Cuggl Pumpkin Deluxe Highchair Review

Et øyeblikk:

Denne høystolen gjør akkurat det som står på boksen - det er rimelig og de seks forskjellige stillingene gjør at du kan flytte barnestolen opp og ned slik at du kan være i nivå med den lille, uansett hvor du spiser dem. Når det er sagt, ønsket våre mamma testere at beina var litt sterkere.

Hva de sier:

"Nå dine barn kan ha det beste setet i huset med Cuggl Pumpkin Deluxe Highchair. Det gir dem seks seteposisjoner og et liggende sete, slik at de alltid vil finne riktig posisjon. Tørket rent sete har ekstra polstring for ekstra luksus. Det er en 5-punkts sele for sikkerhet og skuffen er flyttbar og oppvaskmaskin trygg. "

Testet av mamma Emma Batty for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg tror det oppfyller mange behov vi hadde når vi så på barnestoler - vi ønsket noe komfortabelt, men funksjonelt, og dette mer enn oppfyller disse kravene. Bena er enkle å brette ut og det er en skiftende høyde - som i seg selv er en utmerket funksjon, som det betyr at jeg kan være nivå med datteren min, uavhengig av hvor vi spiser henne.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Jeg finner den grønne flyttbare toppbrettet gjør rengjøring min datter mye lettere etter at hun er spist. Hvis hun får mat over hendene mine, kan jeg fjerne den øverste brettet og rense hendene hennes uten bekymring for at hun vil ta den rene hånden tilbake i maten. Hun er også mer enn glad for å sitte i det komfortable setet mens jeg rydder opp et rot som gjenstår.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet er definitivt en som jeg ville velge, da det er mange funksjoner, for eksempel de forskjellige setehøyde, som ikke engang skjedde når jeg så på andre alternativer. Mine hovedforespørsler var komfort og evnen til å kaste den ned for å passe inn i små mellomrom, og det gjør dette, så vel som å ha en sterk sele, foranderlig høyde og lett ramme.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Jeg vil gjerne det hvis bena låst da stolen ble brettet ned. Jeg finner at hvis jeg går for å plukke den opp en hånd mens du holder datteren min, strekker bena seg til full lengde. Det ville være bra om de låste seg inn i høyden de var på da de ble brettet, da det ville gjøre dem lettere å bære dem.

Testet av mamma Rowan Coppin for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til vennene mine først og fremst på grunn av designen. Den har et vakkert farget mønster, som er iøynefallende og helt fantastisk. Den er justerbar i høyden, noe som gjør det mye mer praktisk ved fôringstider, og du kan justere den til høyeste innstilling for et høyere bord, eller det laveste, for en piknik i hagen. Den brettes ned mindre enn de fleste høye stoler, noe som gjør det lettere å legge seg bort og skjule. Høystolen har en klembrett, som er super lett å fjerne og rengjøre, noe som alltid er en bonus.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som det er svært justerbart. Etter å ha brukt andre barnestoler som ikke har denne funksjonen, setter jeg meg veldig pris på det. Det er bokstavelig talt livet skiftende! Jeg kan sette den til å passe til bordets høyde; eller på en lat dag senk den for å matche sofaen min; Selv på den laveste innstillingen kan vi sitte i hagen og ta en piknik uten å føle at min sønn mangler ute. Det har definitivt gjort livet mitt mye lettere med denne funksjonen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet er helt fantastisk, men vil dessverre ikke være min første valg, da jeg føler at det kan være mye mer stabilt. Bakbenene har en liten vri, som ikke er et problem da barnestolen er helt trygg, men er fortsatt veldig irriterende mer enn noe, men for prisen er det annonsert at du ikke kan gå galt. Jeg er fast overbevist om at du får det du betaler for, og på et budsjett vil denne barnestolen definitivt være et toppvalg for mange, da det har et fantastisk design, bretter ned ganske kompakt og er super lett å rengjøre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne forandre en om denne barnestolen, ville det være å gjøre det litt mindre dumt når det flyttes rundt. Når du har foldet opp barnestolen, er det en liten men merkbar wobble på bakbenene. Hvis dette kunne endres, ville det være perfekt!

Testet min mamma Helen Chambers for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en annen mamma fordi den har så mange fantastiske funksjoner. Jeg elsker absolutt de justerbare høyder. De er så enkle å bruke, og det betyr at min lille kan sitte i samme høyde som oss om vi sitter på sofaen og han har en matbit, eller vi sitter ved bordet og han spiser middag med oss . Jeg elsker også den flyttbare skuffen, da det gjør det så enkelt å rengjøre og gjenbruke.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Før jeg hadde denne barnestolen, brukte jeg en grunnleggende merkevare og det var så fett og vanskelig å rengjøre, og biter av mat satt ofte fast mellom stroppene. Siden du har denne barnestolen, har det vært en absolutt livredder ved måltidstid, som det er så lett å rengjøre, ingen mat sitter fast hvor som helst, og den flyttbare skuffen gjør det mye lettere å vaske hvilken som helst gjenværende middag fra barnestolen!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Etter å ha brukt dette for en god uke nå, ville jeg definitivt velge dette over alle de andre barnestolene på markedet.En kritikk jeg har om produktet er at det ikke er veldig enkelt å bygge, og instruksjonene var ikke veldig bra i det hele tatt, men når det er bygget, er det en herlig og lett høy stol å bruke som jeg aldri ville vurdere å bruke noen annet merke nå!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om produktet, ville det definitivt være stabiliteten. Jeg føler noen ganger at rammen er litt spinkel, spesielt hvor brettet klemmer seg på barnestolen. Måten bena brettes ut er også litt irriterende, da det bare ikke virker helt sikkert. Annet enn det, jeg elsker produktet og synes det er en nydelig barnestol å bruke dag på dag ut!

Testet av mamma Anna Brighton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg liker utseendet og utformingen av produktet, spesielt når det er på kjøkkenet mitt, så det er viktig. Jeg tror jeg vil anbefale det for den tilsynelatende trøst også, som min sønn virkelig liker å sitte i den. Det er også veldig praktisk at høyden er justerbar, og jeg elsker at produktet brettes flatt til oppbevaring, noe jeg ikke har sett før, og virkelig setter pris på.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg tror at produktet er bra, spesielt fordi designen ser bra ut. Det er superhendig at skuffen kan gå i oppvaskmaskinen og at høyden er justerbar. Jeg liker også den komfortable pute, som den er pent polstret, noe som gjør det veldig behagelig for min sønn. Det er så enkelt å sette det sammen og få sønnen min til det, og han føles alltid trygg.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det eneste jeg ikke liker om dette produktet er brettet, da det ikke ser ut til å passe veldig bra, så selv om det er justerbart, glir det ikke alltid godt mellom størrelsene og faller lett av. Når det er sagt, liker jeg virkelig at materialet er behagelig og at det har en smart design, pluss, det er ganske god valuta for pengene. Jeg liker det rundt kantene, det er ekstra beskyttet for å unngå flekker. Det er en enkel, men veldig effektiv ide som definitivt ble lagt merke til.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Brettet. Selv om det er en smart idé, er det ikke helt riktig. På min egen Tesco høystol kan du skyve den bakover og fremover, noe som betyr at du kan passe babyen inn og deretter justere den slik at den passer. På Cuggl må du imidlertid ta skuffen av for å sette barnet inn og deretter sette på skuffen når de setter seg ned, da det ikke glir bra, og du må klemme de to sidene inn for å kunne skuff for å passe. Samlet sett er det ikke veldig enkelt å bruke, og har falt ganske mye også.

Testet av mamma Jannifer Haldane for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Hvis jeg skulle anbefale noe til en venn eller mamma om denne barnestolen, ville det være prisen. Det er folk som meg selv som bare ikke har råd til en barnestol, og denne er god valuta for pengene i forhold til andre på markedet. Det er også veldig lett å rengjøre som det har en flyttbar skuff med to deler til den, noe som gjør det enkelt å fjerne og vaske. Seterommet er også veldig lett å rengjøre, da det har et tøybart materiale, og designet er veldig iøynefallende, og passer til enten en gutt eller en jente. Det har også en fempunktssele som jeg fant nyttig for å holde datteren min på plass. Det har imidlertid en stubbe foran på midten av setet som etter min mening kan skade en liten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mamma fant jeg ikke dette produktet hjalp meg i det hele tatt. Det er en stor høy stol med et lite sete. Datteren min er for øyeblikket i kast fordi jeg har DDH, så jeg fant det ekstremt vanskelig å sette henne i setet. Det er plastmugg rundt setet med en plaststubbe i midten, så det var ikke noe rom å spre seg ut. Høystolen, en gang bygget, bretter seg til en god, kompakt størrelse, og er lett nok til å lagre vekk. Jeg fant at en gang brettet, stolen stakk ut litt langt, så med mindre den er lagret vekk fra sikte, ville det være lett å støte på. Jeg har også funnet det vanskelig å bygge, selv om instruksjonene i utgangspunktet ser lett ut å følge. Den kommer i en liten boks med beina allerede festet. Disse beina må da tas av før bygningen begynner. Instruksjonene viser hvor du skal sette skruene på føttene under stolen, men det er ikke lett å gjøre, ettersom setet kommer i veien. Det tok to personer å bygge denne høye stolen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Den eneste grunnen til at jeg ville velge dette produktet, fremfor alt de andre som er tilgjengelige, ville være på grunn av verdi for pengene, da det er en svært rimelig pris sammenlignet med andre merker som for øyeblikket er på markedet. Jeg tror ikke denne barnestol skulle vinne, men bare av enkle grunner, for eksempel seterens stramhet og de forvirrende bygningsinstruksjonene. Men jeg tror det bør bli rost for verdien for pengene, da det er en fantastisk pris for en høy stol, og det er også veldig enkelt å rengjøre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre noe om denne høystolen, ville det være instruksjonene. Instruksjonene er veldig grunnleggende, med bilder, men ingen forklaring på noen av delene. Det er mer et tilfelle å finne ut det selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar