Cybex Gold Juno 2-Fix Car Seat Review

Innhold

Et fremadvendt sete med tilbakestilling og åtte forskjellige innstillinger på den høydejusterbare nakkestøtten.

Setet leveres med en sikkerhetsbeltepute som bidrar til å redusere risikoen for nakkeskader, mens beskyttende sideklosser bidrar til å redusere kraften i en kollisjon med sidekollisjon.

Dekselene er maskinvaskbare, og en sommerdeksel med pustende stoff er også tilgjengelig.

En spesielt nyttig funksjon er at dette setet er koblet lett inn i et bilens ISOFIX forankringspunkter, men kan også bli stukket i seter. Dette gjør den kompatibel med biler uten ISOFIX, og praktisk for å bytte mellom biler også.

Oppdag stolen for barnevogner og bilseter av Mother & Baby Awards

Testet Nadine-Johanna Stewart, fra London, mamma til Max (13 måneder), sa: "Sikker, lett, veldig lett å installere med ISOFIX eller sikkerhetsbelter. Flott design og enkel å bruke. Noen barn kan føle seg begrenset av støtpute. "

Tester Rabab Kane, fra Co Antrim, mor til Patrice, 9, Alesha, 6, Matthew, 5 og Sophia, 2¾, sa: "Jeg elsker den ekstra abdominale beskyttelsen, men dette setet var ganske stramt for Sophia - jeg synes det er bedre egnet til barn under to."

Tester Dorian Spackman, fra Cornwall, far til Max (23 måneder), sa: "Vi likte ikke delen over barnets mage som det er for restriktivt. Det er ganske dyrt sete, men vi fant det utrolig vanskelig å installere som instruksjonene forvirret oss! "

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar