Courteney Cox sier datter var "nervøs" om å bli en stor søster

Innhold

Livet er i ferd med å endres for Coco Cox-Arquette, men hennes mamma Courteney sier de prøver sitt beste for å forberede henne på den nye ankomsten.

Det kommer alltid til å bli et stort livskifte når en ny baby kommer inn i familien. Og Courteney Cox og David Arquettes datter Coco har følt seg nervøs for sin kommende rolle som storebror.

Men ifølge hennes mamma, når det første sjokket Arquette hadde ventet en baby gutt med kjæresten Christina McLarty, hadde de ni år gamle følelser til total spenning med utsikt til å ha en lillebror.

Til tross for splittelsen i 2010 har både Cox og Arquette tatt en enestående stilling når det gjelder deres datter, Coco, og lite har endret seg i familieenheten.

Snakker til taleshow-vert Ellen DeGeneres på tirsdag, sa Venner-skuespillerinnen: «Vi har faktisk alle spist middag den andre natten. Hele familien. Det er et veldig unikt forhold.

'Vi alle, som bokstavelig talt, meg og Christina og David og Coco - det er flott.'

Den 49 år gamle Cougar Town-stjernen gikk på å si: "Først var nervøs fordi det er en stor sak. Først var jeg nervøs! Jeg var som, "Woo, tung." Nå er det flott. "

Courtney foreslår at du tar en spesiell mor-datter til side for å hjelpe Coco justere. Snakker om hennes spa dag og "romantisk" middag for to sammen med datteren sin, sa hun, "Det er nesten som om hun er en liten tikk - hun er på meg! Hun vil ikke ha endringer i livet mitt.

«Så jeg gikk på denne morsdatterdagen med henne, og jeg tok henne til spaet. '

"Vi satt der, vi holdt hendene, vi snakket. Neste morgen våknet vi opp, og hun er som, "Mamma, gjorde det virkelig telle som morsdatterdag?" '

Hvordan har du hjulpet barnet ditt med å tilpasse seg en ny ankomst i familien? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under ...

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar