42 søte ting å ringe kjæresten din for å gjøre henne tingle

Innholdsfortegnelse:

42 søte ting å ringe kjæresten din for å gjøre henne tingle
42 søte ting å ringe kjæresten din for å gjøre henne tingle
Anonim

Søte navn kan gjøre henne bånd med deg og lette hennes hjerte. Men hva skal du ringe henne? Her er 42 søte ting å ringe kjæresten din til.

Noen ganger er det ikke noe mer irriterende enn å ha cutesy navn for hverandre. Men igjen, noen ganger er det ingenting som kan gjøre stjernen din skinner lysere for noen enn å ha et søtt navn for deg som er ditt eget.

Dyrenavnene bare høres søte, og du vet hva de mener. Men så er det de navnene som kan kreve en liten forklaring, og de kan være din søte inne i spøk.

De søteste ordene - Virkelig søte ting å ringe kjæresten din til

Dette er alle søte ting å ringe kjæresten din til. Enten du er i en kamp, vil du oppmuntre henne, eller du vil bare minne henne om hvor mye hun betyr for deg, prøv å bruke disse navnene for å skape nærhet.

#1 Sukker. Hun er så jævlig søt at hun kan gi deg tannverk. Ganske selvforklarende … kaller sitt sukker vil føles som godteri til sjelen hennes. [Les: 21 ting du gjør som gjør at jenta din elsker deg mer]

#2 Sweets. Et søtt navn som betyr at hun er den søteste til hjertet ditt. Søtsaker ruller av spissen av tungen og høres kult ut.

# 3 Apple. Hvis hun er eplet i øyet ditt, ringer hun epleet er en søt måte å fortelle henne så. Ikke smirk. Det er virkelig en av de søte tingene å ringe kjæresten din til.

# 4 Cutie. Det er en forskjell mellom vakker, søt og søt. Hvis hun er så søt, får hun deg til å si awwww, så kjære er det.

#5 Hun. Hun, kort for honning, er et av de søte navnene som gamle par bruker når de har falt fullversjonen. Hvis du er så komfortabel med hverandre, hopp over den fullstendige versjonen, og gå med denne halvparten passer umiddelbart. [Les: Hva ditt kjæledyrnavn sier om forholdet ditt]

# 6 Lovey. "Elsker deg" høres også over toppen hvis du sier det hele tiden. Men når du sier lovey, lar det henne vite at hun er kjærligheten i livet ditt. Det er en "Jeg elsker deg," og du er alt for meg … alt i ett.

# 7 Hotness. Hvis hun bare utmerker hotness, er dette den du skal ringe henne.

# 8 Spicy. Hvis hun kan være både søt og krydret, la henne få vite at du liker når hun er mer av freaken i sengen enn jenta naboen. Det kan være et signal om at du vil ha et lite krydder i kveld.

#9 Chili. Du har kanskje ikke tenkt på dette ordet som en av de søte tingene å ringe kjæresten din til. Men er hun for varm til smaken? Hvis hun er så damn varm, vil du bare spise henne, ring henne chili.

# 10 Ms Thang. Ja, det er riktig, hun er fru Thang - og ingen tviler på det. [Les: Sexy tips for skitten snakk og hvordan du sier de sexigste ordene]

# 11 Drop. Drop-dead nydelig kan forkortes for å bare slippe. Når du ser henne, vil du bare slippe over, eller når hun smiler, kan hun slippe deg til gulvet. Det er derfor du ringer henne, så la henne få vite det.

#12 Lifer. Lifer er noen du velger for livet. Hvis hun er i det for lang tid, minner henne om at du er hennes livmor, og hun er din.

# 13 En. Ikke bare er hun din første prioritet, hun er den ene. Ringer henne en vil fortsette å fortelle henne hvilket sted hun har i ditt liv og ditt hjerte.

# 14 Solskinn. Hvis det er som en regnfull dag når hun ikke er rundt, la henne være solskinnet ditt. Hva er ikke fantastisk om noen ringer solskinnet ditt? Det er som å fortelle henne at livet ikke kunne eksistere uten henne.

# 15 Lucky. Hvis den heldigste dagen i livet ditt var den hun gikk inn i, så ring henne heldig. Du var heldig å møte henne, og du er heldig å være med henne. [Les: Søte kjæledyrnavn og elskere]

# 16 brede øyne. Øyene som er åpne er det du følte øyeblikket du så henne. Hvis du føler at du bare gikk gjennom livet forblindet til hun skinnet et sterkt lys, er brede øyne det perfekte søte å ringe henne.

#17 Bestest. Hun er den beste av alt. Hun er den beste kjæresten, venn, kjæreste, vel, hun er bare den beste, perioden.

# 18 Mer. Hver gang du er med henne, forlater du deg som vil ha mer. Mer er en god ting å ringe henne for å la henne få vite at du aldri vil slutte å ha mer av henne til å være rundt.

# 19 Smiley. Når hennes smil er den eneste tingen som kan gjøre en fryktelig dag, snu, en dårlig situasjon bra, eller du umiddelbart vanskelig, så er smiley noe som vil få henne til å smile.

# 20 Perfekt. Av alle de søte tingene å ringe kjæresten din, er jeg sikker på at hun vil sette pris på denne. Ingen er perfekt, men hvis hun er så nær som du får, er perfekt det perfekte å ringe henne. [Les: Søteste romantiske gestus for hverdagen]

#21 Elleve. Fordi på en skala fra en til ti er hun en elleve, og det burde være det du kaller henne. Hun er så utenfor diagrammene, at hun har et nummer alle sine egne.

#22 Dime. Hvis hun er penger og en perfekt ti, så er dime det du bør ringe henne. Definitivt en av de søte tingene å ringe kjæresten din til.

#23 hottie. Kanskje det er overbrukt, men det er greit, det er fortsatt herlig å høre at noen kaller deg hottie.

#24 “B.” Det er ikke noe bedre enn noen som forteller deg, er vakker. Hvis du ikke vil løpe rundt, ringe henne vakker, vil "B" for kort gjøre.

# 25 Bare riktig. Hvis hun bare har rett for deg og din verden, så kaller du henne, er alt hun trenger å høre. [Les: Virkelig søte ting å si til kjæresten din]

#26 Alle. For jenta som er alt du trenger - virkelig alt det - "alt" er den perfekte tingen å ringe henne når du er ute, eller når du bare sitter rundt alene.

# 27 Flick. For jenta som slår deg på som å flimre på et lys, er flick det perfekte navnet. En blanding av erotikk og søt, bare du to vil vite hva det betyr, og det er slik du vil ha det.

# 28 kurver. Hvis alle kurvene passer perfekt til deg, er kurver det perfekte å ringe henne.

# 29 Flip. Ser på henne bare gjør at magen flipper. Hvis alt hun gjør gjør at du vil gjøre backflips, så er det den perfekte tingen å nevne henne.

#30 Cutesickle. For jenta som er så søt som iskrem og søt å starte, er cutesickle det perfekte ordet combo. Hvordan kan dette ordet IKKE være en av de søte tingene å ringe kjæresten din til? [Les: De fleste romantiske fraser fra forskjellige språk]

# 31 Brooke. Et ord i urban ordbok som betyr vakker og nydelig, selv om foreldrene hennes ikke nevnte henne det, kan du. Foreldre kjenner ikke alltid best.

#32 Boo. Boo er et søtt forkortet ord for kjæreste eller kjæreste. Å være noen boo er noe du vil ringe ditt favorittfylte dyr som du ikke kan sove uten om natten. Hvis du aldri vil sove uten henne under armen din, så er det det.

#33 Brainspin. En hjernespinn er når du ikke er i stand til å sove fordi du ikke kan få tankene dine av noen eller noe. Hvis hun holder deg opp om natten fordi du tenker på hennes sexy hotness, passer brainspin akkurat akkurat. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 34 Lit.. Et ord som betyr at alle lyser opp eller poppin ', hvis hun er alt det, så bør du ringe henne opplyst for kort! Kan ikke ha vært på listen over søte ting å ringe kjæresten din, men det er unikt.

# 35 Sexy. Ok, så det kan være litt vanlig og åpenbart, men hvilken kvinne ville ikke elske for deg å ringe henne sexy? En oldie, men en godbit, gjelder det fortsatt. [Les: Virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

#36 Darling. Ikke brukt siden rundt sekstitallet, når noen er kjære, handler de bare om den søteste tingen du noensinne kan legge øynene på.

# 37 Gaze. Jenta som aldri blir unfun å se på, er alltid morsom å se på. Hvis hun er den første du vil se på om morgenen, og sist, før du legger hodet på senga om natten, så er blikket det søteste å ringe henne.

# 38 Bright side. Når ting blir veldig dårlige i livet, og hun er det første du tenker på å muntre deg opp, så er hun din "lyse side". Kan ikke gå galt ved å ringe henne det beste! [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 39 Sølvfôr. Hvis hun er tingen som gjør alt tålelig, så er hun din sølvfôr. Kaller hennes sølvfôr, eller bare sølv for kort, forteller henne at du ikke kan leve uten henne.

# 40 Flame. Tingen som lyser branner, hovedflammer er jentene som du ikke kan forestille deg å bære på uten. Hvis hun setter gnist i hjertet ditt, så er flammen det du bør ringe henne.

# 41 Sparky. Ok, dette må du være forsiktig med, fordi hvis du er nær vennsonen, kan det bli tatt feil, som søster. Sparky er den spunky jenta som lyser hjertet ditt som en gnist. Sparky er noen som gjør livet ditt spennende.

# 42 Wifey. Kanskje noe som høres ut av enslige * For de som er gamle nok til å vite hva det er *, er du en kone som har ryggen din og er midt i ditt univers. [Les: 20 Swoon-verdige romantiske ord]

Søte navn kan være limet som binder deg sammen. Hvert par trenger deres "Ting." Det er utallige søte ting å ringe kjæresten din, og disse er bare 42 av dem. Så velg den som passer henne best, og bare gjør det til å holde fast.

Populært emne