Nedtelling til Fitbit Fifty

Det er færre enn 5 dager til våre 12 utfordrere (bildet ovenfor) tar den mammutiske oppgaven med å løpe og sykle i to lag fra London til Edinburgh og tilbake på bare 50 timer.

Nå har de hatt en sjanse til å møte hverandre og få noen uker med seriøs trening og ekspertråd under belter, hvordan føler de seg om arrangementet? Vi fanget opp med dem for å finne ut.

Hvor mye trening ?!

For de fleste utfordrerne har trening involvert mellom ti og 20 timers løp, sykling og styrkearbeid hver uke. Jeremiah O'Mahoney har også jobbet med sin kjernestyrke med en personlig trener, som virkelig har hjulpet på sykkelen, mens Adam Gamble har nettopp fullført sin første Ironman, i Weymouth, og håper alt som overførbar trening vil hjelpe ham til å føle seg sterk for Fitbit Fifty.

Til Natalie Doble, i mellomtiden har det vært et tilfelle av lite og ofte. "Jeg prøver å gjøre noe nesten hver dag, selv om det er et treningsøkt eller en klasse på treningsstudioet i stedet for å løpe eller sykle," sier hun. "Jeg prøver å gjøre så mye trening som jeg kan uten å overdrive det og risikere skade."

Rick JennerTreningen høres ut som det morsomste. Han har vært på ferie i et par uker, så det har vært å kaste noe windsurfing og sjø svømming inn i blandingen.

SPONSORED: Fitbit Fifty Training Plan

Passer på den

De fleste våre utfordrere tilbringer sine helger i salen eller plyndre fortauene uansett, men å øke treningen til Fitbit Fifty kombinert med redusert dagslys kan bety at det kan være en kamp for å passe inn i. Hvordan har de det?

"Hvis du virkelig vil ha noe, vil du alltid få tid til det," sier Dean Ramsden, hvis tidsbesetning høres spesielt brutalt ut. "Jeg har gjort noe klokka 3 og 5, selv om det har vært vanskelig å komme seg ut av sengen."

Ozzie WolfTrening lyder litt mer sivilisert. "Jeg prøver å løpe og ri på jobb hver dag," sier han. "På den måten holder jeg treningstidsene mine opp og det føles ikke som jeg gjør noe ekstra. Jeg har hatt å prioritere trening i helgene og har savnet noen sosiale forpliktelser, skjønt. Jeg har fått misbruk fra venner for ikke å drikke og å være kjedelig, men jeg er forferdelig på bakrus. Hvis jeg vil ha en produktiv økt neste dag, må jeg motstå fristelsen til en øl eller tre. "

Ganske imponerende, Gamble har klart å passe inn i hjortet og bryllupet mens han trener - "Det er en god jobb, min nye kone er så støttende," sier han - og Holly Seear har jobbet med å jonglere og trene rundt sønnen sin første uke på storskolen. Å være sykkeltren hjelper imidlertid, da hun alltid er kitt og klar til å gå når hun får et ekstra minutt.

O'Mahoney har sin egen måte å håndtere tidsbegrensninger på. "Jeg jobber galle timer i byen og sliter med å passe lange turer, så jeg bestilte en siste liten flytur til Lanzarote, og jeg tilbringer fem dager her for å svømme, sykle, løpe og spise en enorm mengde. Det er mye bedre enn å bli svimmel å gjøre runder av Regent's Park. "

Bivirkningene

Mengden trening som kreves for å kjøre og sykle fra London til Edinburgh og tilbake igjen har sine fordeler og ulemper, ifølge Vil Lockwood. "Den konstante tretthet og muskel ømhet kan få på seg," sier han, "men å kunne spise hele tiden er fantastisk."

"Etter å ha tilbrakt ni måneder med å kjøre rundt i Storbritannia, trives jeg virkelig med å gjøre noe helt annet og ha en rekke trening for to forskjellige disipliner, sier han Elise Downing. "Lårmusklene mine ser ut til å vokse i en alarmerende hastighet og spruter gjennom alle mine shorts. Jeg sover også utrolig bra. Mine venner og familie er lei av at jeg forteller dem nøyaktig hvor mange timer søvn jeg har hatt etter Fitbit, men jeg synes det er fascinerende. "

"Jeg har brutt de fleste av mine PB'er på sykkelen," sier Gamble, "og jeg brøt min lokale sti-run-post med mer enn to minutter dagen før bryllupet mitt. Men det kunne ha hatt mer å gjøre med nervene. "

Nicola Noble, en konkurransedyktig duathlete, har tilbrakt de siste par månedene knokket ned for å fullføre en grad i ergoterapi, noe som medførte at hennes vanlige høye treningsvolum ble redusert til bare tre til fem timer i uken. Nå ringte hun det opp igjen, hennes Parkrun-tider har gått ned og hun er ikke den eneste som ser endringene. "Jeg hadde et skuffende løp på VM og kjæresten min ble vant til meg å snakke negativt om min evne," sier hun. "Men han sier at han har lagt merke til at jeg er lykkeligere nå, og er stolt av å se hvor fokusert og motivert jeg har blitt. Jeg nyter å ha et mål og noe å trene på igjen. "

Skadeproblemer

I det hele tatt har en fornuftig tilnærming til opplæring gitt utbytte når det gjelder å unngå skade, selv om det har vært et par problemer. "Jeg klarte å fange en nerve i nakken, som lot meg gå rundt som en robot," sier Gamble."Men med litt fysio - som i utgangspunktet føltes som noen som prøver å trekke hodet mitt - og mye på gulvet, er jeg tilbake på det."

"Jeg ble ondskapsfull angrepet av et enormt bi," sier Seear. "Det stakk meg i skulderen mens du løp. Jeg trakk stikket ut, men jeg begynte å svulme opp og var nesten gråtende i smerte. Min første Fitbit Fifty skade! "Fingers krysset er det siste.

Den mest bekymringsfulle skaden er imidlertid å Ozzie Wolf. "Treningen gikk bra til to uker siden, da jeg kjørte en lokal halvmaraton og justerte ankelen min. Jeg har gjort litt lett trening på det, og forhåpentligvis burde det være OK, men det er frustrerende å ikke kunne få lange løp inn. Jeg håper alle mine små niggles holder fast på utfordringen. "

Føler seg klar?

Så nå vet de litt mer om hva som er i butikken, gjør våre utfordrere at de har denne i posen?

"Jeg er så klar som jeg noensinne vil være, men jeg skal ikke undervurdere hva som står foran oss," sier Ramsden. "Det vil ikke være lett på noen måte," er enig Mike Jones. "Det kommer til å bli en veldig tøff helg, men vi støtter hverandre gjennom det."

Doble er fortsatt litt utrolig om det faktum at Fitbit Fifty faktisk skjer. "Da jeg trente for en 10K hinderkamp i februar, virket det som en så vanskelig utfordring," sier hun. "Jeg drømte aldri at jeg ville gjøre noe så stort som dette, enn si følelsen som jeg kunne gjøre det!"

Lockwood er også raring å gå, med et par forbehold. "Jeg har et sunt nivå av respekt for hvor vanskelig det kommer til å være," sier han. "Avstandene skal ikke snuse seg og søvnløpet vil bli veldig utfordrende. Men det er her gleden av laget kommer inn, og jeg er spent på å se om utfordringen er mulig. Tross alt har vi bare fått skylden for å komme inn i det. "

Team Challenge (2 tredjedeler likevel) gruppe treningsøkt @pinkcycling @WilliamGarnett @FitbitUK @coachmag #fitbitfifty pic.twitter.com/RAMiqgFiEz

- Natalie Doble (@natalie_doble) 24. september 2016

Fitbit Fifty begynner morgenen fredag ​​30. september. Følg deres fremgang med hashtag #FitbitFifty

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar