CrossFit Par: "Det bringer enhet til forholdet"

Pedro Ramos, 35, grafisk designer / CL1 CrossFit trener og Talia Galati, 26, nøkkelleder ved Lululemon

Tid sammen: Seks måneder

Favorittdel av CrossFit: Pedro "elsker en god chipper og barbell sykling trening", mens Talia er alltid spillet for Diane og Snatch WODs.

Så hvem plukket opp motet til å nærme hvem?

Pedro: Jeg trener på treningsstudioet, og så prøver jeg å føle seg i kontakt med alle litt, men Talia var jenta jeg fant veldig fin og veldig fin med en gang. Jeg la også merke til hennes meget naturlige talent for vektløfting. Jeg begynte å coaching henne mer på bevegelsene og gi noen tips. Hun var alltid fantastisk å trene og veldig høflig, og ting begynte å rulle derfra.

Talia: Da jeg først startet på CrossFit, var jeg i et forhold, så det var ikke noe å møte noen som ikke var i tankene mine. Jeg tror jeg var opprinnelig sjenert til å bli involvert som jeg ikke kjente mange mennesker, og det var et nytt miljø for meg, men vår boks er så sosial og vennlig du begynner å chatte med nye mennesker til slutt. Jeg fant Pedro veldig interessant, elsket å høre sine historier og lære om ham. Til slutt begynte jeg å overføre klassetidene til 6 pm da jeg fant ut at han ofte trente da. Det var da crush virkelig sank inn.

ANBEFALT: CrossFit For Beginners

Hvorfor er en CrossFit-boks et godt sted å finne romantikk?

Talia: Det er virkelig! Vi vet om åtte par som trener sammen. CrossFit har et stort samfunn, slik at du kan koble deg til mennesker som har samme lidenskap og ser for å skape en aktiv, sunn livsstil.

Er CrossFit trening noe hvert par bør gjøre sammen?

Pedro: Det avhenger. Jeg har møtt noen par som ikke kunne stå opp sammen som de ikke ville godta råd fra partneren deres eller ikke liker konkurransen mellom seg selv. Men jeg har aldri sett det som skjer i vårt treningsstudio - hvert par liker virkelig trening og presser hverandre for å bli bedre. Jeg elsker virkelig trening med Talia, og vi prøver å gjøre det så mye som mulig. Det bringer en slags enhet til forholdet, da vi går gjennom det samme på hver treningsøkt.

Talia: Jeg tror trening sammen er flott. Så mye som CrossFit kan være en individuell sport, er det også en lagsporter. Hvert forhold er annerledes, men jeg tror for Pedro og jeg det minner oss om at vi er i livet sammen som et lag, samt å ha tålmodighet med hverandre.

Eventuelle råd for par som ønsker å begynne å trene sammen?

Pedro: Det må alltid være morsomt. Vi spiller noen ganger et vennlig spill av den som forblir på andre plass på WOD må ta alt utstyret tilbake til lageret.

Talia: Jeg elsker at Pedro er så støttende til alle mine prestasjoner når det gjelder CrossFit. Han holder meg jordet, og minner meg om å "gjøre det for deg". Og "alltid ha det gøy".

Hvilket bestemt trekk får du å konkurrere med det vanskeligste?

Pedro: Å prøve å holde tritt med Talias burpees er ofte smertefullt.

Vil CrossFit fungere i Valentinsdagens planer?

Talia: Definitivt. Sannsynligvis 6 pm-klassen etterfulgt av et godt tilberedt måltid - tilberedt sammen selvfølgelig!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar