Copulins: Den hemmelige vitenskapen til å drive menn, vill med vill

Kroppen din har en fenomenal evne til å kontrollere menns hjerner og gjøre dem galne med lyst. Bruk disse feromoner som kalles copulins til din fordel.

Har du noen gang hatt en fyr utroligt tiltrukket av deg, til det punktet hvor han er besatt og ikke kan få nok? Eller har en mann fortalt deg hvor fantastisk du lukter? Kanskje han fortalte deg at han føler en uimotståelig forbindelse til deg, etter å ha kunnet kjenne ham i en kort stund. Det viser seg at dette faktisk kan ligge ned til tankegangsvitenskapen om kroppens feromoner. Nærmere bestemt kalles feromoner copuliner.

Hva er copulins?

Det har vært mye vitenskapelig forskning om hva feromoner er og hvordan de påvirker våre kjærlighetsliv. Det er fortsatt mange ukjente om hvordan de jobber. Men biologer tror feromoner er kjemiske signaler som mennesker gir av for å lokke potensielle seksuelle partnere. Slags som å sende ut en massiv bluss som lar andre kamerater vite at du ser ut til å kopiere. De er også mye til stede over dyreriket. [Les: Phermones gjør deg kåt og hvorfor]

Kvinners kropper er genetisk utviklet for å tiltrekke seg venner. Når vi eggløsning, oversvømmer kroppene våre hormoner som får oss til å vokse. Våre fulle hofter og langt hår viser ubevisst mates vi er friske. I tillegg gir kroppen vår molekylære signaler gjennom copuliner som gjør oss uutholdelig uimotståelige for seksuelle partnere.

Pheromones atferdsmessige evner forårsaker sterke reaksjoner. De er helt naturlige og forårsaker seksuell opphisselse, intimideringsvibber, binding og kommunikasjon mellom dyr.

# 1 Hva gjør disse copulins til menn? Copuliner er egentlig en samling av fettsyrer funnet i vaginale sekreter, gitt av når en kvinne egger. I hovedsak, når en kvinne blir vekket, sender kroppen hennes disse kjemikaliene og de antenner ønske i potensielle kompiser.

Disse feromoner har vært kjent for å produsere nesten sjeldne kontroll-type krefter, og utøver en massiv tåke over mannens prosess med å tenke og analysere. Til slutt de gjør ham utrolig suggestible og mottakelig for atferd som normalt er uvanlig for ham. Det er legitim forskning bak hvordan disse kjemikaliene infiltrerer en manns kropp, og det er helt fascinerende.

Når en mann er utsatt for copuliner, utviser hans kropp en signifikant økning i testosteronnivået. Han er noen ganger ute av stand til å diskriminere kvinners fysiske utseende. Disse feromoner legger ikke bare menneskets mentale tilstand på et mye mer suggestible sted, men også sparker ham til en overbelastet tilstand av seksuell eufori. [Les: Hemmeligheter kvinner overser i å tiltrekke menn]

Bevis tyder på at copuliner har kraft til å endre eller sette inn nye minner; overbevise en mann om hva han hører / føler / ser til tross for at det ikke er virkelighet; plante trigger ord som forårsaker tanker / handlinger dager etter at de har blitt plantet; legge inn underbevisste, påtrengende tanker som han mener er hans egne ideer. [Les: Slik vet du at en mann har blitt forelsket i deg]

# 2 Hvordan copulins påvirker kvinner. Copulins har ikke bare en effekt på menn, de er også årsaken til kollektiv tenkning i en gruppe kvinner. De er generelt ansvarlige for synkronisering av menstruasjonssykluser som noen kvinner opplever. Mye av måten copuliner og feromoner generelt blir sendt videre har å gjøre med vår overfølsomme luktsans.

# 3 Hvordan påvirker lukten attraksjon? Det har lenge vært dokumentert at luktesansen din er utrolig viktig i ikke bare å danne obligasjoner, men også foreninger og minner. Den menneskelige duften har lenge vært kjent for å påvirke seksuell tiltrekning og kompatibilitet. [Les: 22 måter å skille seg fra mengden og skinne]

Nylig er det en ny måte å dato, med flere selskaper som holder feromonepartier eller luktedatatjenester for å hjelpe uheldig eller nysgjerrige singler å finne forhold på en ukonvensjonell måte. Ideen om kjærlighet ved første lukt er ikke en ny.

Forbindelsen mellom luktfølelsen og tiltrekningen går tilbake til primitive tider hvor mange av måtene vi tiltrådte kamerater, var ved å bruke lukt for å kunngjøre vår seksuelle tilgjengelighet, eller for å finne ut hvem som var en seksuelt kompatibel, fruktbar partner. Det er så hardwired inn i oss at de fleste ikke engang innser at de er rent tiltrukket av visse typer lukter, i stedet for visse typer mennesker.

Denne duftfaktoren spiller faktisk til slutt å gjøre relasjoner vare lenger. At seksuell kjemi og nærhet dannet gjennom en sterk forbindelse til partnens duft, tåler alle nyheter som utadvendt fysisk utseende. Så når alle overfladiske ting vi finner attraktivt fade unna, er forbindelsen dannet med duft fortsatt der.

Copulins er beskrevet som å ha en distinkt lukt-noe ganske søtt og buttery. Det sies at den sterke lukten av copuliner gjør noen til et irrasjonelt, sexuelt sulten, testosteron-drevet rot.

# 4 Hvordan kan jeg fortelle hvor sterk min copulins er? Noen kvinners copuliner er mer effektive enn andre. Men noen kvinner har ikke så mange av fettsyrene, slik at de har noen reell effekt. Det tar også tid for copulins å ta tak i. Så, hvis du daterer noen, og over tid blir han mer og mer umettelig, det kan godt være at dine copuliner tar over. [Les: 17 små måter å tiltrekke en fyr og få ham til å ønske deg for alltid]

# Hvornår frigjør du de fleste copuliner?Du har en tendens til å frigjøre flere av disse hormonene når du nærmer deg topp fruktbarhet * mellom 23 og 31 *, og også når du eggløsning. Det er mange selskaper som tilbyr magiske, flaskeferomoner med antatte isolerte copuliner, men ikke mange * hvis noen * av dem har vært vitenskapelig bevist å være effektive, da disse hormonene bare produseres naturlig av kroppene våre.

Siden det ikke er noen bestemt, endelig test for å måle dine copuliner, finne ut hvor kraftig din er gjennom prøving og feiling. Legg merke til endringene du ser i partneren din - hvor avhengige av deg de blir over tid, og om de blir uutviklet i visse tider i syklusen din. Hvis du finner at du kjører menn vill venstre, høyre og senter, sjansene er at du er en copulin-making machine!

[Les: Tiltrekk menn ved ikke å gjøre disse tingene]

Nå som du vet hva copulins handler om, og hvordan de kan vise seg å være dating hjelp, er det på tide at du anerkjenner hvilken kraft du har som kvinne. Bruk denne kraften ansvarlig, men sørg også for å nyte fordelene med dine hormonelle instinkter!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar