En søt kjærlighetshistorie av Awww Moments

Har du noen gang funnet deg selv og venter på det perfekte øyeblikket for å uttrykke din kjærlighet? Selv om det tok år for det øyeblikk å komme med? Felicia Watson forteller deg hennes søte kjærlighetshistorie om andre øyeblikk.

Jeg har ikke hatt det du ville kalle de mest vellykkede forholdene, og har aldri opplevd et kjede av søte kjærlighetshistorier til denne hendelsen i mitt liv.

De fleste gutta jeg har falt for, har vært utilgjengelige, tatt av en venn eller tatt av en venn og har en affære!

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Gjør for en fin kort, søt kjærlighetshistorie av komiske feil, tror du ikke?

Men det har vært noen â € ~wwwâ € | â € ™ øyeblikk som skal varme cockles av enhver romantisk hjerte.

Uansett hvor mye jenter kan protestere, de har alle falt for minst en fyr bare for hans utseende.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Hvis en jente sier at de liker en fin fyr fordi han har â € œpersonalityâ €, â € œa good heartâ € eller Gud forbyder â € œintellectâ €, så vet du hva hun egentlig er etter.

Dekningen min var at han var en hotel management student og han, antageligvis, ville lage mat for meg. Minst ville min mor ikke fortvile meg å aldri få et anstendig måltid når jeg var gift. Jeg kan ikke til og med koke et egg.

Jeg kjente denne fyren, Robert, fra vei tilbake. Familie venner og alt det. Første gang jeg møtte ham, ville han ikke engang se på meg, noe som jeg syntes var rart, da jeg var det de kalte en tidlig blomstrer.

[Les: 25 søteste romantiske gestus]

Han syntes mer interessert i å henge ut med min bror. Uansett gikk det noen år, da vi hadde uteksaminert fra skolen. Han gikk ut av byen for å fullføre sin gjestfrihetsledelse og jeg kjempet rundt forstedene som studerte kunst.

Moren min møtte ham på en middag et par år senere og kom tilbake og rastet om ham. "Du vil aldri gjette hvem som blomstrer inn i en fantastisk ung mann, Felicia. Robert! Han viste seg ikke å være så dårlig og han kan fortsette en samtale ganske bra, sa hun. Et år gikk forbi, og til slutt møtte jeg denne "lille blomeren" og wow! Jeg bryr meg ikke om han kunne fortsette en samtale ganske bra. [Les: 30 super måter å holde en fyr interessert i deg]

Denne fyren var varm! Og som en bonus var han morsom, smart og hadde gode samtaleferdigheter. Dessverre kunne jeg ikke vise min fordi jeg var så tunge.

Et annet år gikk forbi og jeg ringte fra Roberts far og inviterte meg til å tilbringe helgen på deres sted. Og Robert var enda mer kjekt enn jeg husket. Må ha vært luften i Sveits. (Sa jeg at han var borte for å studere sine herre der?) Vi dro ut med noen venner av hans, hadde noen latter og noen drinker. [Les: Tips for å bli kjent med noen på en dato]

På vei hjem snakket vi bare generelt. Han, om hvordan han ønsket å gå og jobbe i et stort selskap, kan jeg ikke uttale riktig, og jeg, om hvordan jeg ikke visste hva jeg ønsket å gjøre. Det var lett. Jeg trengte ikke å tenke mye på hva jeg måtte si neste. Jeg kunne til og med ribbe ham litt, og han tenkte ikke så lenge han kunne ribbe meg tilbake.

Da jeg kom ut av bilen spurte han meg om nummeret mitt. â € œJeg vil ringe deg â €, sa han. Men jeg visste bedre enn å forvente at han faktisk ville.

Han ringte.

Men da ble jeg forvirret. Han spurte meg om middag, men var det en date? Eller følte han skyldfølelser over å si at han ville ringe meg selv om han ikke hadde tenkt å? Og så det uunngåelige spørsmålet. Var det en synd dato? [Les: Tegn for å vite om du er virkelig forelsket]

Dagen kom. Han viste seg selv tidlig! Da han åpnet døren, spurte han meg: "Jeg håper du ikke venter blomster eller noe."

â € œFlowers? Å nei! Alt som lever som er betrodd til min omsorg, dør. Det er sant. De mange potteplanter i min balkong uten planter er testamente for dette.

â € œGod, sa han da vi kom inn i bilen â € œLook in the back.â € Â

Jeg så og tenkte, "Liker!" Fordi du satt i baksetet, var en bukett med gule blomster. â € œHmmmâ € | kanskje dette er en date tross alt, tenkte jeg. Og jeg ble vekket av denne glade tanken fra Robert, og sa: "Du sitter på noe!" Og der satt jeg på fem CDer som han hadde skrevet for meg. Ting var faktisk ser veldig date-like ut.

Vi var på veien, og han spurte om jeg hadde lyst til å gå til en av gazillion salongene i byen. Da var jeg i demure-girl-modus og reagerte på riktig måte: "Åh, jeg har det bra med noe."

â € œOg du ikke husker om noen andre kommer med? Min venn sitter hjemme og har ingenting å gjøre i kveld. "

â € œSikker, â € œJeg sa, hele tiden tenkte â € œFlowers: sjekk; gave: sjekk; alene tid: â € | Åh ja, to av tre er ikke ille. â € [Les: Hvordan gutta virkelig blir forelsket]

Vi plukket opp sin venn og kom til salongen. Og vi gjorde det samme, litt mer drinker og litt mer latter. Så dro vi til en av gazillionklubbene. Etter litt forlot vi vennen i en del av klubben og sto i et hjørne nær dansegulvet.

[Les: Classy regler å være den beste datoen du noensinne kan være]

Og det var da han fortalte meg at han hadde likt meg lenge. Helt siden vi hadde møtt for første gang. Og hvordan var han ikke sikker på om jeg følte meg på samme måte. Og det er der min egen søte kjærlighetshistorie utviklet seg og blomstret inn i en kort kjærlighetshistorie av lykke og romantikk!

Aaawwwww ....

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar