt, sidebeskyttelsesputer og frontstøtter, noe som kan ta litt vant til, men eliminerer ulempene hos de små som vrikker armene sine utenom stropper mens du kjører. Den medfølgende airbags er en strålende sikkerhetsfunksjon, og setet er behagelig.

Det er lett og manøvrerer lett mellom biler. Det er også robust og super trygt. Setet er dyrere enn andre produkter, men er verdt ekstrakostnaden for sine overlegne sikkerhetsfunksjoner.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Anmeldelse

Et trygt, stilig sete, takket være ISOFIX-alternativet, med robuste beskyttende sidevinger og en pute. Et stort kvalitetsvalg som er lett å passe og bruke.

2-Fix ser ut og føles solid, trygg og komfortabel pluss det er også romslig. Dette bilsatset har en pute i stedet for en tradisjonell sele. Noen barn vil elske det, andre loathe. Noen av våre testere fant puten veldig restriktiv og potensielt ganske varm i de varmere månedene, men andre syntes det var et nyttig bord for leker og mat til barnet sitt. 2-Fix har klare instruksjoner, og det er enkelt å installere og justere.

2-Fix har klare instruksjoner, og det er enkelt å installere og justere.

Det er flott for lur også, da det reclines ganske langt. Det er også lett å få barnet ditt inn og ut, pluss som setet er ganske høyt, vil den lille du få en god utsikt ut av vinduet også. Setet fungerer bra for alle aldre i serien og har veldig solid sidestøtbeskyttelse. Samlet er 2-Fix veldig godt laget og sikkert, bare sørg for at du prøver før du kjøper for å se om barnet ditt liker å bruke en støtpute.

Se flere bilstedsanmeldelser

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar