Coronation Street Tina O'Brien kunngjør hun er gravid med sin andre baby!

Innhold

Det har vært ganske dagen for kjendisgraviditeter - først var det rykter om Mila Kunis og Ashton Kutcher, og nå Coronation Street stjernen Tina O'Brien har bekreftet at hun forventer.

Den 30 år gamle skuespillerinne tok på Twitter i ettermiddag for å fortelle sine følgere at hun og partner Adam Crofts er gravid med sitt første barn sammen, hvem skal være en babybror eller søster til sin femårige datter fra et tidligere forhold .«Så @ adstraining85 og jeg har noen nydelige nyheter .....» hun bildet av et bilde av hennes ultralydsskanning.En time senere tweeted hun: 'Takk for de flotte kommentarene vi er så glade for! Kan ikke vente med å ha en litenbror eller søster for Scarlett til sjefen rundt. 'Henne Corrie co-star Samia Ghadie var rask til å legge til gratulerer, skrive: 'Woohoo !! Fantastiske nyheter gutta .. Stort knus n kjærlighet! xx’Hollyoaks 'Nikki Sanderson tweeted:' Omg gratulerer søt! Det er fantastiske nyheter! Massevis av kjærlighet til deg alle xxx '

Tina har vært med 28 år gammel personlig trener Adam i tre år siden de møttes i en kaffebar.Hun kan faktisk takke sin lille datter for deres sjanse møte, som hun fortalte Avsløre.«Jeg husker å gå inn med Scarlett og hun så denne fyren sittende ved et bord med en bærbar PC.«Hun er så chatty og gikk over for å si,« Hei, mann! »Jeg skulle fortelle henne at han ikke snakket med fremmede da jeg så på ham. Det viste seg at han var seriøs passform! Jeg trodde, "Godt valg, Scarlett," og spurte navnet hans. "Selv om Tina sa at hun ikke lette etter romantikk på den tiden - hadde hun nettopp delt opp med Scarletts far, Corrie’s Ryan Thomas - men da de kom så bra, sa hun ja da han spurte henne ut noen uker senere."Så Scarlett var i utgangspunktet min matchmaker!" Tina la til.Hvordan er det for en historie? Vi ønsker Tina, Adam og Scarlett alt det beste - og vi gleder oss til å se Tinas babybump!

Sjekk ut dette galleriet for mer fantastiske gravid kjendiser.

Hvis du er en enslig mamma, prøver den lille du å lage mat? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar