20 spennende samtale for en uformell kaffedato

Når du møter noen for første gang, er en kaffedato den beste måten å gå. Slik har du en god samtale mens du nipper til noe varmt.

En av de viktigste tingene å gjøre hvis du vil gjøre et godt førsteinntrykk, er morsomt, interessant samtale. Hvis du er på en kaffedato med noen, har du ingenting å gjøre, men snakk med hverandre. Det er en perfekt mulighet til å la den kjemien blomstre.

Men hvis du ikke er en god conversationalist, trenger du kanskje litt hjelp. Det er greit hvis du først er nervøs, men du er stille og ikke bidrar til en diskusjon på en dato, kan føre til at den andre personen tror at du ikke er riktig for hverandre.

Hvorfor en kaffedato er best for en første date

Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre for en første date, må du alltid få litt kaffe sammen. Ikke bare er dette en perfekt blanding mellom romantisk og uformell, det er også en fin måte å snakke uten presset av å spise.

I tillegg kan det holdes veldig kort hvis du ikke er i personen. Du kan fullføre kaffen din og fortelle dem at du må ta av. På den annen side, hvis du liker dem, er det en god forutsetning for en lengre dato natt hvis du bestemmer deg for å få middag eller en film sammen. [Les: Topp 50 fantastiske første date ideer å wow din dato]

Tips for å få mest mulig ut av samtalen

Før vi kommer inn i de faktiske samtalestarterne, må du holde noen av disse tipsene for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av å snakke med din potensielle fremtidige partner.

# 1 Hold deg unna religiøse emner. Med mindre dere begge møtte på et religionsspesifikt datingside, prøv å unngå disse emnene. Du kan begge ha nøyaktig samme tro, men det er ikke veldig viktig på første date. Andre dato? Absolutt. Men den første datoen handler om å etablere om du har en forbindelse.

# 2 Unngå kontroversielle problemer. Bare ikke snakk om ting folk har en tendens til å ha veldig sterke meninger om. Dette kan bidra til å unngå et sammenstøt og argument. Hvis de spør deg om noe, bare flytt deg vekk fra det og videre til et annet emne. [Les: 12 meningsfulle emner som antenner en intellektuell samtale]

# 3 Har tillit. Vær deg selv og vis dem hvor mye du liker deg selv. Undervurder aldri kraften til å ha mye tillit når du samtaler. Hvis du elsker deg selv, vil de ende opp med å like deg også.

# 4 Flørt litt. Ikke vær redd for å la din flørtende side ut. Du trenger ikke å være super skikkelig på din første date. Gi dem beskjed om at du er interessert hvis du er, og flirten kan også bidra til å holde samtalen lett og morsomt.

# 5 La samtalen gå der den trenger. Ikke tving samtalen til noe annet. Hvis du går av tema fra det du har planlagt, er det helt greit. La det utvikle seg naturlig og du kan oppleve at du ikke trenger noen forretter i det hele tatt. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

Samtale starter for en uformell kaffedato

Her er noen samtalestartere for å få deg på et godt emne hvis du mangler muligheten til å gjøre det uten hjelp. Du får bedre diskusjoner når du får disse ballene rullende.

# 1 Er du en stor kaffekenner? Jeg vet at det er lurt å spørre dette spørsmålet mens du får kaffe, men det kan faktisk føre til noen ganske interessante emner, avhengig av svaret. Snakk om det, og hvis du ikke begge er i det, kan du peke moro på de som er snobbet om kaffen sin.

# 2 Hva er en ting som alltid er morsomt for deg? Du lærer mye om dem ved dette ett spørsmålet. Det vil fortelle deg nøyaktig hvilken type person de er. Hvis det er utendørs, trenger de naturen. Hvis det er en film og vin, har de en tendens til å foretrekke det innendørs. [Les: 20 spørsmål å spørre på en første dato for den beste samtalen]

# 3 Hvis du kunne bo på ett sted for alltid, hvor ville det være? Legg merke til hvordan de svarer på dette spørsmålet. Tar de evig og kan ikke velge eller sier de umiddelbart hvor de bor nå? Det vil fortelle deg en forferdelig masse om hvem de er som en person.

# 4 Har du noen gang vært på en forferdelig første date? Du kan enkelt gjøre dette til en søt vits om din kaffedato. Ellers vil det bare gi en interessant diskusjon om hvilke typer datoer de har vært på tidligere. [Les: 10 små ting som er sikker på å slå av datoen din]

# 5 Liker du filmer eller TV-programmer bedre? Det er folk som foretrekker den ene over den andre. Spør dem hva de liker og hvorfor de liker det bedre. Kanskje du kan ta kaffedagen din og utvide den til en natt på deres sted.

# 6 Hva var du som barn? Mange mennesker er flau over hva de var som. Å vite hvordan personen føler seg, kan hjelpe deg med å forstå hva deres barndom var livet også. Det danner en person mye mer enn du tror.

# 7 Er du veldig annerledes enn du var som barn? Dette kan være en forlengelse av det forrige spørsmålet, selv om de kanskje svarer på det selv. Det er alltid godt å vite hvor mye en person har endret seg i livet og hvorfor. [Les: 30 dype spørsmål for å spørre noen før du kommer inn for dyp]

# 8 Har du noen kule eller pinlige kallenavn? Alle har minst ett kallenavn de aldri vil at noen andre skal vite om. Prøv å få dem ut av dem.Få dem til å snakke om det, og du vil ende opp med en morsom, latterlig samtale.

# 9 Hva er ditt største mål akkurat nå? Vi har alle noe vi jobber med. Å kjenne deres kan hjelpe deg med å finne ut om de ser etter noe seriøst eller en tilfeldig fling.

# 10 Forventet du å være der du er i dag, for 5 år siden? For det meste vil folk svare med "nei." Men det er ikke alltid sant. Se om de er en planlegger med dette spørsmålet. Kanskje har de alltid kjent nøyaktig hva de vil gjøre i livet. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 11 Hvordan vil vennene dine beskrive deg? Hvis du virkelig vil vite hva den personen er, spør du dette spørsmålet. De vil vanligvis svare ganske ærlig på hvordan vennene deres ville beskrive dem, og det vil være langt mer nøyaktig enn hvis du ba dem om å beskrive seg selv.

# 12 Har du noe kjæledyr? Du bør alltid spørre denne fordi det hjelper deg å vite hva du skal unngå. I tillegg kan du begge ha det samme kjæledyret og ha noe å binde seg over.

# 13 Hvordan ser din ideelle fritid ut? Eller deres ideelle helg. Egentlig vil du bare vite hva de liker å gjøre i fritiden når de ikke trenger å jobbe. Hvis det er noe du også liker, vet du bare hvor kompatibel du er. Hvis du vil gjøre ting ekstra flørtende, svar med "gå på en kaffedato med noen flotte" og gi dem et blunk. [Les: 10 tegn du er kompatibel med den du er dating]

# 14 Hva var din favoritt barndoms tegneserie? Igjen, dette vil fortelle deg mye om barndommen deres. Det som noen så på vokser ofte, påvirker dem mye mer enn du kanskje tror.

# 15 Hva er en ting du vil at jeg skal vite om deg før du reiser i dag? Dette er ikke bare et søtt spørsmål, men du lærer noe veldig interessant. De forteller deg noe om seg selv som er viktig for dem - selv om andre ikke ofte legger merke til det. Så vær oppmerksom og kaffedagen din har vært en suksess.

[Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

Å gå ut på en uformell kaffedato kan være veldig gøy hvis du bare møtes for første gang. Så lenge du fortsetter samtalen med disse emnene, får du et godt førsteinntrykk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar