Courting: Den moderne dagen Gentleman's Guide to Wooing a Lady

Innholdsfortegnelse:

Courting: Den moderne dagen Gentleman's Guide to Wooing a Lady
Courting: Den moderne dagen Gentleman's Guide to Wooing a Lady
Anonim

Er courting virkelig ute av stil? Vær forberedt på å bli blåst bort, fordi courting kanskje bare er den tingen kvinnen du liker trenger deg til å gjøre.

I denne raske verden går alt så fort. Så, hvis du ikke beveger deg med lysets hastighet, kommer du til å bli etterlatt. Dette er grunnen til at det i forhold til relasjoner ser ut til å være normen i stedet for courting.

I de siste årene er hooking og one-night stands populært blant de som ønsker å fylle et tomrom med litt begrenset intimitet og mye sex. Det er også de som tilbringer hastighet dating for å raskt møte mennesker som er potensielt forholdsmateriale. Og som for noen som er komfortable bak sine gadgets, er online dating og dating apps veien å gå.

Men la oss gjøre en tilbakespoling til en tid som var mer sløvt. En tid da folk ikke tok seg av teknologien for å enten koble til eller koble fra folk. I det som virker som en evighet siden, var den beste måten å finne og vinne over en partner på banen. Disse dager virker denne kunsten på sitt siste døende åndedrag, da den erstattes av mye mer praktiske metoder.

Likevel betyr det at kunsten å hovde kvinner er død? Absolutt ikke. Det er fortsatt noen få galante menn, og la oss bare si beskjedne kvinner der ute som foretrekker å ta ting lavt og sakte før de endelig setter seg inn i et forhold.

Så, hva er courting og hvordan kan noen fyr som ikke har gjort det noen gang dominere en jente? [Les: 18 tåpelige måter å få en jente forelsket i deg]

Hva er courting?

I en nesten lenge glemt fortid, sannsynligvis tidspunktet til besteforeldre eller deres foreldre og besteforeldre, var courting seriøs virksomhet. Faktisk veldig alvorlig. Da en mann så en kvinne som han likte, ville han ikke gå rett opp for å spørre henne.

Først vil han gå til foreldrene eller verge og be om tillatelse til å rømme henne. Når han får tillatelse, det er når man starter offisielt, hvor mannen ropte kvinnen, kom forbi huset hennes og tok med blomster. Dette ville gå igjen og igjen når de blir kjent med hverandre - en prosess som kan fortsette i måneder, til og med år.

Enkelt sagt er courting en periode i et forhold som går foran engasjement og ekteskap. Det er en fase hvor folk blir kjent med hverandre bedre før de bestemmer seg for å ta forholdet til neste nivå. Derfor er opprør gjort når en fyr er sikker på at personen han ønsker å retten er noen til å bygge et seriøst og varig forhold til.

Men i disse dager er dette vanskelig å gjøre. Hvordan kan noen sikkert vite at personen de liker, er den de egentlig vil tilbringe resten av livet med, uansett? Derfor er courting egentlig ikke så enkelt som det ser ut, så det er sannsynligvis hvorfor mange ikke bryr seg om det.

Skriv inn moderne datering. [Les: Hvordan tull en jente og få henne til å falle for deg]

Courting vs dating

"Hvorfor kjøpe kua når du kan få melken gratis?" Du har kanskje hørt din bestemor fortell deg dette mange ganger. Og dette ordtaket gjelder hvis du vil skille mellom dating og courting. Når du hofter, jobber du hardt. Du tar sommerjobber eller enda en jobb bare for å tjene nok penger til å kjøpe kua og mannen, kua er dyrt.

Når du er dating, trenger du ikke å jobbe lenger. Du trenger ikke engang å kjøpe kua fordi du har melk når som helst du vil. Og med dette betyr melk mye, som sex eller intimitet. Dette er imidlertid ikke å si at folk som dater automatisk slipper buksene sine - men du får driften. [Les: Hver årtusens guide til å overleve krokodlingen]

Rette en kvinne: Grunnleggende

Nå, om du bare vil være alle gammeldags eller denne jenta du liker, vil du rettferdiggjøre henne, så burde du vite grunnleggende om courting.

# 1 Være krystall. I motsetning til tvetydigheten i dating betyr courting en kvinne at du må være klar over hva dine hensikter er. Du forteller en kvinne som du liker henne og vil gjerne rette henne. Ja, du nevner "courting", og hun vil definitivt swoon! [Les: 12 Prins Sjarmerende trekk som vil gjøre hver jente swoon]

# 2 Bli kjent med henne. I hovedsak handler det om å bli kjent med personen dypere og bedre. Den tradisjonelle formaliteten til side, er rettferdighet om at to personer blir gode venner først, før de bestemmer seg for hvorvidt de passer riktig.

I så fall tar de forholdet til neste nivå, noe som er en form for forpliktelse. I dag er dette bare når dating vanligvis skjer, og to personer ser hverandre utelukkende.

# 3 Beste fot fremover. Mens du er all god-godhet på dette stadiet kan komme som falsk, hjelper det å ikke bare være deg selv, men den beste versjonen av deg selv.

Dette betyr at du tar litt ekstra innsats for ikke å bli lett pisset når servitøren sølte opp ordrene dine på din dato, eller være mer gjennomtenkt om tingene kvinnen du hater liker og misliker.

# 4 grenser. Det som stiller retten til å skille seg fra dating er grenser. Med dating har folk en tendens til å være mer intimt med hverandre. Sammen med tendensen til å gå for fort inn i forholdet.

Rettskap skaper en grense som ikke bør krysses. Alt i nærheten av å kysse eller lage ut er ikke tillatt, og to personer er ofte begrenset til følgesvenn. Høyst holdes hender og raske piker på kinnet.[Les: Tid på din side - Hvorfor må du følge 90-dagers regelen]

# 5 Longevity. Det er ikke uvanlig at de i dating-delen av et forhold ikke forfølger neste nivå og forplikter seg til hverandre. Ofte, dating forhold ikke egentlig vare.

Imidlertid er det med en rettsparende par en noe etablert periode hvor de engasjerer seg i de samme aktivitetene som de som gjør par som gjør, for eksempel å gå ut, møte hverandres venner og mange andre ting.

# 6 vennskap. Rettsted etablerer ofte vennskap først mellom to personer Før de tar ting til neste nivå. Dette er fordi courting tillater folk å gjøre ting uten presset til å sove sammen. Gi dem nok sjanse til å være sammen, være hvem de egentlig er, og bare bli kjent med hverandre. [Les: Nytt forholdsråd for å få den perfekte starten]

Hvordan retter du henne?

I motsetning til hva du kanskje tror, er det ikke så gammeldags. Det er fortsatt menn og kvinner som liker å domstolen og bli courted. Hvis du er en av disse, les så på disse tipsene og ha en bedre sjanse til å gjøre henne din.

# 1 Få henne til å føle seg attraktiv. Mens du bør respektere grensene for domstolskap, betyr dette ikke at du ikke kan uttrykke hvor tiltrukket du er til henne. Få henne til å føle seg spesiell med forsiktige og ekte komplimenter. Du kan også gi henne de vanlige blomstene og sjokoladeene, eller få henne til å svømme med kjærlighetssanger. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå awww …]

# 2 Skriv hennes brev. Hva er mer romantisk enn å bringe tilbake den tapte kunst av brevskriving? Få fancy brevpapir fra en spesialpapirbutikk og puss av støvet fra dine kulspenner.

Pen dine tanker, følelser og ambisjoner om ditt spirende forhold. Du trenger ikke å være Shakespeare, men vellomhet og oppriktighet slår 140-tegn tweets når som helst. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 3 Revive ridderlighet. Kvinner i disse dager er så jaded om ideen om at menn er disse ridderne i skinnende rustning at de er fine uten ridderlighet. Faktisk er det disse neo-feministene i dem som mener at de ikke trenger en mann for å hjelpe dem å komme seg gjennom livet.

Bevis henne feil. Ved å være ridderlig gir du henne en uventet overraskende hyggelig overraskelse som gjør deg minneverdig og mer endearing enn noen mann hun kanskje har møtt. [Les: Hvordan være ridderlig - Koden for moderne ridderlighet]

# 4 Dato henne. Og til dato mener vi bare den datoen. Ta henne ut til lunsj, middag, en tur i parken, en natt på museet, mate noen duer, og bare gjør hver gang du tilbringer sammen interessant. Du bygger minner med henne samtidig som du investerer tid og krefter for at du skal kunne kjenne hverandre bedre.

# 5 Administrer dine forventninger. Husk, ikke forvent et kyss, eller til og med noen nookie, i retur til alt du gjør. Når du går i vei, daterer du henne ikke bare for å komme i buksene hennes - la oss få det rett. Du ønsker virkelig at dine intensjoner og oppriktighet skal være kjent for henne, derfor er du rett. [Les: 6 kraftige måter å slutte å være kåt: Ingen onanering eller sex]

# 6 Det er verdt det. I en verden der øyeblikkelig ikke engang er øyeblikkelig nok for noen, er det som om å flytte deg opp forholdsstigen i en snegls tempo. Legg til det mange ting du må gjøre for kvinnen du er på, for først å bli kjent med hverandre, bygge tillit, vis forpliktelse og til slutt vinne hjertet. Dette kalles forsinket tilfredsstillelse, som mange ikke er gode i disse dager.

[Les: Hvordan retten til en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre]

Til tross for deres benektelser, ville selv den mest jaded kvinnen elske å bli behandlet som en dronning. Ikke nøl med å dusje henne med kjærlighet og gaver, samt komplimenter, tid og innsats. Selv din enkleste innsats går langt når du holder fast i dine hensikter med å hevde en kvinne.

Populært emne