Cougar Women Rock! 13 grunner til at de gjør virkelig gode partnere

Innholdsfortegnelse:

Cougar Women Rock! 13 grunner til at de gjør virkelig gode partnere
Cougar Women Rock! 13 grunner til at de gjør virkelig gode partnere
Anonim

Det er mange fordeler med å dele en eldre kvinne som forresten blir referert til som cougar kvinner. Her er noen grunner de rocker.

Ok, så dette siste sommeren satt noen uformelle venner, min mann og jeg, rundt et bord som snakket om første gang vi møttes. Når mannen min og jeg gikk over detaljene om hvordan vi kjente hverandre, knust mannen over bordet fra mannen min til ham og sa: "Oh … a Cougar." Som natten gikk jeg forkledd min foraktighet for Transaksjonen, men et sted inne i meg, det sank bare mitt hjerte. Alas, jeg antar at jeg teknisk sett er blant klassifisering av pungkvinne.

La meg først begynne med å fortelle deg at hvis du tror ordet "cougar" er en som en kvinne anser respektfull og gratis, gjør de det ikke. Når jeg tenker på et pung, tenker jeg på en middelaldrende kvinne hvis syn har gått så ille at hennes leppestift, alltid rødt, ikke lenger skisserer leppene sine.

Faktisk, når jeg har visjonen om cougar kvinner, er årsaken til at hennes leppestift ikke passer, fordi hennes lepper har blitt så deflatert gjennom tiden at det faktisk ikke er kollagen i dem for å puste dem opp lenger. [Les: Cougar dating - 10 regler for dating en eldre kvinne]

13 grunner cougar kvinner rock

Så, et ord av råd. Hvis du vil henvise til en kvinne som en pung, spesielt hvis du vil ha henne som din, så kaller du henne aldri til ansiktet hennes. Faktisk vil jeg gå et skritt videre. Du burde virkelig stoppe noen andre fra å ringe henne en. Det er et slag i ansiktet og får en kvinne til å føle at hun er gammel.

På forsiden kan jeg forstå hvorfor en fyr kan finne en eldre kvinne så forlokkende. Det er mange fordeler som cougar kvinner har over yngre kvinner. Forvisst, de har kanskje ikke de kjedelige brysterene * i det minste hvis de er naturlige *, men de går heller ikke på og på om grunne ting som ingen bryr seg om eller tilbringer livet for å gjøre seg klar for kvelden.

Cougar kvinner vet hva de vil, og de vil at mannen i livet ikke er hva en mann kan gjøre for dem, men fordi de virkelig liker ham. [Les: Hvordan lage en eldre kvinne forelske seg i deg]

Her er noen grunner til at cougar kvinner rocker.

# 1 De leter ikke etter at du tar vare på dem. Cougar kvinner er gamle nok og erfarne nok til å ta vare på seg selv. Enten de har vært alene eller skilt fra en mann på et tidspunkt, lærte de raskt at det eneste gal kan stole på er seg selv.

Cougar kvinner forventer ikke at du coddle eller babyer dem. De er uavhengige og kommer ikke til å veie deg ned.

# 2 De er mindre grunne. En moden kvinne har vært gjennom flere livserfaringer og har sannsynligvis lært at det er mer til liv enn den nyeste Gucci-vesken eller den nyeste Fendi-vesken. Vent … er de enda populære lenger?

Mer bekymret for verden rundt dem og kulturelle ting som politikk, de har noe å bringe til bordet annet enn grunne samtale sentrert rundt ting som bare ikke betyr noe. [Les: Når går aldersforskjell i forhold til?]

# 3 De leter ikke etter noen til å betale for dem. På samme måte ser ikke pumpe kvinner ut på at du skal ta vare på dem. De har de økonomiske midlene til å ta vare på seg selv.

Selv om de liker når du viser litt omsorg ved å plukke opp en eller to ganger, er de ikke imponert over fancy smykker og ser etter de store billettelementene på bursdagen sin. De har vært der og gjort det.

# 4 De bryr seg om noe annet enn seg selv. Eldre kvinner har hatt tid til å utvikle sin egen karriere og finne ut hva og hvem de vil være. Det betyr at de er ferdige med å fokusere bare på deres behov og hva de vil ha i livet.

Å få egoisme ut av deres system, de er mer tilbøyelige til å presse deg for å oppfylle dine drømmer og å ta baksetet, så du kan få tid til å finne ut hva du vil gjøre. [Les: Aldringsgap - den nye trenden i relasjoner]

# 5 Det er ikke noe press. De fleste cougar kvinner leter ikke etter mye. Det de definitivt ikke er inn i, er en forpliktelse. Det er ingen biologisk klokke som styrer din tid eller ditt forhold. De er villige til å ta det sakte og uformelt.

De fleste leter ikke etter noe langsiktig, bare noen til å henge sammen med hvem som kan forholde seg og få dem til å le. Fraværet av trykk og presse til neste nivå er en veldig hyggelig fordel.

# 6 De forstår "meg" tid. Ikke bare forstår kuve kvinner "meg" tid, de forstår at gutta trenger sin tid også. De er ikke tilbøyelige til å være sjalu og krever all oppmerksomhet eller tiden du må gi.

Hvis du vil henge med gutta, kommer du ikke til å få en passiv aggressiv "ok". De planlegger sin egen kveld og nyter den uten deg. Ingen skyld involvert, du er velkommen til å ha ditt eget liv utenfor dem. [Les: 11 tegn på at du bruker alt for mye tid sammen]

# 7 De er fysisk godt "vedlikeholdt." Okei litt av et sidespor, men når du daterer pumpe kvinner, har de alt sammen. Grunnen til at du daterer en pute er at selv om hun er eldre enn deg, er hun fortsatt den heteste jenta i rommet.

Det betyr at hun ikke bare har alderen bedre, men hennes hud er ikke så kompleks, og det er heller ikke hennes humør.Mye mer jevnt kjedet, en pung kommer ikke til å ta ut hennes hormonelle berg-og dalbane på deg.

# 8 De er mer selvsikker og vet hva de vil. Er det noe verre enn å gå ut med noen som ikke har noen ide om hva de vil? Hvis du ikke kan velge mellom en film eller middag ute en gang, er det greit.

Men hvis en jente hele tiden setter det onde å lage planer på skuldrene, kan det bli litt irriterende. Cougar kvinner vet hva de liker, hva de vil og hva de ikke gjør, og er ikke redd for å stemme sin mening. Mangelen på gjetning arbeid de har du gjør er veldig forfriskende. [Les: 30 sassy egenskaper av en feisty jente som gjør henne utrolig attraktiv]

# 9 De behandler deg som en voksen. Når du er elsket av cougar kvinner, elsker de deg fordi de beundrer og ser deg som en mann. Ikke en gutt leke som ryktet ville foreslå, cougar kvinner liker mennene sine fordi de har noe å tilby som er mer enn gutta sin alder.

Uansett hva du har, er hun ikke redd for å fortelle deg hvor fantastisk du er. Når et kompliment er berettiget, er det gitt fritt.

# 10 Det er ingen spill å spille. En eldre kvinne er ikke interessert i å spille spill. Hun bryr seg ikke om du blir i forholdet eller ikke. Hvis det ikke virker, så sannsynligvis hun ikke leter etter en forpliktelse.

Når du daterer en pung, er det ikke noe som dating regler. Hvis du irriterer henne, vil hun gi deg beskjed. Omvendt, hvis hun liker deg, kommer hun ikke til å kaste bort tid på å spille hardt for å få. Det hun sier er hva hun mener. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

# 11 Hun er ikke engstelig for at du skal møte familien. I motsetning til jenter, din alder som er på utkikk etter noe mer langsiktig og engasjementorientert, er det ikke pung kvinner som presser deg til å møte familiemedlemmer.

Ikke noe som vil gjøre deg til stift i livet mer enn du vil være, din tid er helt egen. Du trenger ikke å gå på par datoer og er ikke beholden til familie sammenkomster. Hun er hennes egen person og er ikke interessert i å trekke deg sammen som et showcase.

# 12 Hun er ikke i skikkelser. Selv om den nyeste og heteste klubben er stedet å være, er det en god sannsynlighet for at den siste tingen hun vil gjøre er å bli fanget i tullet.

Ikke bekymret for opptredener eller ser kul ut, hun gjør ting fordi hun vil og nyter dem i stedet for å prøve å klatre på en slags sosial stige av hvem som er. Bare bryr seg om de som er verdt det, hun er mer rolig og setter pris på hva som er ekte i livet. [Les: 23 typer relasjoner for å definere ditt kjærlighetsliv]

# 13 Sooooo mye mindre drama. Cougar kvinner er ikke inn i drama. De kommer ikke til å prøve å få oppmerksomheten din ved å lage litt historie om deres eks, eller prøve å sette det opp for å løpe inn i ham. Eldre kvinner handler ikke om å lage en stor avtale eller innbydende drama inn i livet deres.

Faktisk ved første øyekast av drama er de ute av døren. Når du blir eldre, er det siste du vil ha å bli trukket inn i noe som er sløsing med tid og energi som selvpålagt teater. [Les: Oppmerksomhetssøkende oppførsel og hvorfor noen jenter ser etter drama]

Så, la oss rehash. Først må du aldri ringe en kvinne du liker eller tenke er varm en "cougar", i det minste ikke i ansiktet hennes. For det andre, ikke la noen du kjenner si det til henne heller … det er ikke et uttrykk for endearment.

Bortsett fra det, er pumpe kvinner attraktive av en grunn. De har ikke bare beholdt kroppene sine pent bevart, de er over dramaet, ikke i å klatre på noen sosial stige, og leter ikke etter en forpliktelse.

[Les: Dating i 30-årene dine - Alle endringene du må være forberedt på]

Hva cougar kvinner leter etter er noen å henge med og ha litt latter … uten alt presset som kommer med gutta sin alder. Fortsatt ung i hjertet, de vil bare ha det gøy.

Populært emne