Lag et skreddersydd sportslig mesterverk med MassifCentral

Lag et skreddersydd sportslig mesterverk med MassifCentral - øVELSER 2023
Lag et skreddersydd sportslig mesterverk med MassifCentral - øVELSER 2023
Anonim

Smerte og stolthet er de to opplevelsene som de fleste opplever på slutten av en utholdenhet. De fleste begivenheter vil gi ut en medalje, og tilbyr sjansen til å kjøpe bilder, men noen ganger er det ikke helt nok. Noen ganger må du bare ha et skreddersydd kunstverk som gjenkjenner prestasjonen.

UK-basert designteam MassifCentral driver en Kickstarter-kampanje for å finansiere en ny nettportal - The Massifier - der folk kan bruke dataene fra deres største sportslige prestasjoner for å skape et skreddersydd kunstverk. Det er klart at dette ikke er utformet for den ukentlige Parkrun-eller morgencykelpendelen, men den enestående maraton, eller en episk sykkeltur over hele Europa, eller land-kajakk fra Landets End til John O'Groats (du kan være den første for å oppnå denne siste).

MassifCentral har allerede produsert kunstverk basert på store hendelser som London og New York Marathons, og Tour de France, samt å lage skreddersydde arbeider fra tilfelle til sak. Den nye webportalen vil strømlinjeforme prosessen, slik at brukerne kan trekke inn sine data og lage egne bilder som gjør valg fra kuraterte design. Og hvis alt ser ut til å være overbærende, kan du bare slippe tunge hint til din nærmeste og kjære fremover neste bursdag.

MassifCentral's Kickstarter-kampanje løper til 10. desember, så du må flytte raskt hvis du vil sikkerhetskopiere den. MassifCentral tilbyr reduserte priser på skreddersydde utskrifter, så skynd deg hvis du har en prestasjon du vil ha illustrert.

Alternativene går fra £ 115 for en A3-utskrift av en 1-2 dagers oppgave, opp til £ 630 for en A2-utskrift for en 11-15-dagers begivenhet. Kampanjen tilbyr også utskrifter for arrangementer som bryllup, som mange ville hevde krever så mye hardt arbeid som sykling fra Lands End til John O'Groats. themassifcentral.co.uk

Populært emne