12 Corny linjer som vil definitivt gjøre din mann smil

Innholdsfortegnelse:

12 Corny linjer som vil definitivt gjøre din mann smil
12 Corny linjer som vil definitivt gjøre din mann smil
Anonim

Du vet at du er veldig komfortabel med hverandre når du kan være virkelig corny sammen, så bruk disse cheesy linjene å bringe et smil til mannen din ansikt!

Ingen romantisk film er komplett uten den gratis corny-linjen, som Tom Cruise, â € œYou complete me! Â € fra Jerry Maguire, eller Anna Scotts klagende linje i Notting Hill, "Jeg er også bare en jente som står foran en gutt, og ber ham om å elske henne." Mange mennesker har en tendens til å ha blandede reaksjoner over disse osteaktige linjene. Men en ting er sikkert, romantiske filmer vil ikke være komplett uten dem. [Les: 30 film linjer for å woo mannen i livet ditt]

Et sterkt forhold trenger tillit, kommunikasjon og ærlighet. Et vellykket forhold betyr å være åpen for hverandres sårbarheter. Men sammen med nødvendigheten av et godt forhold, går det også en dash av søthet blandet med litt humor!

Noen ganger trenger forholdet litt søthet for å kunne sotere avtalen ytterligere. Når du er forelsket, kan du ikke hjelpe, men være romantisk mot din fyr. For noen kommer romantiske bevegelser og søte nothings naturlig. Men for de damene som føler at de ikke kan trekke av en signaturkornlinje for å sette et smil på ansiktet til mannen, har vi den perfekte listen over helt osteiske, men sukkerholdige linjer for å underholde hans indre cornball.

Søte og osteaktige linjer for å få mannen til å le

Mens mannen din kanskje ikke vil innrømme det, vil han sikkert være en sucker for disse corny komplimenter som kommer fra kjærligheten i livet hans. Disse linjene som deles mellom dere to, kan fungere som en innvendig spøk og har spesiell betydning for dere begge. Mens du kanskje tror at disse linjene kan være cringe-verdige, er det ingenting galt med hvisking disse grøtete linjene i det rette øyeblikk for å få et smil ut av mannen din.

# 1 â € œYou lyser dagen min.â € Â Dette er en søt beskjed om å sende din kjære når han har en spesielt dårlig dag. Selv om det kan virke som en enkel melding, kan det bety mye når det er oppriktig og kommer fra deg. Undervurder aldri kraften til selv de enkleste corny linjene fordi de kan gjøre størst innvirkning på kjæresten din. [Les: 15 søte måter å få en fyr til å føle seg nødvendig og ønsket]

# 2 "Hvis du er sexy var en forbrytelse, ville du være skyldig som belastet." Alle ønsker å bli komplimentert nå og da. Hvorfor ikke få kjæresten din til å føle at han er den sexigste mannen i live ved å bruke denne morsomme pickuplinjen? Det vil sikkert være et godt løft for hans ego å vite at hans dame finner ham veldig attraktiv.

# 3 â € œRyan Gosling har ingenting på deg.â € Â Mens du kanskje har swooned hver gang du ser på Notisboken på DVD, eller du kan ha gråt da du fant ut at Ryan Gosling hadde en baby med Eva Mendes, vil kjæresten din føle seg flattered at han fremdeles gjør at hjertet ditt blir slått ut som en tenåringspike. [Les: 25 tips for å gjøre kjæresten din lykkelig hver dag]

# 4 "Kjente du HLR? Fordi du bare tok pusten min unna. " Enda en annen corny linje å bruke på kjæresten din. Mens det kan betraktes som en klassisk pickup-linje, er det en favoritt blant mange par. Det er garantert å bringe et smil til din elskede ansikt hver gang.

# 5 "Vet du hva som ville se bra ut på deg? Me.â € Â Ingenting som denne glatte linjen for å la ham få vite at du er begge, corny og kåt! Sex trenger ikke å være alle sensuelle krefter og lidenskapelige kyss. Noen ganger kan du sette den av med massevis av latter! [Les: 10 måter å få mannen til å stemme for uanstendig romantikk]

# 6 "Du er jordnøddesmør til min gelé." Det er den perfekte linjen å bruke hvis mannen din også skjer for å elske en god PB & J-sandwich! I stedet for å bare fortelle ham at du er kompatibel, vil en analogi som dette helt sikkert få ham til å forstå hvor godt du to utfyller hverandre. [Les: 11 virkelig corny skilt du er laget for hverandre]

# 7 - Hvis du var en grønnsak, vil du sikkert være en søt cumber.â € Â Matrelaterte puns gjør de beste corny linjene å bruke. Selve linjen er en vittig, og kjæresten din vil sikkert bli lei av det.

# 8 Du ser kald ut. Vil du gjøre meg din teppe? Bruk denne corny linjen i løpet av de kalde nettene når du kommer ut av sengen, er ute av spørsmålet. Behandle mannen din til litt hjemmelaget varm sjokolade, og gjør deg klar til å binge på noen Netflix. Det er tid for litt snuggling fordi kaldt dager er værværdager.

# 9 â € œDet er ikke et ord i ordboken som beskriver hvor mye jeg elsker deg.â € Â Er din mann en elsker av ord? Bruk denne linjen for å imøtekomme hans indre ordsmed, og han er sikker på å føle den velkjente fladring av sommerfugler i magen hans! [Les: 36 søte små ting å si til kjæresten din]

# 10 "Jeg så opp på stjernene, og jeg stemte hverandre med en grunn til at jeg elsker deg." En perfekt linje å bruke på en kveld når stjernene er på full skjerm. Din mann vil ikke kunne skjule det glem når du uttaler disse ordene.

# 11 "Du var flott på TV i går kveld!" Ser din fyr ut som en kjendis? Bruk denne linjen til å subtly kommentere hvor varmt han er og hvordan han kunne forveksle for noen Hollywood-hunk at en fange av fangirls ville fawn over.

# 12 â € œYouâ € ™ re min favoritt person.â € Â Det er kort, det er enkelt, og kornet som det er, det kan bare være den søteste en-liner du kan komme unna med å si igjen og igjen. Forteller mannen din at han er din favoritt person i verden, er nok til å la ham få vite hvor mye han betyr for deg. [Les: 15 små tips for å få din mann til å føle seg elsket og spesiell]

Hvis du vil holde romantikkens flammer levende, er det ikke noe galt med å bruke corny linjer på kjæresten din. Tross alt trenger relasjoner litt søthet, kornighet og cheesiness for å holde kjærligheten spennende. Følelsen vil være like ny som den var på den første dagen du ble forelsket i hverandre.

Corny linjer kan bli sett av noen som trite og overused, men de kan være et viktig verktøy for å holde forholdet ditt morsomt, friskt og romantisk!

Populært emne