De 20 mest kreative unnskyldningene for å komme ut av en dato

Noen ganger kan vi ikke plage oss med datoen, noen ganger med personen selv, men i hvert tilfelle er det alltid en unnskyldning for å komme seg ut av det.

Det er flere grunner til at du kanskje ikke vil gå gjennom en dato som allerede er planlagt. Du kunne ha ordnet det når du var påvirket av alkohol, og ser seriøst på nytt et valg som virket helt fint mens det var full.

Det kan være en blind dato, eller en ordnet gjennom et datingside, og du får kaldt føttene om det hele. Det kan være noen du allerede har vært på en dato med, hvor du var overbevist om å gå på et sekund mot din bedre dømmekraft. I noen av disse situasjonene er det en kreativ unnskyldning å matche.

Følgende liste er overveiende rettet mot å få deg ut av en dato før det skjer. Imidlertid, med en telefon i hånden og en venn gitt strenge instruksjoner for å ringe deg halvveis, kan mange av disse tilpasses til en mid-date break out. En advarsel, skjønt: Noen av disse unnskyldningene er utformet for å avbryte en enkelt dato, mens andre er utformet for å gå ut av hele forholdet. Bare vær sikker på at du velger den rette!

20 idioterte friksjonsfri unnskyldninger

# 1 Autofeil. Hvis, og bare hvis du reiser litt avstand til datoen, og det er ingen annen måte å se det gjennom enn med ditt eget sett med hjul, er det en perfekt utbruddsklausul å påstå en mekanisk sammenbrudd. Bare ikke la den andre personen se deg å gå ned i high street neste morgen!

# 2 Det er for tidlig. Du kan hevde at du bare har kommet ut av et forhold, og du har skjønt at du ikke er klar for en ny romantikk ennå. Videre hevder at du ikke ønsker å utsette den andre personen for et rebound-forhold, høres også ganske hensynsfullt til Brownie-poeng, i tillegg til ønsket mål om å komme seg ut av datoen. [Les: 16 signaler du er definitivt ikke klar for et seriøst forhold]

# 3 Det regner. Bare for kvinner, som hevder at du ikke kan gå ut i regnet fordi håret ditt blir ødelagt, kan høres, men fungerer faktisk. Menn er fullstendig forvirret av det kvinnelige sinnet og vil tro på alt du forteller dem.

# 4 Jeg er opptatt på jobb. Den klassiske â € œbeing laget for å holde seg sent på jobbenâ € er en vanlig vinner i å komme seg ut av en date stakes. Den andre personen kan bli skuffet, men de kan også være hemmelig imponert over din forpliktelse til karrieren din.

# 5 Jeg har blitt arrestert. Det er ikke mye som noen kan si til denne, og det er flott, fordi det kan variere fra et tilfelle av feilaktig identitet hvis du faktisk ønsker å se personen igjen, helt til den mest heslige kriminaliteten mulig hvis du ikke gjør det.

# 6 Dobbel bestilles. Du har dobbelt bestilt dem. Det kan være noe så uskyldig som en tannlegeavtale eller like alvorlig som en date med en annen person. Resultatene vil selvsagt være svært forskjellige!

# 7 Hvor er mormor? Damer, hvis du vil seriøst skremme en fyr av, så si at du må avbryte fordi du ikke finner en chaperone. Du vil ikke høre fra ham igjen!

# 8 For full til å kjøre. Nok en gang, med behovet for å kjøre er viktig, hevder du at du er full, og det er ikke trygt å komme bak rattet. Sannsynlig å produsere svært forskjellige resultater, avhengig av personen du sier dette til.

# 9 Jeg har en gjærinfeksjon. Eeeuuuugghâ € | nok sagt!

# 10 Familie nødsituasjon. Familie nødhjelp er alltid et godt alternativ. Lillesøster trenger å plukke opp, bestemor trenger å ta til sykehuset ... osv. Dette er ansvar som det ville være uhyggelig å se bort fra, og datoen din har ikke annet valg enn å godta det.

# 11 Glad ferie. Si at du er medlem av en religion som har en hellig dag på dagen før dagen, og du hadde glemt det. Det trenger ikke å være en ekte feiring eller til og med en ekte religion. Tid til å bli virkelig kreativ.

# 12 sykdom. Det første valget av date-shirkers overalt, er ingenting mer sannsynlig å garantere en get-out-klausul mer effektivt enn eksplosiv diaré eller prosjektil oppkast. Ebola kan gå et skritt for langt, men!

# 13 Min rullestol er ikke i bruk. Flott for blind eller første datoer, avslør bigot i potensiell dato ved å trykke dem med denne linjen. Dessverre for menneskeheten, men ikke for ditt manipulative selv, er sjansene at de ikke vil komme tilbake i kontakt. Det er livet.

# 14 Det er min tid på måneden. Garantert å jobbe på gutta, damer. Eventuelt omtale av "ordet" og de fleste gutta ville tidligere kutte av armene sine enn å komme inn i noe gøy! [Les: 8 fantastiske exit strategier for å avslutte en date midtveis og komme seg ut]

# 15 Jeg er brutt. Du har ingen penger og ingen måte å få til datoen - aldri å betale for det. En sterk unnskyldning som har den ekstra bonusen til at du ser billig, desperat og usannsynlig å ringe tilbake.

# 16 Min telefon ble tapt / stjålet. Stopp å svare på telefonen til etter datoen, og bruk denne unnskyldningen, hvis mulig. Fungerer som en sjarm.

# 17 Hei kjære, jeg er hjemme. Ring opp datoen din og fortell dem at du ikke kan gjøre det fordi mannen din / kone har kommet hjem uventet tidlig. Det er kaldt, men effektivt.

# 18 Ex-tra terrestrials. Ring opp datoen din og fortell dem at du ikke kan møte dem i kveld fordi exen din stalker deg. Denne er sikker på å sette bremsene på et spirende forhold.

# 19 Jeg er homofil. Dette er en stein kald løgn av en unnskyldning, men hva er tilbake? Fortell dem at du hadde forsøkt å overbevise deg selv om at du kunne ha et heteroseksuelt forhold, men du har innsett at du nettopp har lyst til deg selv. Øyeblikkelig resultat, med minimal oppstyr.

# 20 Jeg er egentlig ikke i deg. Ikke en unnskyldning, akkurat, men se: Hvis du er villig til å prøve noen av unnskyldningene ovenfor, ville det være mindre brutalt bare for å fortelle dem sannheten!

[Les: Samtale tips for å avslutte en dato midtvei - Den gode, dårlige og grimme måten!]

Datoer trenger ikke skrives i stein. Hvis du tenker på hele greia, vær sikker på at det alltid er en enkel måte å komme deg ut av uten å tvinge problemet. Bare bli litt kreativ.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar