Søte måter å si hei i en tekstmelding: 12 små måter å stå ut

C'mon gutter, du kan ikke bare si "hei." I en verden der det er en million søte måter å si hei i en tekstmelding, forventer jeg litt kreativitet.

Vil du vite den første teksten jeg noensinne har sendt kjæresten min? Poopet emoji. Så en santa emoji. Så da han spurte hvem dette var, svarte jeg med en annen poop emoji. Ingen av disse er søte måter å si hei i en tekstmelding, men jeg hevdet aldri å være søt. Ikke en eneste gang.

Hvis den historien ikke allerede gir den bort, har jeg begrenset kunnskap om å være søt, spesielt over tekstmelding. For det meste endrer autokorreksjonen betydningen av meldingen min helt. Jeg går fra en søt liten engel til en forvirret troll. En gang jeg mente å skrive "Jeg håper du har en fantastisk dag, i dag" Autocorrect endret den til "Jeg håper du har en tomatand, i dag." Du kan bare forestille deg forvirringen. [Les: Hyggelige ting å si til folk for å gjøre verden til et bedre sted]

12 søte måter å si hei i en tekstmelding

De fleste av oss er på våre telefoner 90% av dagen vår * En statistikk som jeg helt nettopp har gjort opp, vennligst ikke søk det som helst *, men jeg vet det personlig, jeg er sjelden teksting. Jeg føler meg som følge av dette, jeg er bare helt ute av praksis. Hvordan starter jeg en samtale? Jeg kan ikke bare si "Hei," kan jeg? Jeg mener, jeg antar at jeg kunne ... men det er bare så uoriginal. Jeg vil ikke virke som en taper. Jeg vil virke søt og morsom. Men hvordan? Jeg er ikke akkurat den søteste eller morsomme av gjengen.

Uansett, siden jeg klart mangler kunnskap om temaet å være søtt, spurte jeg vennene mine. Ja, alle tre av dem. Og så fikk jeg dem til å spørre vennene deres, fordi jeg var tydeligvis begrenset.

Du kan alltid åpne den opp med en Disney-klassiker: "Bonjour! God dag! Hvordan er familien din? "Eller ... du kunne ikke gjøre det og redde deg forlegen.

# 1 Gjør bruk av emojisene.Det rosenkjekte smiley-ansiktet er min favoritt å bruke når du sier hei fordi det er bokstavelig talt søt. Du kan ikke bruke den emoji og ikke la folk smilende: MULIG. Også, den lille apen ser, monkey do emojis er gode tillegg til noen hei tekstmelding. [Les: Hvordan dekode betydningen av de fargerike hjerteemojiene]

# 2 Send et bilde.Du trenger ikke å sende en SMS. Men skriv et bilde av deg som smiler eller "vinker." Dette er en kreativ og søt måte å si hei i en tekstmelding som vil gi mottakeren et søtt bilde av deg også. [Les: Uskrevne tekstreglene du må huske]

# 3 Videoer er også et alternativ.Siden du kan sende bilder, kan du også sende videoer. Du kan sende en video av deg som faktisk vinker, eller kanskje synge den Disney-sangen ... Vær søt og ha det gøy med det.

# 4 Bruk et søtt ordtak."Hei, pen dame" er et flott alternativ, eller "Hei, god utseende, hva er cookin?" "Blunk, blink, bløt, nudge. Disse er klassikere som ærlig aldri blir gamle. [Les: Hvordan tekst en jente for første gang og la et godt inntrykk]

# 5 Si hei på et annet språk.Min beste venn og jeg har en tendens til å sende hverandre tekstmeldinger som enten sier "hola" eller "bonjour", og jeg personlig tror det er søtt. Dette er de åpenbare alternativene, men du kan si hei på et annet språk også.

# 6 Åpne opp med en vits.Ikke engang si "hei," i stedet bare fortelle dem en vits. Personlig er jeg en fan av knock-knock vitser, så det kan være morsomt via tekstmelding. Det er viktig å være morsom og kreativ når du sender disse tekstmeldingene, fordi hvis du er seriøs, blir lysheten av den tapt.

# 7 * WAVES *.Jeg har mottatt denne teksten et par ganger, og det er litt morsomt, avhengig av hvem som sender det. Det kan ærlig talt gå uansett. Men hvis du tror du kan trekke denne av, så må du gå for det. [Les: 50 søte ord og deres sanne betydninger]

# 8 "Hei deg."C-L-A-S-S-I-C! Dette er en av de søte måtene å si hei i en tekstmelding som er så enkelt, men det lykkes aldri å få meg til å smile. Vel, la meg omformulere det. Hvis noen jeg ikke var interessert i sendte meg denne teksten, ble jeg umiddelbart slått av. MEN, hvis kjæresten min sendte meg dette, ville jeg være i "awwww" byen.

# 9 Spør dem hvordan dagen går.Du trenger ikke nødvendigvis å si "hei" i det hele tatt. Du kan bare hoppe rett inn i samtalen og spørre dem hvordan dagen går. Ærlig, det er en så god følelse å se ned på telefonen din midt på dagen for å se denne tekstmeldingen. Det er bare en god følelse å vite at noen andre tenkte på ditt velvære gjennom hele sin travle dag. [Les: Hva skal du snakke med en fyr når du vil gjøre det første trekket]

# 10 Pet bilde.Bare send dem et bilde av kjæledyret ditt og si "______ sier hei." Ingen kommer aldri til å klage på å få et kjæledyrfoto sendt sin vei. Dette er en vinn-vinn for begge parter. Du starter en søt samtale, og den andre personen får se på et bedårende dyr.

# 11 Delt interesse.Deler du en lignende interesse i et band eller en musiker? Kanskje du kan åpne samtalen med en lyrisk av deres. Eller kanskje du har en innvendig spøk som du deler. Åpne samtalen med det.Den minner den andre personen om tilkoblingen din, og de kan være mer tilbøyelige til å svare på meldingen din. [Les: 12 beveger seg for å spille det kult på tekst og vinn over din forelskelse]

# 12 Super fremover.Du + Me = Kaffebutikk på 15 minutter? Ønsker å spørre dem på en dato, bare få det til. Hvis du føler deg trygg nok til å prøve, hei, skal jeg ikke stoppe deg. Bare vær oppmerksom på at dette kanskje ikke fungerer til din fordel. Det kan imidlertid komme som super selvsikker, som mange finner attraktive og søte.

[Les: Flørtende tekstfakta du trenger å vite for det beste kjærlighetslivet]

Ikke begrens deg til "hei" eller hei. "Du er bedre enn det. Jeg håper disse søte måtene å si hei i en tekstmelding hjalp deg med å brainstorme dine egne måter å starte en samtale!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar