Cybex Cloud Q bilsete gjennomgang

Din baby kan reise i bilen som ligger nesten flatt i dette setet, så det er et godt alternativ for babyer som ofte sovner i bilen, eller for lange bilreiser som sammenfaller med lur eller sengetid.

De forskjellige tilbakestillingsinnstillingene kan justeres med en hånd, selv om de er litt fiddly i begynnelsen. Ut av bilen kan du også bruke dette som en liggende flatt bæreplate, og den festes til Cybex og andre barnevognrammer - nyttig for å flytte babyen din uten å våkne henne opp. Den er egnet for bruk fra fødsel til rundt 18 måneder.

Testet av Fiona Hatcher, 33, mor til Jude, syv uker. Hun sier:

Jeg elsker den koselige nyfødte innsatsen, og Jude gjorde også - han sovnet flere ganger når han var i bilen.

Setet er fint å bære fra bil til hus, men jeg ga meg nesten en brokk og løftet den til et supermarkedvogn. Solskjermen er strålende for lur. Tilbakestillingsfunksjonen er fiddly - jeg tenkte kjøring over setet i frustrasjon - men jeg sussed det til slutt!

Testet av Vikki Slattery, 33, mamma til Aidan, syv måneder. Hun sier:

Dette var vår favoritt sete! Det er så mykt og godt polstret, selv om vi ikke har mestret å bruke recline-funksjonen ennå. Aidan vanker vanligvis i bilen, men han klarte en to-timers reise i dette uten så mye som en pynte!

Jeg liker virkelig den store baldakinen. Stroppene er superlette å stramme og den justerbare nakkestøtten er også et fantastisk tillegg.

Testet av Mahjabeen Brammall, 33, mamma til Zahra, 12 måneder. Hun sier:

Puteringen er så god at jeg vil like en selv! Zahra har mye plass og det vil definitivt vare til 18 måneder. Jeg elsker fargen og liggende funksjonen.

Båndene er lette å justere og baldakinene klapper seg pent tilbake. Å frigjøre setet flummoxed meg først, men det er enkelt når du har knack. Den eneste ulempen er at det er tungt å bære.

Testet av mamma Emma Young for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette er trolig den dyreste babybilsetet jeg har satt min baby på! Det virker mer avansert enn andre barneseter, slik at babyen strekker seg ut så mye som mulig, og likevel føler jeg fremdeles at hun er fin og trygg og tettsittende! Det er et stort utvalg stillinger som justerer setet for å gjøre babyen mer komfortabel. Min baby har absolutt likte hennes bilritt i dette!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Denne babybilsetet virker så moderne og designet med alle babyens sikkerhet og komfortbehov i tankene! Å vite at hun er trygg og tettsittende når vi kjører, gjør livet enklere!

Testet av mamma Natalie Turnball for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Elsket dette barneseteet! Stilig, den har et veldig moderne utseende, og kommer tydeligvis i et bredt utvalg av farger. Rikelig polstring over alt - spesielt rundt hvor baksiden av hodet og siden av hodestøtten. Polstringen på brystet og lysken / mageremmene er også myk, så når den er strammet, graver den ikke inn i babyen min. Polstring er også justerbar, slik at babyen vokser i stand til å forlenge nakkestøtten og spinalbeskyttelsen.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Likte det faktum at setet kunne gjøres tilbakebetalt, selv om det ikke var helt på reise. Jeg var ganske glad for å la barnet mitt fortsette med luret i en stund i setet da jeg tok den ut av bilen.

Testet av mamma Elizabeth Emmanuel for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Barnet mitt så veldig trygt ut i dette barneseteet og likte det polstring som, mens det var solid, var veldig mykt mot sin lille kropp. En ekstra funksjon som jeg ikke hadde kommet over i andre babybiler seter, var at det kunne bli omgjort til nesten en bære barneseng når den ikke var i bilen. Dette var ideelt for når babyen min fortsatt sov etter en bilreise.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Dette barneseteet var lett å sette inn og ta ut av bilen uten at barnet mitt blir forstyrret for mye. Jeg likte den justerbare hodestøtten og den polstrede pute for babyens beskyttelse.

Testet av mamma Carmen Bell for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette er et fantastisk bilsete! Min baby er veldig trygt og komfortabelt cocooned! De ulike tilbakestillingsinnstillingene var praktiske da babyen min liker å sove i bilen, og jeg var i stand til å finne en som passet henne.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Virkelig likte dette setet som jeg følte at det var sannsynligvis den sikreste jeg har prøvd med min lille!

Testet av mamma Francine Smith for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg likte sikkerhetsfunksjonene på dette setet som gjorde barnet mitt trygt og sikkert. Jeg fant de liggende innstillingene litt tøffe i begynnelsen, men fant snart det rette for babyen min å være godt strukket ut for en lang biltur. Dette gjorde det mulig for henne å ha en fredelig søvn.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

De forskjellige liggende innstillingene gjør reiser for min lille en mye mer komfortabel enn i noen andre bilseter. jo mer komfortabel og fredelig baby er, desto lettere er bilen!

Testet av mamma Aimée Higby, 25, fra Essex, er mor til Aiden, seks uker gammel. Hun sier:

'Tilbakestillingsinnstillingene var vanskelig å justere, men Aiden sovnet lenge etter at vi nådde målet, så det er åpenbart skjegg. Det er også veldig stilig. '

Testet av mamma Helen Wood, 31, fra Cambridgeshire, mor til Ethan, seks måneder. Hun sier:

'Jeg liker design og den justerbare nakkestøtten, som gir god støtte. Men det er dyrt og tungt å flytte mellom bilen og barnevognen. '

Testet av Cora Fleming, 35, fra Ipswich, mamma til Lyla, 12 måneder. Hun sier:

Jeg elsker dette setet. Lyla sovnet i det raskt og sov lenger enn hun vanligvis ville ha i bilen. Men jeg fant det tungt å løfte da hun var inne i det.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar