Krosskjerne din kjerne med denne Abs-treningsrutinen

Innholdsfortegnelse:

Krosskjerne din kjerne med denne Abs-treningsrutinen - øVELSER 2023
Krosskjerne din kjerne med denne Abs-treningsrutinen - øVELSER 2023
Anonim

For å tvinge din abs til å bli mer definert må du gjøre dem jobber hardere i lengre tid, slik at du trøler så mange muskelfibre som mulig. Det er fordi det er den akkumulerte skaden fra en test sesjon som vil instruere kroppen din til å vokse tilbake dine abs muskler større, sterkere og mer definert.

Denne fem-trengs økten gjør det bare ved å plassere mye spenning på hele kjernen, så det har aldri sjansen til å slå av under en rep. Følg treningsveiledningen nøye, med fokus på å holde kjernen stram og engasjert fra begynnelsen av det første settet til slutten av det siste.

super

Denne supersettet fungerer kjernen din og lavere abs spesielt hardt når du beveger bena oppover, nedover, til venstre og høyre. Hold hver rep ganske rask, men alltid kontrollert, så det er dine muskler som gjør arbeidet, ikke bare beina dine svinger frem og tilbake.

1A Hengende kneløft

Image
Image

Targets Hele kjernen

Settene 4 reps 15 Hvile 30sek

Heng fra et sett med ringer eller pull-up bar med et overgrep og rette ben. Brace din abs, deretter trekke knærne opp mot brystet. Hold denne posisjonen for en en-count, og deretter nedre tilbake til starten. Det er en rep.

1B Hanging knee twist

Image
Image

Targets Hele abs og kjerne

Settene 4 reps 15 hver side Hvile 60sec

Oppsettet er det samme som flytt 1A, unntatt når du trekker knærne opp, holder du dem bøyd og roterer dem en side, så den andre, alternerende sider for varigheten av settet.

Tri-set

Dette tri-settet retter seg mot hele kjernen, som må opprettholde spenning for å holde kroppen stabil, så vel som din side abs med innføring av noen bevegelser som holder kroppen gjetning.

2A Alternativ benoppgang

Image
Image

Targets Nedre abs

Settene 4 reps 25 hvert ben Hvile 30sek

Lig flatt på ryggen med hendene bak hodet, hold føttene like utenfor gulvet med beina rett. Hev ett ben og senk det igjen, og gjenta med det andre benet.

2B Plank jack

Image
Image

Targets Hele kjernen

Settene 4 reps 25 Hvile 30sek

Start i en plankposisjon som hviler på underarmen med føttene sammen. Hopp føttene dine ut til sidene og deretter inn igjen. Det er en rep.

2C Superman plank

Image
Image

Targets Hele kjernen

Settene 4 reps 12 Hvile 60sec

Start i en plankposisjon som hviler på underarmen med føttene sammen. Løft venstre ben mens du strekker din høyre arm fremover, og ta dem tilbake til startposisjonen. Gjenta med motsatte lemmer. Det er en rep.

Populært emne