13 Skumle tegn Din venn er i hemmelighet en energievampyr

Kjører din venn deg opp på veggen med uendelige rants og kritikk? Du har kanskje å gjøre med en energipampanje som suger glede ut av deg.

Behagelig, kontrollerende, negativ, manipulerende og triste mennesker. Kort sagt, energi vampyrer. Dette er de typer menneskene som bare ikke synes å være lykkelige i sitt eget liv eller for andre mennesker. De sukker bare liv og lykke ut av deg.

Hvordan forteller du om du har en energi vampyr

Energi vampyrer er helt, helt drenering. Derfor er begrepet. De suger ut all din energi og lar deg utmattet og elendig. Hvis du vil unngå å bli deres neste offer, se etter følgende tegn slik at du kan styre.

# 1 Backhanded kompliment. â € œWhoa, skoene dine ser bra ut på deg. Ikke alle kan ha så rare sko, du har uansett smak. Uansett, du kan nesten passere som en doppelganger for Johnny Depp, men haken din ser ut som Kanye West. "Hadde noen slike pseudo- komplimenter kastet på deg?

Vel, det er backhanded komplimenter som bare en bona fide energi vampyr kan gi. Du vet at du er om energi vampyrer når de skal komplimentere deg for noe, men det gjør deg på en eller annen måte fornærmet. Egentlig kan de bare ikke sette pris på noe.

# 2 Oppmerksom hode. Energi vampyrer liker å være i rampelyset, enten ved å gloating om sine prestasjoner, opptre som et offer, eller sette andre mennesker ned. De spiser bare all oppmerksomhet, og de blir lett opprørt hvis de ikke får det. Så pass opp for suksessene dine enten i skole, på jobb eller i ditt personlige liv. En energievampire vil ikke være glad for at du får anerkjennelser og vil gjøre alt for å stampe dem ut hvis de ikke er på vei. [Les: 16 klare tegn din venn er en ekte oppmerksomhet hore]

# 3 Syndfest. Siden energi vampyrer elsker all oppmerksomhet, spiller de ofte rollen som offeret for å få det. I dag sender de fleste energivamporene seg selv til medlidenheter på sosiale medier bare for å få ekstra tilfredshet ved å baske seg i "liker" og "spore deg" kommentarer fra folk. Lite vet disse menneskene at energivampene faktisk forlater bestemte detaljer slik at de kommer ut i bedre lys. Det er som om de suger ut energien fra andre mennesker, men sliter det over egen selvtillit.

# 4 Kritisk Christy. De er veldig kritiske for andre mennesker, selv om hendelser som faktisk ingen har kontroll over. Når du er rundt energi vampyrer, er alt du hører kritikk. Hvis du forteller dem hvordan den nye praktikanten gjør det bra, vil de lett finne noe dårlig å påpeke. Vel, alle har mangler, og det skal være et spørsmål om forståelse og aksept. Men for energi vampyrer, alle har et problem, når faktisk det eneste problemet er deres holdning. [Les: 12 måter å ignorere noen som psykisk stresser deg]

# 5 Alltid riktig. Det er en ting å være sta og det er en annen ting å være energi-vampyr sta. Energi vampyrer er alltid rett og det er bare ikke å gå rundt det. Selv om du fornuder med dem eller paraderer den blatante sannheten i stort dagslys rett foran øynene, vil de fortsatt tro på deres måte og vil aldri innrømme at de er gale.

# 6 To-ansiktet. Energi vampyrer har også en tendens til å være to-ansiktet. Dette er når de behandler deg som deres beste beste venn noensinne, men i det øyeblikket du vender tilbake, angriper de nådeløst og forferdelig deg. De vil aldri oppsummere tarmene for å fortelle deg rett til ansiktet ditt hva deres problem er.

De vil gå gjennom alle lengder for å "samarbeide med deg", samtidig som du i hemmelighet holder tavler over de tingene du gjør feil * i det minste i deres øyne * og roter det av til andre mennesker, og dermed får du ikke se det bare dårlig, men også clueless.

# 7 Kald og beregning. Energi vampyrer vil gjøre alt i deres makt for å få det de vil ha, selv om det betyr å bukke så lavt. De mangler empati mot andre mennesker, så de bruker dem som roboter eller dukker til å oppnå sine egne mål eller til og med deres lunger. De føler at andre mennesker blir satt inn i denne verden for at de skal kontrollere, og så gjør de nettopp det, uten hensyn til andres følelser eller omstendigheter. Dypt inne, skjønt, vet de at de aldri kan komme gjennom noe uten at folk skal kontrollere og manipulere. [Les: Hvordan identifisere narsissistiske egenskaper i en person raskt]

# 8 Dispiriting diskourse. Glem å confiding til energi vampyrer. De vil bare ta dine bekymringer og slå den mot deg, noe som gjør at du føler deg enda verre. Energi vampyrer er eksperter når det gjelder å overbevise deg om at du er en taper, verdiløs, dum, stygg eller bare ikke god nok. De er gode til å gjenta disse tingene til deg om og om igjen, ved enhver anledning, og hvis vakt er nede, vil du enkelt tro at det de sier er sant.

# 9 Under forstørrelsesglasset. Energi vampyrer er også velkjent for å ha laser og mikroskopisk syn. Dette er imidlertid bare mot noe negativt. Selv den minste, minste overgang er så stor enighet for dem, og de vil få deg til å føle at det er noe alvorlig galt med deg.

Når du prøver å rette opp det du gjorde galt, selv om du virkelig ikke gjorde noe galt, eskalerer situasjonen bare inn i en kardinal synd som for energibampen er helt ugjennomtrengelig.Men det er bare deres taktikk for å få deg til å føle seg bundet og forpliktet til dem. [Les: 10 måter å gjenkjenne egoistiske mennesker og 5 måter å løsne fra dem]

# 10 Minnet av en elefant. Ikke bare legger energi vampyrer merke til hver liten feil og gjør det til en stor sak, de har også så bra minneoppbevaring. Dette er en morderkombinasjon som vil gjøre deg for alltid galt eller forferdelig i deres øyne. Har du glemt å hilse på bursdagen? Har du ved et uhell brutt deres krystallvase? Du klarte ikke å returnere i tide at kaffemaskinen du lånte? Energi vampyrer har en lang liste over dine feil og mangler som daterer så langt tilbake, du husker ikke engang hva du gjorde. Men å, de gjør det.

# 11 Lider tilskuer. Hvis det er en person som liker å se på folk, er det energibampen. Energi vampyrer tar glede i smerte og strid fra andre mennesker, selv de som anser dem som venner eller kjære. Når noen ler eller gleder seg når du går inn i vanskelige tider eller bare ved et uhell skader deg selv, vet du at de ikke bryr seg om deg, og de spiser bare smerten din. Uansett hvordan du ser på det, er deres underholdning alt på bekostning av deg. [Les: 14 ting falske mennesker gjør uansett hvor hardt de prøver å skjule sine egenskaper]

# 12 Klager, klager, klager. Den offisielle, den klassekameraten, det familiemedlemmet - du vet, den personen som bare yaks og yaks, spytter klager om alt? Det er en energivampe. Du spør dem om dagen deres på en solskinns morgen, og deres disposisjon gjør det bare mørkt og overskyet igjen. Det spiller ingen rolle om de har den beste jobben, det perfekte huset, eller bare lever livsenergi-vampyrene på vei forbi alle disse velsignelsene for å finne en liten mar i livet for å uendelig rant om.

# 13 Deprimerende. Siden de ikke er fornøyd med sine liv og suger av alt negativt rundt dem i sitt eget personlige vakuum, har de ingenting å gi tilbake, men negativitet. De ser ingenting godt om noe, og de har ingenting godt å si heller. Så de er igjen utstrålende mørke og negativitet som også kan påvirke deg og til slutt dempe din ellers solrike disposisjon.

Uansett hva du gjør for å hjelpe dem eller få dem til å føle seg bedre, er energi vampyrer bare fanget i sin egen negative verden og sannsynligvis deres tapte håp og drømmer, forlater seg tomme og hule, uten å bruke, men å slukke for andres energier bare for å overleve. Ikke rart at du føler seg deprimert og drenert når du er rundt dem!

[Nå som du vet hvordan du skal gjenkjenne dem, sjekk ut: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe din energi]

Hvis du kjenner folk som gjør det som er nevnt ovenfor, gå ut av deres måte, pronto! Ikke knytte sammen med dem og prøv å unngå dem for enhver pris. Hengende med energivampere vil føre til at du enten blir deres neste offer, eller om du blir forvandlet til en sjel-sugende energivampe også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar