Parets Sleeping Position Guide: 12 posisjoner og hva de betyr

Hva er tilstanden til forholdet ditt? Et pars sovende stilling sier mye om deres forhold. Hvilken er din, og hva betyr det?

Husk da mamma foredragte deg om hvor viktig søvn er? Vel, hun har vært riktig hele tiden. Hun sannsynligvis ikke mener det i sammenheng med et par sovestilling, men det er åpent for tolkning.

Du kan tilbringe hver natt liggende ved siden av partneren din med telefonen i hånden og bakovervendt mot dem, eller kanskje du snurre inn i partneren din på skulderen, kose sammen til du sovner.

Tro det eller ikke, de sovende stillingene du og partneren din har avslørt mye om ditt underbevissthet. Faktisk, mens du sover, er dette tidspunktet når underbevisstheten din har full kontroll og tydelig viser deg, gjennom kroppsspråk, ting som kan skje i ditt forhold.

Og du vet hva? Du merker nok ikke engang. Så, for å finne ut hva som virkelig skjer i ditt forhold, av til soverommet! Jeg vil ikke være i soverommet med deg, men jeg hjelper deg med å guide deg gjennom ting du trenger å se på når du sover ved siden av partneren din.

Parens sovende stillingsguide - Hva betyr disse sovende stillingene?

Her er de tolv vanligste parens sovestillinger og hva de betyr i forholdet ditt. Ikke freak ut hvis du sover med ryggen mot partneren din, betyr det ikke at forholdet ditt er dømt.

Hvis noe, er dette en flott mulighet til å bli mer selvbevisst om forholdet ditt. La opprøringen av ditt underbevissthet begynne * Sett inn mystisk musikk og røyke maskin her *.

# 1 Skjeen. Åh ja, skjeen - en av de klassiske parets sovestillinger. Morsomt er at bare 18% av parene faktisk liker å sove i den posisjonen. Jeg mener, som en kvinne, er tanken på en mann som draper hele kroppen rundt meg i åtte timer fryktelig.

Men denne posisjonen, også kjent som den "tradisjonelle posisjonen", viser beskyttelsesevne og binding i forholdet. Det er også en pen seksuell stilling når du ser på det, så vanligvis er par som er seksuelt komfortabel søvn i denne stillingen. [Les: Hvordan skje riktig: 11 tips for å gjøre skje mer intimt]

# 2 Den løse skjeen. Dette er typen skje jeg kan håndtere. Det er i utgangspunktet den tradisjonelle skjeposisjonen; Det er imidlertid litt mellomrom mellom paret. Det er en utviklet spooning posisjon. Plassen mellom paret bør ikke sees som noe urolig.

Faktisk viser dette faktisk at det er tillit bygget mellom de to menneskene, og de trenger ikke å ha konstant fysisk kontakt. Hvis du sover i stillingen med partneren din, er det en gjensidig respekt og enighet om viktigheten av søvn. Hurray for plass!

# 3 Chasing skjeen. Halvparten av deg sukket sannsynligvis og tenkte: "Jeg må fortsatt jage dem." Det er ikke akkurat slik. Chasing skjeen ser ut som en tradisjonell skjeposisjon, men personen som blir "jaget" flyttet vekk fra senterets senter, noe som betyr at den andre må "jage" dem for å komme seg nær.

Dette betyr ikke at partneren din ikke er interessert i deg eller fjerner seg selv. Dette kan ganske enkelt bety at de vil ha mer plass i sengen, eller at de vil bli forfulgt av deg. Tid til å gjøre ditt trekk ... Jeg antar at jakten fortsatt er på. [Les: Slik holder du din partner interessert - 30 lett og sexy måter]

# 4 Trollet. Jeg forstår ikke folk som sover i denne stillingen. Kanskje jeg er bitter eller kanskje jeg bare elsker å sove for mye, men dette ser ikke så godt ut. Men hvis du og din partner sover i tangleposisjonen, symboliserer dette ditt ønske om hverandre.

Det er en ekstremt intim posisjon og vanligvis brukt av par som er i et nytt forhold. Men hvis du er et år i forholdet, og du fortsatt sover slik, kan du kanskje tenke på din avhengighet av dem. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

#5 Den bakre kyssene. I hovedsak faller du i søvn mot ryggen, men med ryggen berører hverandre. Selv om du ikke står overfor hverandre, viser det faktum at du begge berører hverandre din tilkobling, selv om du nyter din egen plass.

Denne stillingen er vanligvis for nye par eller for par som har vært sammen for en stund og utviklet tillit og komfort i forholdet.

# 6 Den unraveling knuten.Hvis du var en Girls / Boy Scout, er dette en fin måte å teste dine utviklede knutbindingsferdigheter på. Denne posisjonen ligner den løse skjeen. Typisk for par som har vært sammen for en solid del av tiden.

I utgangspunktet begynner de å vikle seg inn i hverandre og til slutt unnangle, ender opp i sin egen plass. Ikke en veldig populær posisjon, jeg mener, hvem vil ha en annen person å puste inn i ansiktet ditt i flere timer på slutten. Denne stillingen symboliserer imidlertid balansen mellom uavhengighet og intimitet. [Les: Hvordan gi plass i et forhold uten å drive hverandre]

# 7 Friheten elskere. Dette er et annet tillegg til det klassiske parets sovende stillinger. Vanligvis er dette en vanlig stilling for par som har noen år under beltet.Frihetselskerne sover tilbaketrukket og har også plass mellom dem. Jeg vet, du vet at du har bitt neglene dine angst på stillingen.

Denne viser faktisk din bånd og sikkerhet med partneren din. Hvis partneren din er helt på den andre siden av sengen, rett på kanten, kan dette tyde på noe avstand og problemer i forholdet ditt. [Les: Betydningen av rom i et forhold]

# 8 Nuzzle. Nuzzle er en klassisk posisjon for de i nye relasjoner eller gjenopplivede relasjoner. Denne posisjonen er når en partner sover på den andre brystet. Som en kvinne får jeg meg til å føle seg beskyttet og omhyggelig med en stor arm viklet rundt meg, og bringer meg tilbake til hule dager.

Dette er akkurat hva denne posisjonen symboliserer. Partneren sover på ryggen viser tillit og viser at de beskytter partneren sin. Mens personen hviler på den andre brystet viser at de er uavhengige, men likevel takknemlige for deres partner. [Les: 35 ikke så åpenbare ting din fyr elsker om deg]

# 9 Benkrammen. Det er mye om og men om benkrammen. Ok, så la oss gå gjennom denne sammen. Hvis bare en person krammer andens ben, viser dette at de leter etter en forbindelse som mangler i forholdet.

Hvis dere begge har bena sammenflettet i hverandres, betyr dette at du er seksuelt og følelsesmessig forbundet, og dere to er balansert personer.

For det tredje betyr denne posisjonen også at siden kontakten mellom dere to er subtil, betyr det at du har blandede følelser om forholdet, eller du prøver å opprettholde en forbindelse. Ja, jeg vet, det er mye på en gang.

# 10 Space hog. Vel, dette er bare uhøflig. Ikke bare er det uhøflig, det viser deg hva slags person de er. Hvis de tar opp hele sengen og stjeler alle tepper, viser dette sitt behov for å ta. Betydning, de er sannsynligvis egoistisk og ikke klar over dine behov.

Hvis en person tar over hele sengen, viser det seg at de er sannsynligvis den dominerende i forholdet, mens den andre er underdanig.

Et annet morsomt faktum: Hvis partnerens hode er høyere, nærmere hodegjerden, så er de mer sannsynlig mer selvsikker enn den andre. Men hvis du begge sover med hodene dine på samme, viser det seg at du er like-minded. [Les: Selfishness i relasjoner: 15 tips for å gjøre det rette]

# 11 Helvetesild. Hvem elsker ikke helvetesild? Ja, jeg vet ikke hvem som bestemmer navnet på denne stillingen, men denne stillingen har på ingen måte noe å gjøre med en nerveinfeksjon. Helvedesilden er når begge parter sover på ryggen, med en person som hviler på hodet på den andre skulderen.

Interessant nok, har folk som sover på ryggen, vanligvis større personligheter, så denne sovende stillingen betyr hvem beskytteren er og hvem avhengige er i forholdet.

Ok, ikke freak out og tror du er svak fordi du hviler på hodet på partnerens skulder om natten. Dette er ikke tilfelle, faktisk viser det rollene i forholdet. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

# 12 Mage snoozers. Med mindre du alltid har sovet på magen eller lider av nakke- og ryggproblemer, kan det være lurt å dobbeltsjekke forholdet ditt. Når du sover på magen, beskytter du i hovedsak kroppen din.

Dette viser tegn på følelsesmessig usikkerhet og sårbarhet og angst. Hvis du sover på magen din, er det mer sannsynlig at du er redd for dine følelser. Også, mener jeg, denne stillingen er ikke det jeg vil kalle intime. Kanskje det er et tillitsspørsmål i ditt forhold som du må konfrontere.

[Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

Når du våkner om morgenen, ta en titt på hvordan du og din partner sover. Ikke freak ut hvis det er en posisjon som er noe tvilsom. Dette vil hjelpe deg med å identifisere hva du trenger å jobbe med i forholdet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar