Dekodingskomplimenter: 50 søte ord og deres sanne betydninger

Gutter og jenter kan være skyldig i å kaste rundt "søte" tilfeldig. Men hvis din kjærlighet bruker et av disse andre søte ordene, kan du være i en godbit.

Ok, jeg vil innrømme at hvis en fyr som jeg trodde var veldig varm fortalte meg at han trodde jeg var søt, ville jeg ikke være alt så spent. For meg lyder søt, mer som en nedgradering fra varmt eller nydelig. Men sannheten er at søt er bare et ord. Når noen sier at du er søt, ikke anta at du vet nøyaktig hva de prøver å si. Det er flere andre søte ord som kan gjøre deg mye lykkeligere, men kanskje personen som leverte komplimentet, var litt tungtbundet.

50 søte ord og deres betydninger

Ok, så kanskje ordet "søtt" ikke er helt på toppen av listen din for dine favorittkomplimenter å motta. Men det du kan tenke på, er et av disse andre søte ordene som kan pakke mer av et slag. Før du retter ham eller henne, sjekk ut hva din beundrer kanskje har ønsket å si i stedet.

# 1 Bedre. Hvem ønsker ikke å være søt? Bedre er noen som rett og slett ikke kan motstå.

# 2 Beautiful. Dette søte ordet har en spesiell type eleganse knyttet til den. Gammeldags og stilig, vakker er noe som setter en kvinne fra hverandre.

# 3 Sjarmerende. En sjarmerende person er noen som er underholdende og hvem du bare ikke kan få nok av.

# 4 Herlig. Hvis du er herlig, betyr det at du lyser stemningen og får alle i rommet til å stå opp og legge merke til - ikke bare for ditt utseende, men din oppførsel.

# 5 Behagelig. Dette søte ordet betyr at du er en absolutt glede å være rundt.

# 6 Pretty. Pretty er upretensiøs og klassisk. Det er også noen som aldrer seg grasiøst. [Les: 18 måter å se pen og søt ut og få øyet]

# 7 Dainty. Dainty betyr at du er skjøre, men på en elegant måte. Det er alt i perspektiv, ikke sant?

# 8 Darling. Når du er kjære, er du noen som bare smelter alles hjerter.

# 9 Delectable. Delectable betyr at de bare kunne spise deg opp. Som en delikatesse på en high-end restaurant, blir deilig gjør deg til det beste elementet på menyen.

# 10 Lekkert. Deilig betyr at du er den beste smakeringen rundt. Du kan ta det fysisk eller metaforisk, avhengig av hvordan du vil slå sokkene av.

# 11 Himmelsk. Himmelsk, vel det er en høy ordre. Sendt fra himmelen, er du noe som er ute av denne verden.

# 12 Henter. Ikke i en Fido-måte-henting betyr at du kan hente oppmerksomheten og tilbedelsen av alle i rommet.

# 13 Drømmende. Justin Bieber kan være drømmende til noen. Det er et adjektiv som betyr bare for godt til å være sant.

# 14 Skjønn. Hvis du er parat, betyr det at du er den spesielle på menyen for kvelden. Som noe som restauranten går tom for fordi alle ønsker å ta en matbit, er det noen som er opptatt av høy etterspørsel.

# 15 Sexy. Du ville normalt ikke likestille sexy med søt, men ordboken gjør det! [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve å se sexy ut]

# 16 Precious. Det er ikke noe mer verdifullt enn kjærligheten i livet ditt. Hvis noen kaller deg verdifulle, kan de egentlig bety at du er verdifull for dem og til deres hjerte, noe som betyr at de holder deg i høyt ansikt.

# 17 Tiltalende. Tiltalende betyr at du gir dem glede. Selv om det høres ganske fryktelig når du tenker på den nøyaktige definisjonen, betyr det ikke at du er lett. Det betyr at utseendet ditt er behagelig for øyet.

# 18 Luscious. Luscious ting er rike, elegante og overveldende.

# 19 Hot. Vi vet alle hva varmt betyr - at du er så snill du er for varm til å berøre!

# 20 Captivating. Å være fengslende betyr at en fyr ikke kan få deg av ham. Du holder bokstavelig talt ham fanget.

# 21 Attraktiv. Attraksjon er det som trekker sammen to ting. Hvis noen forteller deg at du er attraktiv, betyr det at hjertet ditt trekker mot seg. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 22 Ambrosial. Ambrosia var en gave til gudene. Den beste frukten de kunne finne, det var både herlig og svært ettertraktet.

# 23 Forførende. Når du lokker noen, trekker du dem inn. Når noen sier at du er forlokkende, betyr det at du tegner dem inn, fordi det er noe om deg som er så attraktivt.

# 24 Delikat. Hvis du er delikat, er du som en svimlende blomst. Delikate jenter er stilige og gammeldags vakre.

# 25 Angelic. Angelic betyr at du er en engel eller en gave fra himmelen. Gjort i fullkommenhet, er du den mest ærverdige vesen som noen kan forestille seg.

# 26 Beauteous. Et morsomt spill på "vakkert", kanskje. Kanskje personen som gir deg denne komplimenten ser skjønnhet og moro i deg.

# 27 Bewitching. Hvis du kjører noen, betyr det at du staver på dem. Magisk, du er den tingen de drømmer om. Du har også muligheten til å forandre alt i deres rike for å være ute av denne verden.

# 28 Flott. Elegant er noe som aldri går ut av stil. En ekte klassiker, hvis noen ringer deg stilig, kaller de deg en førsteklasses debutant.

# 29 Blendende. En annen av våre favoritt søte ord, blendende ligner på glitrende, men det er mer fengslende og magisk.

# 30 Guddommelig. Guddommelige midler til gudene og sendt fra himmelen. Det er virkelig et høyt kompliment.

# 31 Elegant. Elegant betyr at du har klasse og nåde. Lært godt og høyt respektert, du er en kvinne som kommandoer og fortjener tilbedelse av alle rundt. [Les: 12 viktige datingsregler for stilige menn og kvinner]

# 32 Tiltrengende. Tiltrengende betyr at du kan lokke noen inn. I likhet med attraktivt er fristende et skritt mer amorøst.

# 33 Utmerket. Utmerket, er, bra, utmerket. Er det noe bedre enn å være den største superlative det er?

# 34 Utsøkt. Noen som er utsøkt, er så ufattelig vakker at den overvinter deg med kjærlighet. Utsøkt er en person som du umiddelbart blir forelsket i og aldri vil gi slipp på.

# 35 Fair. Fair er ikke motsatt av urettferdig. Fair betyr at du er grasiøs og elegant. # 36 Fascinerende. Dette betyr at du er interessant og spennende, alt rullet inn i en.

# 37 Foxy. Ok, kanskje dette er ikke noe noen har sagt siden 70-tallet, men foxy betyr at du kan slå på en fyr med en jerrykrøll.

# 38 Snygg. Selvfølgelig har mange av disse søte ordene noe å gjøre med det flotte utseendet ditt, men det er jo det som flirter handler om, ikke sant?

# 39 Nydelig. Et annet bevis på din fysiske attraktivitet, nydelig er et av de søte ordene som aldri går ut av stil.

# 40 Grasiøs. Nåde er noe du er født med. Det er en ubestridelig egenskap som gjør deg elegant og ønsket. [Les: Hvordan være grasiøs og elegant i 10 enkle trinn]

# 41 Grand. Ikke siden Den store Gatsby Har noen kalt noen store, men hei, det ville være fint å høre hver nå og igjen.

# 42 Ideell. Hvis du er ideell, er du selve ideen om det beste en person kan forestille seg. Kan ikke riste en pinne på det!

# 43 Lovely. Som Stevie Wonder sa, "Er det ikke herlig?" Hvis han hadde en sang om det, må det være ganske kjempebra, nei?

# 44 Storslått. Magna, som betyr stor, og ificent er roten for ... oh hvem bryr seg, det er fantastisk.

# 45 Fantastisk. Hvis du er fantastisk, er du noe virkelig spektakulært, en-of-a-kind.

# 46 Nice. Ikke alle søte ord må være noe opprørende. Tross alt håper vi ikke alle at folk tror vi er hyggelige å være rundt. [Les: 15 tips for å være hyggelig og elsket av alle umiddelbart]

# 47 Pulchritudinous. Uttalte, "pul-kruh-TOO-di-nuhs," dette er en av de mest imponerende søte ordene der ute. Det betyr fantastisk skjønnhet.

# 48 Radiant. Radiant betyr at skjønnheten din utstråler til alt annet rundt deg. Således er det bare å være i din nærhet, at alle rundt deg føler deg bra.

# 49 Ravishing. Når du er henrivende til noen, kan de aldri få nok av deg. De er ganske enkelt overhalet av alt om deg.

# 50 Raffinert. Raffinert betyr at du har en spesiell klasse og raffinement som andre ønsker. [Les: Hvordan godta komplimenter uten å føle seg vanskelig]

Ta disse søte ordene for hva de er verdt, og undervurder aldri deg selv basert på hvordan noen definerer deg. Men hei, hvis du er betalt et kompliment, kan du kanskje trekke noe av denne listen for å gi tilbake!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar