21 ting som vil gjøre hvilken som helst jente til en gal kjæreste

Innholdsfortegnelse:

21 ting som vil gjøre hvilken som helst jente til en gal kjæreste
21 ting som vil gjøre hvilken som helst jente til en gal kjæreste
Anonim

Er kjæresten din skarp? Var hun gal da du møtte henne? Kanskje, gjør du noen ting som gjør henne til den galne kjæresten!

Da min mann og jeg først startet dating, hadde jeg kjent ham siden vi var i andre klasse, men vi møttes opp igjen etter college. Å vite at han hadde problemer med monogami, følte jeg ikke behovet for å stole på ham på forhånd og var ikke helt sikker på at jeg ønsket å gå ut med ham i det hele tatt. En natt, lenge før vi ble par, sa han til meg: "Alle jentene jeg noensinne har møtt, har vært gale."

Etter å ha tenkt på hans uttalelse en stund og tatt hensyn til kjæresten jeg kjente ham å være, var svaret på ham "var de galne da du møtte dem, Colin?". Nesten som en lyspære gikk av i hjernen hans, måtte han undersøke potensialet for at det kunne vært noe han gjorde for å drive kvinner gal.

Menn tror at kvinner er svært uforutsigbare, jeg ville være uenig, de er faktisk noen av de mest forutsigbare skapningene på jorden. Hvis du gjør visse ting i kommunikasjon med dem, er du alle, men garantert, visse resultater.

Crazy kjæreste - Ting du gjør som tvinger jenta til å bli en

Hver jente, ja det er riktig, menn, hver jente har potensial til å bli gal. Som noe besatt har tatt over sin varme kropp, kan du bokstavelig talt gjøre noen jenter oppførsel gal og gjøre noen virkelig utenfor deres sinn ting.

Hvis du vil sørge for at du ikke bringer ut den galne i kjæresten din, gjør og gjør det absolutt ikke, følgende 25 ting.

# 1 Hvis du sier at du skal være hjemme til en viss tid, vær hjemme.

De fleste kvinner styres av tidsplaner. Nesten alltid sees til enten en million ting på tallerkenen eller deres sinn, når du sier at du skal være hjemme, og du ikke kommer opp, har de planlagt noe.

Enten det er middag, eller bare for å få deg ved siden av dem, som de kanskje har ventet på hele dagen, når du ikke følger gjennom med ditt ord, føles det som en forræderi. En gang kan det åpenbart noen ganger ikke bli hjulpet, men hvis du er en vedvarende ikke-dusj, forteller den henne at du ikke tror at hun er viktig eller prioritert. Det er bundet til å få de sprø øynene komme ut. [Les: 15 trekk som vil gjøre deg til det perfekte kjæreste materialet]

# 2 Hvis du kommer til å bli sen … ring.

Det tar ikke mye for å ringe eller bare skyte en tekst som sier "Jeg kommer til å bli sen." Du ville ikke blåse din mor av eller vise deg sent til et viktig playoff-spill med en venn. Gi kjæresten din samme høflighet, og du vil unngå den raseri som sannsynligvis vil hilse på deg ved døren.

# 3 Ikke si "jeg bryr meg ikke" hele tiden.

Hvis hun spør deg hva du vil gjøre denne helgen, eller hvor du vil gå til middag, svarer du bare på henne. Det kommer til å være tidspunkter når du ikke bryr deg, men hvis du forteller henne at du bryr deg ikke, det høres ut som om å tilbringe tid med henne, har ingen effekt på deg heller.

Stem på din mening, eller i det minste fortelle henne hva du er i humør for en gang imellom. Det verste du kan gjøre er å si "Jeg bryr meg ikke", og når hun gjør planer, klager du hele tiden om hva du gjør … høres det kjent ut? [Les: 14 små måter å få kjæresten din til å føle seg spesiell og elsket]

# 4 Ikke noensinne, og jeg mener aldri, kaller henne gal.

Ønsker du å se kjæresten din, bli gal? Ring henne gal. Det er noe om å ringe en kvinne gal som vil gjøre henne så. Et magisk ord, hvis brukt, vil du forvandle henne til noen andre. Uansett hvor irrasjonell du tror hun er, må du ikke avstå fra å si ting som "gal" eller "psyko".

# 5 Unngå å si ting som "Rolig ned" og "slapp av."

Hvis kjæresten din er opprørt, la henne være opprørt og vent. Noen ganger må du ha tykke skuldre og lytte til hvorfor hun er så rasende. Hvis du sier "rolig" eller "chill out" som kommer over på to måter, "Jeg kommer ikke til å erkjenne at du har et gyldig poeng" og "Jeg bryr meg ikke hva du må si." Ikke bare vil det Gjør henne enda galdere, men det vil også skremme henne, noe som handler om den største galskapen det er. [Les: 21 ting en mann aldri burde si til kjæresten hans]

# 6 Svar på hennes samtale eller tekst selv når du ikke vil.

Når du forteller en jente "min telefon er ikke festet til meg dag og natt," gjett hva? Vi vet at du lyver. Gutter er vaner, og vi vet at du aldri er uten det vedlegget, uansett hvor du går eller hva du gjør. Hvis du ikke svarer på hennes anrop eller tekst, spesielt hvis du er i et argument, eller det er noe hun synes er viktig, setter du opp et helt rot av problemer mellom dere.

Bare svar på hennes anrop eller tekst, hva som helst hun må si, kommer til å bli mye mindre hevet på farten enn en dag etter at hun har ventet på et svar, kan jeg garantere det!

# 7 Svar på spørsmålet hennes, selv om du ikke er sikker på hva svaret er, si "Jeg vet ikke."

Vil du gjøre henne virkelig gal? Ikke svar på spørsmålene hennes. Enten når du er ansikt til ansikt eller gjennom en tekst, hvis du bestemmer deg for å ikke svare på spørsmålet hennes, kommer det til å gjøre henne om å snakke om det hele dagen.Idle sinn er djevelen lekeplass for en kvinne. Hvis hun spør deg noe, selv om du synes det er latterlig eller at du ikke trenger å svare, bør du sannsynligvis veie konsekvensen for at du ikke svarer på enkelheten ved bare å svare på henne.

# 8 Snakk ikke dårlig om henne bak ryggen hennes.

Selv om hun er en tispe, gjorde noe latterlig, eller til og med laget et fryktelig måltid den andre natten, hva som foregår i forholdet ditt, bør være i ditt forhold. En av de største neglene i enhver forholdskiste er når du går utenfor partnerskapet for å snakke negativt om hverandre.

Hvis hun hører deg dårlig, eller det kommer tilbake til henne, føles det som å lure, og vil få henne til å gjøre hennes vanvittige svar komme ned med hevn. Avstå fra å ha andre til å se henne i et negativt lys. Når du er med henne, og du har basket henne til venner og familie, blir det bare å få deg til å se dum ut. [Les: 20 ting glade par gjør aldri i et perfekt forhold]

# 9 Ikke snakk med moren din om henne med mindre du har tenkt å ikke ha henne rundt lenger.

Med mindre det er et lesbisk forhold, kan det bare være en kvinne i partnerskapet. Hvis du velger å snakke med moren din om kjæresten din, oppretter du ikke bare et scenario for å sette en høyde i din fagforening; Du sørger for at moren din og hun aldri kommer til å komme sammen.

Det er sjelden et tilfelle når moren din ikke kommer til å ta din side, og når du snakker dårlig om kjæresten din, danner hun en mening om henne som vil vare lenge forbi hva uenigheten handlet om. Hvis kjæresten din finner ut at du har snakket med moren din om henne, vil hun aldri stole på at du ikke vil gjøre det igjen, og det vil gjøre henne gal hver gang du kommer på telefon med mamma. [Les: Mama gutter og 15 andre typer gutter jenter vil bare ikke date]

# 10 Med mindre du må, don ' t ligge.

Ligger driver kvinner gal. Hvis du kan lyve om en ting, kan du lyve om noe. Siden kvinner stadig forventer neste ting, vil de sannsynligvis lure på hva du vil være uærlig om neste. Ikke lyver, med mindre hun spør om hun ser fett i noe * en sporadisk hvit løgn vil ikke skade *.

# 11 Ikke spill en jente mot en annen.

Nødvendigvis skal du ha mer enn bare en kvinne i livet ditt. Hvis du har venner som hun ikke vet, eller til og med det hun gjør og er venner med, ikke grop en mot hverandre. Det betyr at ikke sprenge en annen jentas telefon, gjenta hva den jenta har å si om kjæresten din, eller sett en annen jentes behov fremover, noensinne. Det er grenser for galbyen.

# 12 Hvis hun er lei seg, ikke ignorere henne.

Visst, det er mye lettere å bare ignorere henne når hun stønner og klager, men har du lagt merke til at når du blir hun blir høyere? Jo mer du ignorerer henne, jo høyere og mer sint vil hun bli, og før du vet det, vil en gal kvinne stå foran deg. [Les: Relasjons argumenter - 23 doser og ikke har å huske]

# 13 Ikke ødelegge sin tro ved alltid å gå ut av døren og være den "løper."

Ingenting gjør en kvinne galere enn når du løper fra henne, og hun må jage deg. Kjør / jaktsammenhengen er en av de mest skadelige og verste forholdene du kan ha. Enhver kvinne som må jage en fyr for å få ham til å høre på henne, blir gal. Tenk deg at du prøver å fortelle noen noe som er veldig viktig, og de løper fra deg. Du er ikke på grunnskolen lenger, voksen opp!

# 14 I midten av et argument, ikke bare slå henne av.

Ikke få henne til å føle seg ubetydelig, eller som om hun ikke har noe å si. Hvis du får henne til å føle seg dum eller uønsket, kommer hun til å reagere høyere, mer sint og gal. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 15 Hvis du lager planer med henne, følg gjennom.

Igjen, kvinner er planleggere. Hvis du sier at du skal gjøre noe, vil hun få sitt hjerte satt på det. Hvis du ikke følger gjennom, sier det at hun ikke er en prioritet for deg, og det vil sende henne på en bane med galne øyne.

# 16 Ikke ring hennes navn.

Når en kvinne føler seg disrespected, slår den seg i hjertet av hennes vesen. Det er en forskjell mellom å kjempe rettferdig og bare å være middelalder. Hvis du viser meanness, vil du sannsynligvis bli gal igjen. Vær respektfull, selv om du er på vei ut. Det gjør bare at du ser ufruktbar ut til å kalle sine navn. [Les: De riktige trinnene for å fortelle partneren din er du ulykkelig i forholdet]

# 17 Husk hennes sykluser for å unngå å pisse henne.

PMS er ekte; Det er ikke bare noe kvinner bruker som en unnskyldning. Hvis du vil unngå den vanvittige, treading lett for bare en uke før, og et par dager i løpet av, vil du holde forholdet jevnt seiling, og det vil også holde galskapen i skapet.

# 18 Ikke glem bursdagen, jubileum eller andre viktige datoer.

De kan ikke føle seg viktig for deg, men kvinner er veldig sentimental. Bekreft hvor viktig hun er for deg. [Les: 8 relasjonsdatoer menn burde aldri glemme]

# 19 Hvis noe skjer, ikke bare trekke deg tilbake til deg selv.

Hvis hun spør deg hva som er galt, ikke si "ingenting". Selv om det ikke er noe galt, si "ingenting, hvorfor?" Slik at hun kan forklare hvorfor hun føler at ting er galt. Hvis hun har gjort noe galt, vær ærlig og åpen. Hemmeligheter gjør en kvinne gal og det føles som om du gjemmer noe fra henne.[Les: 13 forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 20 Ikke lure på henne.

Nok sagt.

# 21 Ikke føre et dobbelt liv.

Ikke vær fin en dag, shitty neste. Det lar henne alltid gjette hvilken fyr hun skal håndtere. Hvis du har hatt en dårlig dag, bare si det. Hvis du vil være alene, bare si det. Å si ingenting og gjøre henne gjetning vil gjøre henne oppføre seg på en opprørende måte. [Les: 23 idiotsikkerhetstips og råd alle menn må følge]

Hver jente, og jeg mener alle jenter, kan bli gal hvis du gjør visse ting for å kjøre henne der. Hvis du leter deg tilbake og rationelt tenker på måten hun oppfører seg på, kan det ikke være bare henne; Det kan være måten du kommuniserer med henne. Selvfølgelig, hvis du har prøvd alt, og du bare ikke kan få henne til å sette den galte tilbake i skapet, kutte du henne løs.

[Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt levende helvete]

Men hvis den vanvittige bare kommer ut til å spille en gang imellom, ta en lang og hard titt på hva du gjør før den blir satt i gang. Hvis du vil redde forholdet, kan du prøve å stoppe signaler som kjører henne rett inn i galne byen. Du vil bli overrasket over hvor raskt det vil vende seg om.

Populært emne