Cricketer Graeme Fowler: "Min boks snappet rett ned i midten"

Innholdsfortegnelse:

Cricketer Graeme Fowler: "Min boks snappet rett ned i midten" - øVELSER 2023
Cricketer Graeme Fowler: "Min boks snappet rett ned i midten" - øVELSER 2023
Anonim

Hvem var den beste motstanderen du spilte mot?

Jeg må velge fastindbyggerne i Vestindia. Malcolm Marshall, Joel Garner, Michael Holding, de var alle veldig fryktelige. Jeg husker slutten av den serien i 1984, og følte meg en enorm følelse av lettelse som jeg hadde fått gjennom det i ett stykke. Bortsett fra å ha min boks smadret. En ball fra Garner gjorde det. Plastet snappet rett ned i midten og lukket tilbake rundt min b * llocks som en bit fra Rottweiler.

Hvilken av lagkameratene dine beundret du mest?

Jeg elsket å leke med Beefy. Da han var på sang gjorde han ting andre folk ikke kunne gjøre. Jeg lærte mye av ham også. I Adelaide var jeg veldig nervøs før jeg gikk ut på bat, og jeg sa: "Jeg er bare en liten gutt fra Accy, hva kan jeg gjøre mot disse australierne?" Beefy plukket meg opp og kastet meg mot klærens vegge rom. "Vel, hvordan tror du jeg begynte?" Ropte han. Det beroliget meg på en gang.

Høres litt fysisk ut …

Det var hans måte. Han holdt meg en gang i en hodelås i 20 minutter på en pub fordi jeg nektet å drikke et glass whisky han hadde kjøpt meg. Vel, hvorfor ville jeg? Jeg drikker ikke whisky. Til slutt løste han det på hodet mitt som et kompromiss.

Hvem var den beste treneren du hadde?

Det ville være David Lloyd. Bumble ville gi meg tips når vi slår sammen for Lancashire, så jeg vil få øyeblikkelig tilbakemelding fra 22 meter unna etter hvert skudd. Han kommer over som en joker, men det er så mye kunnskap bak det humøret.

Du var kjent som "Foxy". Hvem tror du hadde det beste kallenavnet i cricket?

Vic Marks ble kjent som "Skid", av åpenbare grunner. Men min favoritt var Paul Romaines, fra Gloucestershire, som var kjent som "Human".

Hva lærte du fra foreldrene dine?

Å være i skolen på 60-tallet mistet jeg tellingen av antall ganger lærere slo meg over ansiktet eller smekkte meg med en lærrem. Jeg fikk samme behandling hjemme. Min mor ville si ting jeg fant dum, som, "Hvorfor hører du på musikken, du kan ikke høre et ord de sier?" Og jeg vil påpeke at hun likte italiensk opera uten å snakke et ord av Språk. Det var alt veldig konfronterende, fordi jeg aldri støttet seg fra en rad. Den motstanden hjalp meg senere da jeg ble idrettsmann. Knock meg ned, jeg kommer opp igjen.

Du er veldig oppriktig om å lide av depresjon. Hvem hjalp deg mest?

Min kone trodde jeg bare var ekkel mot henne da den startet, men da hun lærte, visste hun at det bare var meg som var fast i et forferdelig, mørkt hull. En ting som virkelig hjalp oss, var å finne en skala fra 1-20 for å la familien vite hvordan jeg følte meg på en gitt dag. Mine to eldste døtre ville spørre meg hvilket nummer jeg var, og hvis det var under 10, ville de la meg være alene.

Hvordan kunne cricket bli bedre?

Det skal være en Test League opprettet, med alle som spiller hverandre i en hjemmekamp og en bort en. Spillene kan alle være en del av den normale serien som skje, så bare den første Ashes Test vil telle mot ligaen, for eksempel. Dette ville gjøre alle kampene rundt om i verden, fordi plutselig hvordan India gjør mot Pakistan kan påvirke Englands stående i bordet. Du ville være interessert i alle lagene, ikke bare dine.

Hvem er den beste kommentatoren på cricket?

Jeg måtte velge Richie Benaud, Christopher Martin-Jenkins og Henry Blofeld. Jeg jobbet med Blowers på Test Match Special, og det var herlig å høre ham male et bilde med ord. Tenk deg, han bruker litt kunstnerisk lisens. Han vil snakke om å se en sommerfugl som setter seg på wicket eller en buss på nummer 12 kommer nedover veien, og jeg sitter ved siden av ham og tenker: "Jeg kan ikke se noen blodig buss!" Den beste biten var da han så noen røyk kommer opp fra en park i nærheten av Trentbroen og snakket om glade mennesker som nyter en grill i solskinnet. Jeg ler, fordi jeg visste at det var det lokale krematoriet …

Absolutt Foxed av Graeme Fowler er utgitt av Simon & Schuster, 18,99 €. Kjøp på Amazon

Populært emne