Cosatto Hug Review

Testet av mamma Catherine Cator for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Bilseteret så veldig behagelig for barnet mitt, noe som egentlig er veldig viktig for lange bilreiser. Selv om jeg ikke var sikker på at designmønsteret til å begynne med, vokste det på meg, var jeg også imponert over sikkerhetsfunksjonene og foretrekker å betale mer for å få sikkerhet.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg prøvde å installere bilsetet noen ganger for å se hvor raskt og enkelt det var, og selv om jeg kjempet med det først, fordi det var helt annerledes enn mitt nåværende bilsete, foretrukket jeg mye cossatto-systemet, som er mye lettere.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Ikke mye jeg ville forandre. Jeg likte det virkelig. Jeg kunne ikke teste bilsetet på en veldig varm dag, men jeg lurte på om materialet ville bli veldig varmt på huden. Jeg vil kanskje sette en koppholder på setet som ville gjøre livet bedre for barna.

Testet av pappa Tom Hillier for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / kollega pappa?

Først og fremst vil jeg si at dette bilsetet var veldig behagelig for barna å være i. Den virkelige syreprøven for et bilsete er om de er glade og sitter i det, og dette bilseteret hadde masse polstring og var veldig myk, så de var veldig glade i det. Sikkerhet er også veldig viktig i et bilsete, og jeg følte at det var god beskyttelse.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en pappa?

Enkel å installere. Jeg prøvde å teste bilsetet i forskjellige biler, da jeg ønsket å finne ut hvor lett det var å ta det ut og sette seg inn igjen. Først fant jeg systemet ganske vanskelig å få hodet mitt rundt, men etter et par ganger trodde jeg det var en veldig god, sikker mekanisme.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det er vanskelig å finne feil med dette bilseteret. Kanskje å sette en koppholder på siden av det ville vært nyttig. Totalt sett likte jeg det.

Testet av pappa Nick Morgan for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / kollega pappa?

Min sønn, 3 år, sa han veldig skjegg og likte designet, selv om jeg var mindre opptatt av utseendet. Når det var montert var det lett for ham inn og ut, men stengene var litt irriterende. Godt materiale brukt og alt ett stykke så ingen hull for mat å samle. Jeg fjernet ikke stroppene, men du kan bety at det vil vare noen år framover. De store stroppene ga inntrykk (som de ekstra irriterende stengene) at sikkerheten er en viktig funksjon bak denne modellen, og selvfølgelig en god tilbakestilling, så han var glad for å sove.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en pappa?

Komfortabel for ham, enkel å rengjøre på daglig basis og en god tilbakestilling, så en glad gutt gjør en lykkelig far.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Første tilpasning virket mer involvert enn andre, men hvis dette er en del av sikkerheten, så bra, og selv om mange likte det, var jeg ikke opptatt av designen.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar