CrossFit Par: Stress er tatt ut i WODs i stedet for argumenter

Med Valentinsdag rett rundt hjørnet møtte vi fire romantiske partnere som fant kjærlighet på deres CrossFit-boks og bevise at par som trener sammen, holder seg sammen. Først opp i vår CrossFit Couples-serie er Lisa og Alex ...

Lisa Johnson, 26, junior konsulent og Alex Winter, 22, assisterende leder

Tid sammen: 11 måneder

Favorittdel av CrossFit: Lisa handler om EMOMs (hvert minutt på minuttet treningsøkter) og Alex elsker olympisk løft.

Så hvor begynte alt dette?

Lisa: Jeg la merke til Alex på vårt CrossFit-julemåltid. Han var høy, og hadde en fin skjult skjorte og briller. Han bærer ikke brillene hans på treningsstudioet, så jeg kjente ham ikke straks igjen. Trodde jeg han var søt? Ja jeg gjorde. Påfølgende lørdag var vi ute i Norwich for postkonkurransen sosialt og Alex gjorde det første trekket. Han fulgte meg til baren (på en ikke-skummel måte) for å hjelpe med en runde med drinker. Mens jeg ventet på å bli servert, spurte han ham alle slags spørsmål, slik at ting ikke ble vanskelig. Vi fortsatte å snakke for resten av natten, og han ga meg et løft hjem, som en gentleman ville. Vi gikk på vår første dato den følgende uken.

Er det å møte romantiske partnere på CrossFit en ganske vanlig ting?

Alex: Jeg vet om tre par vi trener med, men jeg er sikker på at det er mer. Jeg tror det er vanlig fordi du kan snakke med de andre medlemmene mens du trener og lærer dem å kjenne på et personlig nivå. Det er også en felles grunn mellom alle, så du er aldri kort for samtale.

Hva legger CrossFit til i forholdet ditt?

Lisa: Det gir oss en felles hobby som vi begge elsker å gjøre, sammen og individuelt. Vi bruker CrossFit som en flukt og en stressavlastning - vårt stress fra dagens arbeid blir tatt ut mens du dør i WOD [treningsøktene] i stedet for argumenter.

Kan du tenke på noe som er veldig viktig å huske på når du trener sammen?

Alex: Forsøk aldri å gi din partner råd om CrossFit, eller hvordan du gjør noe bedre. Selv med de beste hensikter kommer det aldri på den måten du sier det i hodet ditt. Det har en tendens til å være irriterende og nedlatende. Og ja, jeg er åpenbart fra erfaring.

Hvilket bestemt trekk får du å konkurrere med det vanskeligste?

Alex: AMRAPS [Som mange reps som mulig] som inneholder veggballer og burpees gjør oss til å konkurrere det vanskeligste. Jeg vinner alltid, men hun gir det en god tur, velsigne henne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar