Par treningsøkter: De beste måtene å få montør og føle seg nærmere

Hvis du og din elsker liker å svette sammen på flere måter enn en, vil du elske vår liste over fantastiske par treningsøkter. Sjekk de ut.

Å bli motivert til å trene er lett når du ser på videoer på Instagram av folk som gjør håndtak på å flytte tredemøller, men det er ikke så fristende når du egentlig er i treningsstudioet. Dette er en av grunnene til at par trening er så effektive.

Vennensystemet sikrer at du aldri er på treningsstudio alene, og at du alltid er motivert og ansvarlig for treningsøkten. En studie i Annals of Behavioral Medicine viser at kvinner trente lenger da de hadde en treningspartner til stede.

Nå når denne "kompisen" blir din romantiske partner, er det enda bedre. På denne måten dreier du om din elskers tidsplan mens du gjør galne, sexy treningsrutiner sammen!

Og nevnte vi at du alltid vil ha noen til å svelge om dine ømme muskler etterpå?

Hvorfor bør du prøve noen treningsøkter

Det er flere grunner til å trene enn bare helsen din. Tilsvarende er det mange gode grunner til å trene med din romantiske partner! Her er bare noen få grunner til at du bør vurdere å registrere deg med din kjære. [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

# 1 sikrere rutiner. Å trene med partneren din, gjør at du kan trene sikkert, siden du alltid har noen der for å hjelpe deg med vekt, riktig form og teknikk.

# 2 Bygg et obligasjon. Å gjøre par trening bygger på at partneren din har styrken til å fange deg, bære deg og balansere på deg.

#3 Kvalitet Hangouts. Du og din partner kan tilbringe kvalitetstid sammen på en måte som ikke involverer snacks, drikker eller spiser ute.

# 4 Respekt. Du får respekt for hverandre. Å ta vare på kroppen din er ikke lett, og å se din partner utvikle en følelse av styrke og besluttsomhet skaper en ny følelse av respekt for kjæresten din. [Les: Er kjæresten din lat og kjedelig?]

# 5 Du lærer en balansert treningsrutine. I stedet for å favorisere styrketrening eller kardio over den andre, kan du og din partner utvikle en rutine som inkorporerer begge.

Flotte par treningsøkter for elskere som ønsker å svette sammen

Hvis du elsker å tilbringe tid med partneren din, og du er klar til å treffe treningsstudioet som strømspar, så er disse øvelsene definitivt for deg. Her er noen fantastiske par treningsøkter for å komme i gang på treningsstudioet.

# 1 Sexkonkurranse. Du visste at vi måtte gå dit, ikke sant? En fantastisk måte å få treningen på er med litt sexercise. Visst, sexkonkurranse brenner ikke så mange kalorier som en time på tredemølle, men det er sikkert mye mer moro! [Les: Grunner til at du skal ha flott sex hver eneste dag]

Berkeley Wellness rapporterer at gjennomsnittlig sex-sesjon bare brenner rundt 200 kalorier. Når det er sagt, her er de beste kjønnsposisjonene som faktisk dobler som en trening. De kan erstatte din trang til å gå på treningsstudioet!

- Cowgirl quads. Arbeid quads ved å starte i cowgirl og deretter flytte inn i en froskposisjon. Du gjør i utgangspunktet knep på mannen din mens du bygger opp til en dampende, svettende orgasme. [Les: 19 måter å eie cowgirl posisjonen og gjøre det varmere]

- Arbeide din abs. Lotusposisjonen er perfekt for å opprettholde de intime kyssene mens du blir frisky, og kan også være en god trening for din lavere abs. Kanalen din abs å bevege deg opp og ned på mannen din og føle brenningen!

- Sex står opp. Denne er fokusert på hannen og krever litt intens muskel! Monter mannen din mens han setter seg ned, og få ham til å løfte deg til han står mens du fortsatt trenger inn i deg. Han vil da flytte deg opp og ned på hans aksel. Denne sexkonkurransen vil gi beinmuskler, kjerne og armer en fantastisk trening mens du bygger til en fantastisk cum.

- Pushups, doggy-stil. Neste gang du er i doggy stil, bruk armene dine til å støtte deg selv mens mannen kommer inn i deg bakfra. Slå på det ved å øve på push-ups mens han beveger seg inn og ut av deg. Ikke bare vil dette fungere i overkroppen, det tillater også forskjellige inntrengningsdybder. Sexy og effektiv? Ja og ja. [Les: Varmt sex bakfra - 16 tankebrytende måter å gjøre det riktig]

- Bøyet misjonær. I denne stillingen legger kvinnen seg med hodet på en pute og hennes bum og ben er buet opp for å møte sin partner. Hanen skal hvile på knærne og holde henne ved låret. Dette er en god arm trening for ham og en flott booty forming, ben styrking sexercise for henne. [Les: 30-dagers sexutfordring - 30 sexstillinger i 30 dager]

# 2 Cardio par. Cardio er en kort form for kardiovaskulære øvelser. Et eksempel på kardio trening ville være å kjøre på tredemølle eller på et fanget spor. Fordeler med kardio inkluderer forbedret søvn, økt blodgass, vekttap, strammere muskler og sterkere hjerte og lunger.

For par som ikke er opptatt av å gjøre benkpresser med hverandres kropper, er side om side kardio et godt alternativ! Ta med et sett med sykler, elliptiske, tredemøller, robåmaskiner, eller en trappmølle som ligger ved siden av hverandre og får sprekker på disse bena.

Par treningsøkter i side-by-side maskiner rocker også fordi du kan snakke med din kamerat når du uunngåelig kjeder seg av spillelisten eller hva som helst drivel er på TV foran deg.[Les: Fordeler med trening for ditt sinn, kropp og libido]

# 3 Squats for seieren. Hvem elsker ikke en god runde squats for å styrke disse beina og skjerpe den støvlene? Ok, så suger suger. Men denne øvelsen er svært effektiv og kan vise resultater raskt. Plus, du kan gjøre dette trene som et par!

Stå overfor hverandre og strekk armene ut til du holder hender. Deretter begynner du å lage knep i samklang. Hvor mye bedre er smertefulle knep når du kommer til å se dypt inn i elskerens øyne? Aww.

FYI, denne øvelsen kan også fungere bra med partner lunges og medisin ball passerer.

# 4 Ta en klasse sammen. Dette er en fin måte å sikre at du både får en fantastisk trening selv om du er begge på ulike utholdenhetsnivåer. Noen gode ideer inkluderer kampsport, magedans, partner yoga, klatring, svømmekurs, løp og CrossFit. [Les: Svettete sex - Animalistiske grunner til at det er så dryppende varmt]

# 5 Trillebår pushup med knekk. Denne øvelsen * avbildet her * involverer en partner i plank / pushup-stilling, mens den andre holder bena mens du gjør en vegg sitte. Ouch, ouch, effektiv ouch. Gjør disse for tre representanter og deretter bytt!

# 6 Styrketrening. Det anbefales at treningsstudenter hviler i 90 sekunder i mellom sett under styrketrening. Trene som par, og få partneren din til å slå på og gjøre øvelsene sine i hvileperioden.

Så vil de to av dere skifte frem og tilbake. Hvis du ikke vil fortsette å bytte vektvekt frem og tilbake, kan du enkelt bruke dumbbells for å spare tid. [Les: Kegel øvelser - hvorfor både menn og kvinner bør gjøre det]

Det er så mange fordeler å trene, så hvorfor ikke gjøre det som et par? Disse par treningsøktene er en fin måte å bygge en bånd på og komme nærmere din kompis, alt mens du får det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar