15 søte ting å skrive kjæresten din når du savner henne

Det vil være tider i forholdet ditt når du ikke kan være med jenta, og du vil savne henne. Så her er noen søte ting å skrive kjæresten din på.

Du kan ikke alltid være rundt kjæresten din. Faktisk vil det være tider hvor du ikke kan se henne i det hele tatt, og du vil ende opp med å savne henne som gal. I løpet av disse tider bør du alltid fortelle henne hvordan du føler deg om å være borte fra henne. Og disse søte tingene til tekst kjæresten din er perfekte for å gjøre akkurat det!

Det kan være vanskelig for gutter å la sine følelser ut - jeg vet det. Men hvis du virkelig savner henne, ville hun være glad for å høre hvor mye du savner henne og hva du egentlig savner om henne. Jenter elsker å vite at de er savnet!

Hvorfor bør du alltid la dine følelser ut

Gutter og jenter er bare forskjellige. Jenter elsker å snakke om sine følelser, og gutta ville mer enn sannsynlig heller spise negler som avslører alle sine dypeste følelser til sine kjærester. Likevel må jenter høre om dine følelser!

Du bør alltid fortelle kjæresten din hvordan du virkelig føler og la dine følelser ut, fordi hun trenger å høre den. Hvis jenta din er med deg lenge og aldri hører hvor mye hun er verdsatt og savnet, vil hun ikke være fornøyd med deg.

15 søte ting å skrive kjæresten din når du savner henne

Når kjæresten din ikke er rundt, og du finner deg selv å tenke på henne, bør du gi henne beskjed i en tekstmelding, hvorfor du savner henne i det øyeblikket. Aldri la en tid som dette gå forbi uten å skrive henne noe søt. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som sørger for at hun smiler bredt]

Det er egentlig ikke så vanskelig å tenke på søte ting å skrive kjæresten din, så vær ikke for nervøs over det. Ved å gjøre det, viser du henne hvor mye du bryr seg om henne, og du smider et dypere band i ditt forhold. Hvis du ikke er veldig kreativ og ikke vet hva du skal skrive, kan disse ideene og emnene hjelpe deg.

# 1 Fortell henne at du savner en bestemt funksjon. Jenter elsker å høre om hvilke funksjoner av oss du liker spesielt. Kjæresten min elsker de små ringletkrøllene som danner rundt ansiktet mitt når håret mitt ligger i en hestehale, og det er veldig fuktig ut.

Å bruke en liten funksjon som du elsker av hennes, vil hjelpe henne å se at du savner de små tingene om henne, og ikke bare hennes kropp eller tilstedeværelse. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 2 Fortell henne at du savner en liten sirkel hun har. Alle har liten kjennskap til deres personlighet. For eksempel kan kjæresten min ikke spise noe med hendene - til og med pommes frites eller en burger! Teksting henne noe søt om å savne sin lille vane, vil tjene deg store bonuspoeng i øynene hennes.

# 3 Fortell henne hvordan noe søtt minnet deg om henne. Du ser sannsynligvis 20 ting om dagen som minne deg om henne - det er derfor du savner henne så mye! Hvis du virkelig ønsker å få henne til å smile fra hvor langt du er fra deg, så skal du sende henne hva det er som minnet deg om henne - eller bare forklare det for henne og hvorfor du savner den tingen om henne.

# 4 Tekst henne etter en lang dag og fortell henne hvorfor du skulle ønske hun var der. Sjansen er at når du har hatt en lang og tøff dag på jobben, savner du å gå hjem og se kjæresten din.

Hvis dette høres ut som du, bare skriv henne og fortelle henne det. Fortell henne hva som skjedde og at du skulle ønske hun var der for å få deg til å føle deg bedre om det. Å vite at hun har makt til å få deg til å føle deg bra, får henne til å føle seg som en million dollar. [Les: 14 søte og søte måter å gjøre din kvinne virkelig glad]

# 5 Tekst henne hvorfor du tror du savner henne så mye. Hvis du nettopp har savnet henne uten grunn til noe annet enn du vil se henne, så skriv henne noe som bare sier det! For å være søt, trenger den ikke å være forseggjort eller godt skrevet for å få poenget over det du savner henne.

Søte tekster til kjæresten din: Alle eksemplene du trenger

Disse eksemplene kan hjelpe deg med å danne dine egne ideer, eller du kan bruke dem selv hvis du ikke er veldig kreativ. Bare vær sikker på at du gjør dem dine egne på en måte slik at de høres ut som om de kommer rett fra deg.

#1 "Denne lange, tøffe og utmattende dagen ville bli gjort helt perfekt hvis du var her rett ved siden av meg. Jeg savner deg mer enn jeg kan forklare. " Dette er en flott å sende etter den harde dagen på jobben når du egentlig bare vil være med henne. [Les: Hvordan snakke med en jente og la henne svømme]

#2 "Jeg savner måten du snurker på alle mine dumme vitser og får meg til å føle meg som en profesjonell komiker, selv om jeg vet at jeg ikke er morsom." Dette gjelder for så mange mennesker, og du bør gi henne beskjed om hvor mye du setter pris på det.

#3 "Jeg føler meg aldri helt glad og liker meg selv med mindre jeg er med deg. Jeg savner å ha deg ved min side. " Sende henne dette vil få henne til å innse hvor mye hun påvirker din lykke.

#4 "Jeg savner å se dine dimples hver gang jeg lager et tåket ansikt når vi ligger i sengen og snakker om natten." Dette er en veldig personlig som du må kanskje lage din egen, men ideen er den samme.

#5 «Uansett hvor langt unna deg er jeg, jeg kan fortsatt føle forbindelsen vår og jeg skulle ønske jeg kunne fullføre den med deg her.» Dette er en perfekt tekst å sende hvis du er langt borte fra henne på reise til jobb, eller til og med på ferie uten henne. [Les: Søte og sexy ting som gutta gjør at jentene elsker]

#6 "Alt jeg trenger etter en dag som i dag er å krølle opp ved siden av min favoritt person i hele verden. Jeg kan ikke vente til jeg ser deg neste. " Du kan sende henne dette etter en grov dag - og du vil bare være med henne.

#7 "Uansett hvor livet tar meg eller hvor opptatt jeg er, vil jeg alltid finne tid for deg i mitt liv. Jeg savner deg, og jeg gleder meg til å være med deg igjen snart! " Dette er spesielt godt hvis livet ditt bare har blitt veldig opptatt, og du finner deg selv savner henne oftere enn ikke. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

#8 "Jeg savner hvordan nesen din blusser når du blir sur på meg, og hvordan det umiddelbart kan gjøre vårt argument forsvinne." Alle har den lille quirk som kan forsvinne en sur stemning umiddelbart. Fortell henne hva det er, og at du skulle ønske du kunne oppleve det da.

#9 "Jeg skulle ønske du var her for å fortelle meg hva en dork jeg er for å se på en maraton av Harry Potter i stedet for å være produktiv." Dette er en annen du kan skreddersy for å lage din egen, men konseptet er det samme. Fortell henne hvordan du liker når hun gjør narr av deg for å gjøre noe du gjør for øyeblikket.

#10 "Jeg savner bare deg, baby." Det kan egentlig være så enkelt og fortsatt bety verden for henne. Bare å vite at du savner henne nok til å ta noen sekunder for å skrive det opp og sende det på sin måte, vil få hjertet til å stige.

[Les: Måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

Kjæresten din vil virkelig høre hvor mye du savner henne og hva hun betyr for deg når hun ikke er der. Ved å bruke disse søte teksten til å sende kjæresten din, vil meldingen bli krystallklar.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar