Cute Pet Names and Lovers

Har du søte kjæledyrnavn for kjæresten din eller kjæresten? Dyrenavn har en historie, og de er hemmelig spesielle. Men hvorfor bruker så mange par kjæledyrnavn når deres partner faktisk har et riktig navn?

Søte kjæledyrnavn er definitivt et av de neste trinnene i et forhold, er det ikke det?

Det spiller ingen rolle om det er kosete dum eller kjærlige pumper, det er alt søtt i kjærlighet.

Der er du, bare kose med hverandre, og kjæresten din drømmer ut et veldig morsomt, uttalt utdragbart ord, sannsynligvis basert på antics eller kroppsdeler.

[Les: 25 største forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Det er et øyeblikk av stillhet, etterfulgt av en latter av latter eller et gnist av forlegenhet.

Og hele historien utfolder seg med det lille ordet, og i det stille øyeblikket med koselig kjærlighet, får du offisielt et kjæledyrnavn.

Verden av søte kjæledyrnavn

Navn på kjæledyr. De er så morsomme og likevel så søte.

Du vil åpenbart ikke at vennene dine skal kjenne ditt kjæledyrnavn, så du vil nok fortelle din elsker noe som: "Bare ring meg ikke" Perky Nips "foran mine venner ok, Hungo?

Når du tenker på det, har kjæledyrnavn mer mening enn bare elskere.

Det handler om å legge til et nytt nivå av identitet og intimitet til en spesiell person, for å sette sammen forholdet mellom to personer. [Les: Hvordan få et perfekt nytt forhold]

Hvorfor ikke bare ring din kjæreste etter deres navn?

Mange enkeltpersoner stiller dette spørsmålet og lurer høyt. Men svaret er ganske enkelt. Når du virkelig liker noe som et mykt leketøy eller noen som en elsker, vil du kose og synke inn i den personen eller tingen. Du føler deg varm og uklar inni, og du er fylt av glede og lykke. Instinktene dine gjenskaper et scenario hvor du føler deg som en lykksalig baby, tapt for ord og føler deg euforisk og hjelpeløs, akkurat som hvordan du knatterer når du er full!

Til tider som disse, ender du med å si noe høyt. Og i de fleste tilfeller har det noe å gjøre med din kjærlighets kroppsdeler under etterspill eller måten kjæresten din får på deg. Det kan være et dumt ord, men det er fortsatt fylt med alle følelsene du kan oppsummere i det lykkelige øyeblikket. [Les: Hvordan være glad i et forhold]

Søte kjæledyrnavn og kjærlighet

Dyrenavn er mye som generelle kallenavn, men i dette tilfellet er det mye mer personlig og spesielt. Det er noe som definerer ditt forhold. Det kan være fra en venn, en søsken eller en elsker. Det faktum at denne personen anser deg spesiell nok til å gi deg et navn som er personlig og har en spesiell betydning mellom deg, viser både mye om hvor spesiell du er til dem.

Og alle disse navnene er en del av det kompliserte språket av kjærlighet. Kjærlighetens språk er universelt, men det kommer definitivt i flere dialekter. Ett par som synes det er søtt å ringe til hverandre, kan man finne et annet par som ringer til hverandre "honey-pot" dumt. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

Søte kjæledyrnavn og menn

En mann kan føle at kjæledyrnavn er en feminin ting, så selv om han brukte noen spesielle ord for å ringe sin jente, kan han avstå fra å bruke dem offentlig. La oss bare si at en mann føler at han har frilly rosa skjørt når han er fanget med kjæledyrnavn i det offentlige. Det er vanligvis tilfelle, med mindre fyren har noen macho-stud kallenavn for sin kvinne som â € œgirlieâ € ™, â € œbabeâ € eller â € œchickâ € ™, som er komfortabelt brukt selv foran andre.

På den annen side blir kvinner ekte babyer når det gjelder kjærlighet og søte kjæledyrnavn. De pleier å snakke mye mer enn menn. Og de har ikke noe imot å gjøre det offentlig heller. Vel, det er i de fleste tilfeller likevel.

Det er ingen kilder her, men det ser ut til at kvinner begynte å kalle sine menn med et kjæledyrnavn, og denne trenden sluttet seg til slutt på menn. Tross alt er kvinner mye bedre knyttet til sitt indre barn og følelser av kjærlighet enn menn.

Søte kjæledyrnavn og ex elskere

Menn og kvinner fra hverandre har kjæledyrnavn seg selv også egne problemer. Det er noen kjæledyrnavn som er universelle, som â € œhoneyâ € ™, â € œbabyâ € og â € œcutieâ € ™, og det er noen kjæledyrnavn som ikke kan overføres. Hvis du har ringt noen til et bestemt navn tidligere, er det ingen måte du alltid skal bruke samme kjæledyrnavn med din nåværende partner. Ikke bare ville det føle seg rart, det er som å kalle ut et navn i sengen, tror du ikke? [Les: Ting å snakke om i et perfekt forhold]

Dyrenavnene er personlige

Itâ € ™ s alltid lett å gå med mye aksepterer navn som "sweetheart" og "honning", men du må huske at et søtt kjæledyrnavn er personlig og spesiell. Hvis du fortsatt ikke har et kjæledyrnavn for hverandre, ikke bekymre deg for det. Dyrenavn har en tendens til bare å dukke opp ut av det blå. Og når du hører et kjæledyrnavn, vil du vite. Ikke tvang et kjæledyrnavn ut for å passe inn. Vent på at det kommer naturlig.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Alle sagt og gjort, kjæledyr navn er spesielle og romantiske. Itâ € ™ s personlige og ingen elsker bryr seg om andre ikke får hva ordet betyr.Så lenge elskere føler seg spesiell og omsorg, er søte kjæledyrnavn her for å bli!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar