Cool Bike Gear Alert: The Shoka Bell

Cool Bike Gear Alert: The Shoka Bell - øVELSER 2023
Cool Bike Gear Alert: The Shoka Bell - øVELSER 2023
Anonim

Håndtak er verdifulle eiendommer på en hvilken som helst sykkel. Før du får ekstrautstyr, må du finne plass til bremser, girkasser, lys og ideelt sett et sted å legge hendene på. Deretter er det en klokke, som kan være lite brukt når det gjelder å rydde en vei i hodetelefonens alder, men det er sikkert morsomt å ringe, og hvis du har lyst, en slags sykkelcomputer og en alarm.

Som et resultat, vil enhver innovasjon som klarer å kombinere noen av disse til en svelte kropp, absolutt bli applaudert. Begynn å klappe da, for Shoka Bell, som stikker en rekke sykkeltilbehør inn i kappen.

Sjekklisten over baser Shoka Bell-dekslene er ganske lang, så ta en dyp pust hvis du leser dette høyt …
Sjekklisten over baser Shoka Bell-dekslene er ganske lang, så ta en dyp pust hvis du leser dette høyt …
  • Frontlys: Shoka Bells åtte lysdioder justerer lysstyrken avhengig av omgivelseslyset og også hvor fort du går.
  • Klokke: Bare en lyd ville gjøre, men Shoka Bell gir deg åtte forskjellige alternativer, så du er sikker på å bli hørt i enhver situasjon - du kan til og med ta opp din egen lydlyd (hold den sivil). Volumet justerer seg selv automatisk basert på bakgrunnsstøy.
  • Navigasjon: Shoka Bell kobler til smarttelefonen din for å gi veibeskrivelse på farten ved hjelp av LED-piler. Den samler også data fra hver gang klokken blir runget, og advarer andre Shoka-brukere av travle områder.
  • Bevegelsessensor: Hoveddelen av Shoka Bell er festet magnetisk, slik at du enkelt kan ta den og ta den med deg. Klemmen som står igjen på styret vil imidlertid varsle om sykkelen din skal flyttes - så lenge du fortsatt er innenfor 250m av den.
  • Sykkelsporing: Mange apper er tilgjengelige for å spore turen din, men hvis du på en eller annen måte har klart å unngå dem alle, vil du være glad for å vite at Shoka Bell vil registrere det for deg.

Til tross for alle disse funksjonene, bør Shoka Bell levere imponerende 200 timers batterilevetid før det trengs. Og den kommer i seks farger. Hva er det ikke å like?

£ 60 pris for tidligfugl, Shoka Bell nylig lansert på Kickstarter og forventes å sendes i våren 2017, getshoka.com

Populært emne