Cybex Aton Q bilsete gjennomgang

Cybex Aton Q bilsete er godt laget, lett og enkelt å justere. Hetten er lett å tørke og vil beskytte små fra å bli våt hvis du trenger å dash gjennom regnet selv om spesialisert materiale har en tendens til å hakke.

Sikkerhetsbelte passer lett gjennom sporene og rundt ryggen for å sikre setet og de medfølgende stroppene og spennebeskytterne holder babyen behagelig. Støtten til nyfødte er utmerket, med setet liggende til en løgnbakkeposisjon, og det lineære sideffektbeskyttelsessystemet (LSP) er flott; setet gir god støtte, samt tilliten til at babyen er trygg.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Den kommer i et fantastisk utvalg av funky farger og er ISOFIX-kompatibelt, men det er dyrt, spesielt for et produkt som varer til bare 18 måneder (13kg) - men for stil og brukervennlighet samt sikkerhet, kanskje verdt prisen !

Testet av Funda Gunes, fra London, mamma til Kaya, seks uker. Hun sa:

Den nyfødte innsatsen gjør dette setet til et godt valg for premature eller lave fødselsvekt babyer. Basen er enkel å installere, men setet er for tungt til å bære langt og det er veldig smalt - Kaya er 5 kg, men han vil ha vokst godt ut før han når grensen på 13 kg. Jeg tror det er dyrt, gitt at det ikke er mye plass til vekst, så det er ikke et alternativ jeg ville velge.

Testet av Sally Coffey, fra London, mamma til Stanley, seks måneder. Hun sa:

Alt om dette roper på kvalitet, fra den robuste strukturen til det luksuriøse stoffet. Stanley virker så skjegg. De fire håndtaksposisjonene er allsidige, og den justerbare nakkestøtten er så enkel å bruke - bare trekk spaken og løft eller senk den til ønsket høyde. Den flyttbare innsatsen gir en mindre oppreist liggende stilling, noe som ville være bra for nyfødte.

Testet av Rachel Palmer, fra Wigan, mor til Dorothy, ni måneder. Hun sa:

Dette gjorde lav på stil - jeg tror at andre sete vi testet ser langt bedre ut. Dottie virket veldig behagelig i det, skjønt, og likte å være høy nok i bilen for å se ut av vinduet da verden gikk forbi. Det er veldig enkelt å passe også. Det er imidlertid bare en trepunktssele, og jeg foretrekker seter med en fempunkt, da jeg føler at de gir bedre sikkerhet.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar