Kan dette være svaret på babyen din? Få en bedre natts søvn?

Innhold

Vi vet alle at litt komfort kan gå langt når barnet ditt prøver å sove

Å hjelpe barnet ditt til å holde seg tørt om natten kan bidra til å forbedre kvaliteten på søvnen. Derfor har folket på Pampers satt sin innsats for å skape Storbritannias tørreste bleie. Takket være Pampers Active Fit bleer over natten, vil den lille sannsynligvis være mer sannsynlig å nyte en natt med uavbrutt søvn. Nå, hva foreldre vil ikke ha det!

En del av Pampers Premium Protection Range, Pampers Active Fit bleier har et ekstra absorberende lag som gir rask fuktighet bort fra den lille huden din, slik at de holder opptil 2 ganger tørrere enn den neste ledende bleien, i opptil 12 timer beskyttelse mot fuktighet. I mellomtiden tilpasser deres unike 3-veispass i midjen, bena og bunnen for å holde henne tørr, men hun beveger seg. Og hvis hun har en god natts søvn, vil hun våkne lykkelig, full av bønner og i humør til dans, selv første om morgenen.

Og ikke glem å inkludere Pampers Sensitive Wipes i babyens endringsrutine også. Deres unike Soft Grip Texture gjør dem tykkere og mykere, noe som betyr mindre tørking for mer skånsom rengjøring.

For mer informasjon besøk pampers.co.uk og koble med andre mødre på facebook.com/PampersUKIre

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar