Kunne insekter være den nye superfood?

På mange steder rundt om i verden er det en ganske vanlig begivenhet å kutte ned på den merkelige, skumle crawly. I Europa forblir imidlertid entomophagy (spise insekter) i stor grad begrenset til reality TV og banebrytende restauranter.

Men kanskje ikke for lenge. Insekter, enten det er i sin naturlige form eller et fint malt pulver, begynner å finne seg inn i alle slags matvarer.

"Vi får en sporadisk skrik fra en squeamish kunde," sier Daniel Creedon, leder kokk på Insect Eaterie Archipelago. "Men de fleste er veldig åpne for det vi tilbyr. Det er morsomt, fordi folk freak out om å spise insekter, men de er glade for å spise reker, som egentlig er store insekter som svømmer i havet. "

"Insekter har en veldig spesiell, litt bitter smak," fortsetter Creedon. "Dette kommer fra kitin, som er proteinet som deres exoskeletoner er laget av. I østasiatiske land vokser folk opp med å spise det og blir vant til smaken, men det er ikke noe folk er vant til i Storbritannia. "

Hvorfor spise insekter?

Uten å bety å høres dramatisk, er dommedag i horisonten - og insekter kan være måten å redde verden på. Etter hvert som verdens befolkning eksploderer (det forventes å være over ni milliarder innen 2050) blir miljøkostnaden ved å mate alle de menneskene via tradisjonelle husdyr, scarily høyt.

Insekter er billigere å bo i enn husdyr, og har langt mindre innvirkning på miljøet, da de ikke krever så mye vann og rom. De er også fullpakket med protein og andre næringsstoffer, og de er helt overalt. Det er anslått å være 1 900 spiselige arter av insekter, og de er allerede spist i 80% av landene.

Å bli med i insektrevolusjonen betyr ikke at du må begynne å knuse ned crickets hele. Lette deg i med en av disse bille-peddling matbutikker kan være et bedre alternativ ...

grub

En online entomophagy emporium som dekker alle mulige vinkler, fra buffalo ormer til salt-og-eddik stekt crickets. Grubs insekter kan også bli funnet i Planet Organic butikker, og de lanserer en cricket flour bar via Kickstarter.

Selv om de kan spises rett fra pakken, for virkelig smakfulle bugs, blir du bedre til å lage mat. Hvorfor ikke chuck dem i en stekepanne eller stek dem i litt soyasaus? Vel, du kan sikkert tenke på et par grunner, hvorfor ikke, men du vet aldri før du prøver.

Få din spiselige insektstartpakke til kr 29,99

Archipelago Restaurant

Hvis du helst vil en profesjonell forberede insekter din første gang du prøver dem, hvorfor ikke bestille et bord på denne eventyrlige London-restauranten? Krikker, matorm og myrer er alle på menyen, sammen med andre eksotiske godbiter som python carpaccio og kangaroo spyd.

Crobar

Energistenger laget med cricketmel, Crobars er en god måte å lette deg i verden av entomophagy, da insektinnholdet i utgangspunktet ikke er detekterbart. Det finnes to smaker tilgjengelig - peanøt og cricketmel, og kakao og cricketmel, og de er dine for bare £ 2,29 per bar.

Trener sier ...

Her på Coach HQ, har vi prøvd både kroker og noen av Grubs fineste insekter. Selv om ideen om å spise bugs gjør magen din, vil du ha det bra med en Crobar, da de bare smaker på peanøttsmør eller sjokolade, med ikke en eneste cricket thorax i sikte. Grubs insekter er ... mer opp adventurous eater's alley.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar