Kutte folk ut av livet ditt: lettere når det gjøres riktig måte

Å kutte folk ut av livet ditt er vanskeligere for noen enn andre. Hvis du ikke er en evig ghoster, så gjør disse tingene sterk og si adios.

Jeg har aldri vært en som vet hvordan å kutte folk ut av livet ditt, gjør det bedre. Se, jeg er en fixer av natur. Jeg knuser hodet mitt mot den samme veggen om en million ganger før jeg tror, ​​kanskje jeg burde prøve den andre. Men det har ført meg ned en vei som kan være elendig.

Det er tider når man kutter folk ut av livet ditt, ikke bare er en god ide, men en nødvendig.

Jeg har brutt opp med svært få gutter og muligens enda færre jenter i livet mitt. Jeg styrer mine tanker med en ting, det er ingenting ubøyelig. Problemet er at selv om noe er fikserbart, betyr det ikke at det skal løses.

Hvis jeg teller hvor mange ganger jeg har sagt, er jeg ferdig med noen, og to sekunder senere ber jeg dem om å komme tilbake, vel, la oss bare si det ville være mange ganger.

Kutting folk ut av livet ditt - 9 tips for å gjøre det på riktig måte

I løpet av de siste par årene har jeg tatt det så lang tid å komme gjennom tykkeskallen * Jeg har sett hvordan noen ganger er det best bare å gi opp og la noen gå enn å prøve å holde noe sammen som bare ikke gjør det ikke passer. Selv om det ikke er en stor fan av spøkelsesideen, er det litt lettelse for det som er utvilsomt fantastisk.

Hvis du kutter noen ut av livet ditt, er det viktig å gjøre det til en jevn og minnelig ting. Jo, spøkelser har sine fordeler, men de er ikke alltid positive. For å være sikker på at du forlater med god samvittighet og ingen angrer, er disse de beste tingene å gjøre når du endelig sier at nok er nok.

# 1 Forlat på gode vilkår. Hvis du vil føle deg bra om å kutte noen ut av livet ditt, er den beste måten å gjøre det på god måte. Selv om du kutter dem fordi du ikke kan komme sammen, gjør det når ting er rolige, ikke i kampens varme eller når du er på outs.

Selv om du vet at du skal fortelle noen farvel, gjør fred med det problemet du har med dem som var den siste stråmen.

Hvis du går med uløste følelser eller føler deg dårlig om å bare slippe ballen, hviler den på skuldrene, noe som er mer bagasje enn du trenger å bære. Vent til ting er copacetic før du sier, au revoir. [Les: 25 tidlige varsels tegn på giftige mennesker]

# 2 Ikke involvere andre mennesker. Hvis du kutter noen ut av livet ditt, må du ikke involvere andre mennesker eller få dem til å ta sider. Hvis du ikke kan være venner eller elskere med noen lenger, betyr det ikke at det er rimelig for deg å sette andre i midten. Problemet ligger i ditt nærmeste forhold, ikke det perifere.

Du vil ikke komme ut av dette oppbruddet alene, og du vil heller ikke at de heller. Hvis du holder den mellom dere to, så forblir den der. Hva du gjør styrer hvordan sjetongene og vennene faller etter oppbrudd. [Les: Hvorfor noen mennesker ser etter drama]

# 3 Ikke snakk om hva som skjedde, bare la det gå. I stedet for å rehashing situasjonen tusen ganger eller rettferdiggjøre deg, bare la den gå. Du trenger ikke å fortelle noen hva som skjedde eller din side av historien.

Deres tilstedeværelse var ikke en positiv eller god i livet ditt; saken avsluttet. Det kommer ikke til å gjøre ting bedre for å dvele på det, eller prøve å fortelle alle din side av historien. Ingen bør bry seg, men de to involverte, du og dem. Så hold forklaringene dine for deg selv, det spiller ingen rolle, det er over.

# 4 Tilgi dem, tilgi deg selv. Noen ganger forblir vi i et forhold eller opprettholder vennskap med mennesker som ikke er gode for oss, fordi vi enten føler noen forpliktelse til å følge med i forholdet, eller vi føler seg skyldige i at vi ikke er i stand til å redde det.

Uansett årsak, si farvel og kutt noen løs. Det hjelper ikke å holde på byrden av å bevege seg på eller å være sint på dem for det som førte deg til å si at du ikke kan være en del av forholdet lenger.

Noen ganger er det like viktig å tilgi deg selv for ikke å være i stand til å holde et forhold sammen enn å tilgi personen som ikke var bra for deg. [Les: 15 positive måter å unburden ditt sinn]

# 5 Blokker dem. Hvis du klipper ut noen, klipp dem ut. Den eneste måten å ta en ren pause på er å blokkere dem fra din verden. Det betyr ikke at du for alltid nekter deres eksistens, det betyr bare at mens du gjør din rene pause, finne en måte å stå på egen hånd og ikke bekymre deg for nedfallet.

Bekymre deg for deg selv. Bare blokkér dem helt fra å få deg til å føle deg dårlig ved å snakke, tigge eller se sine sosiale medier, og enten beklage at de har gått på eller enda verre, høre hva de sier. Bare blokkere dem alle sammen og fokus på fremover og helbredelse.

# 6 Vær rasjonell, og om mulig, forklar hvorfor du må si adios. Ghosting virker som en utmerket måte å bare kutte noen kald kalkun, men det gir ingen lukking. Sikker, noen ganger er nedleggelsen overvurdert. Så igjen, hvis du forklarer dine følelser og lar dem stille spørsmål og gi sine to cent, så bekymre du deg aldri for at du ikke gjorde ting klart eller gir dem en sjanse til å forklare.

Ghosting mennesker forblir i samvittigheten din. I dag kan du føle deg dårlig at du ikke i det minste gir dem sjansen til å få nedleggelse, be om unnskyldning eller fortelle dem hvorfor du gjorde det du gjorde.Det er egentlig ikke rettferdig bare å kutte noen fra livet ditt uten å la dem få vite hvorfor, med mindre de skader deg og de åpenbart vet hvorfor. [Les: Vil du spøk noen? Forbered deg på disse 10 konsekvensene]

# 7 Ikke gi inn eller andre gjetning. Hvis du er på det punktet hvor du spør deg selv hvordan du skal kutte noen ut av livet ditt, så ble det dårlig nok at forholdet gjør deg ikke favoriserer. Ikke gjør feilen ved å endelig gjøre noe for å beskytte deg selv og gjøre livet ditt bedre bare for å la skylden gå i. Det tar over og du vurderer å ta dem tilbake.

Hvis du vet i ditt hjerte at akkurat nå er det tid til å kutte dem, så kommer det ikke til å endres ved å gi dem en ny sjanse. Sjansene er gode, du har allerede gitt dem et hundre, talt eller ikke.

# 8 Vær forberedt på sinne. Ingen liker å bli kuttet ut av noens liv. Hvis du kutter dem fra livet ditt, så er det en god sjanse at de kan gjengjelde seg med sinne. Ikke mat inn eller tillat det.

Det er greit for dem å være opprørt, bare husk at det var din evige tilstand av opprør som førte deg til å si nok og skille deg fra dem. Ha ting klar og skille før du endelig sier adieu. På den måten er posene pakket, og du er klar til å gå hvis ting blir stygge. [Les: 20 måter å fokusere på positive i livet]

# 9 Husk at solen skinner igjen. Det er aldri lett å avslutte et forhold, enten det er en seksuell eller et nært vennskap. Det føles noen ganger mye lettere å spille sammen og håper at ting blir bedre enn å kutte av og håndtere etterspillet.

Like vanskelig som det er å kutte noen ut av livet, er det vanskeligere å holde seg i et forhold som gjør deg elendig. På et tidspunkt må den ende. Hvis du kutter noen ut av livet, har du store skuldre og holder deg til den. Solen vil skinne igjen, og du vil finne din nye normale, jeg lover! [Les: 15 tegn på at det er et ensidig vennskap og tid til å kutte dem løs]

Ikke alle relasjoner er gode for oss, og det er noen ganger uunngåelig å kutte folk ut av livet ditt. Selv om de kan repareres, er det tidspunkter når du reparerer dem bare lenger, fortsetter det forferdelig. Som å rive av et bandasje, hvis et forhold er mer usunn enn lykkelig, er det på tide å si farvel og gå videre.

Hvis du tenker på å kutte folk ut av livet ditt, er det greit å gjøre det. Du er ikke en dårlig person for å måtte komme vekk fra noen giftig, selv om du er en fixer.

[Les: 10 scenarier hvor det er greit å spøke en venn]

Hvis du vil at ting skal gå så jevnt som mulig når du skjærer folk ut av livet ditt, vent på riktig og rimelig tid, forplikte seg til å avslutte det, og ta virkelige og varige skritt for å sikre at når de er borte, er de borte for godt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar