Søte måter å spørre en jente ute som er sikker på å få en "ja"

Innholdsfortegnelse:

Søte måter å spørre en jente ute som er sikker på å få en "ja"
Søte måter å spørre en jente ute som er sikker på å få en "ja"
Anonim

Tenker på å spørre deg om din forelskelse? Du vil kanskje børste opp på strategien din. Bare bruk disse søte måtene å spørre en jente ut for å ha hodet over hælene.

Å spørre en jente ut er en av de mest skremmende utfordringene til en manns datingliv. For det første vil byrden av å gjøre det første trekket alltid være i en manns oppfattelse. For det andre er konkurransen. Mens jenter kan være i stand til å plukke og velge lettere fra en horde av fawning beundrere, må menn vanligvis takle oppgaven med å finne søte måter å spørre en jente ut og få henne til å si ja.

Mens ikke alle menn kan være så glatte og dashing som Will Smith i Hitch, en ting de har til felles er det faktum at de vil at deres forelskelse skal si "ja" når de inviteres på en dato. Det er mange bevegelser og stiler som du kan bruke, men de fleste av disse er blitt gamle og slitne. Saken er, hvis gutta virkelig vil at deres forelskelse skal gå ut med dem, er den eneste måten å gå opp i ante og komme opp med søte måter å spørre en jente på.

Noen raske råd

# 1 Hold det enkelt, men kreativt. Å komme opp med noe altfor forseggjort og kostbart betyr ikke alltid suksess. Hvis du overdriver det, er sjansene for at din forelskelse kan bli rart ut. Kom opp med noe du selv skapte og ikke stole for mye på å bruke penger til å spørre henne. [Les: Hilariously unike måter å spørre noen på en date]

# 2 Kjenn din forelskelse. Forskning vil alltid lønne seg. En rask titt på hennes sosiale medier vil gi deg tonnevis av ideer om hva hun liker, hvor hun henger ut, hvilke aktiviteter hun liker å gjøre. Delvis fiskeinformasjon fra vanlige venner og bekjente hjelper også. Bare vær ikke en stalker.

# 3 Vet hva du kan gjøre. Er du den kreative typen? Musisk talentfull? Den teknologiske kunnskapsrike nerden? Eller er du den vittige komikeren? Dette er den delen hvor du legger kortene dine på bordet. Bruk ditt beste talent for å komme opp med noe for å gjøre henne giddy og si ja. [Les: 10 fantastiske sanger å hengive til noen spesielle]

# 4 Vær oppmerksom på timingen. Timing er alt. Selv om din forelskelse i hemmelighet liker deg og er vondt for deg å spørre henne, kan det stave avslag hvis timingen er av. Ha alltid en følelse for sin disposisjon, og velg en passende tid for å spørre henne. Sørg for at du spør henne når du ser at hun er i godt humør, eller hvis du føler at timeplanen hennes er ledig.

# 5 Endelig er det bare en date! Du ber ikke om hånden hennes i ekteskap. Noen ganger tiltrekker attraksjonen til din forelskelse deg overanalyser ting og etterlater deg med andre tanker og mangler et godt øyeblikk. Husk at du inviterer henne til å tilbringe litt tid for å bli kjent med henne bedre og ha det bra, så hold av på de andre trekkene for senere * hvis det går bra *. [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date uvitende]

Søte måter å spørre en jente ut med mat

Bortsett fra romantikk, er en ting som lett kommer til jentas hjerte både bokstavelig og figurativt gjennom mat. Du kan legge til det dunket av finesser ved å komme med en god unnskyldning for å gi henne hennes favoritt bakverk ut av ingensteds og slippe i den invitasjonen til en date. [Les: 10 retter for å få kjønnsdriften til å skyte]

# 1 Bake henne en kake eller litt informasjonskapsler for å vise din dyktighet og innsats. Slip inn invitasjonen din som et notat eller kryp det i frosting før du gir det til henne personlig eller forlater det på pulten hennes.

# 2 For kaffe elskere. Kommisjonér din barista-kompis for å komme med en søt latte-kunstmelding neste gang du er forelsket i køen på hjørnet kaffebar. [Les: 10 dating tips for en fyr som er i en travel jente]

# 3 En spesiell formue kake. Neste gang du bestiller kinesisk takeaway, gi henne den spesielle formue kaken som sier: "Du vil være veldig heldig hvis du går ut på en date med den fyren som ga deg dette."

# 4 Gjør henne en bento matpakke. Bento-lunsjer kan utformes på en måte som gjør at de ser appetittvekkende og søte på samme tid. Dette er en perfekt måte å vise henne som du bryr deg om og at du vil elske for henne å gå ut på en dato med deg.

# 5 Send henne en pleiepakke i løpet av sin periode. Dette er den ultimate gesten som er sikker på å la henne smile. Vi vil imidlertid forlate oppgaven med å vite når hennes periode er opp til deg. Send en haug med sjokolade og snacks til pulten eller hennes leilighet med en frekk melding som spør henne. [Les: 10 raske måter å få en jente til å føle seg bedre på sin periode]

For kunstneriske typer og kreative mennesker

Jenter beundrer talent mer enn godt utseende eller penger. Spør henne ut med ditt eget håndlagde håndverk vil definitivt øke sjansene dine for å få den datoen med henne.

# 1 Gjør henne en spilleliste. Så dere begge har en lignende smak i musikk? Gjør henne den klassiske blandede CDen, eller en Spotify-spilleliste hvis du er mer moderne. Gi hennes sanger som vil sende en søt melding, eller sett inn din egen lydinvitasjon for å spørre henne. [Les: De mest romantiske sangene som skal spilles under en middagsdato]

# 2 Tegn henne en tegneserie. Tegneserier kan være en søt og morsom måte å spørre en jente på. Hvis du er god til dette, kan du komme opp med en søt historie som vil ende i en invitasjon.

# 3 Gi henne et Q & A-kort. Skriv noe i tråd med, "Vil du gå ut med meg? A. Ja B. Nei. "Hun vil sannsynligvis nyte kreativiteten og lethedigheten i din innsats.

# 4 Lag et kryssord. Lag et spill eller et puslespill som staver ut, "Vil du gå ut med meg?" Og se på ansiktet hennes oppe.

# 5 Rig et videospill. Hvis hun er i videospill og dine tekniske ferdigheter er opp til oppgaven, kan du rigg et gammelt videospill eller komme opp med ditt eget spill som vil spørre henne ut til slutt. [Les: 25 overraskende gode grunner til å danse en gamer]

# 6 Si det med Post-its. Dekk hennes skjerm med Post-it notater som avslører meldingen din skrevet på monitoren under.

# 7 Skape en "kidnapping" av et av hennes eiendeler. Dette kan være ganske invasivt, men hvis det gjøres riktig, kan det ses som søtt og herlig. Pilfer en ubrukelig gjenstand fra pulten hennes og erstatt den med et klossett kutt-løsepris-notat som ber henne om å gå ut med deg for å få gjenstanden tilbake.

# 8 Si det med et kjæledyr. I klassisk Disney-stil, vil denne sikkert få deg et ja. Men før du blir vår for en valp, foreslår vi at du sikter litt mindre. Dessuten, hva sier, "Vil du gå ut med meg?" Kortere enn en boblende liten fisk? [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Selv om det kan være vanskelig til tider, trenger du noen ganger å mønstre motet ditt og sette deg der ute for å komme med søte måter å spørre en jente på. Hvis du virkelig liker henne, kommer du opp med dine egne måter å spørre henne, vil være like mye moro for deg som det vil være for henne!

Populært emne