Stum? Her er 35 Brilliant Conversation Questions

Noen ganger føler vi at vi har gått tom for ting å si, og det er vanskelig. Men ikke bekymre deg. Her er 35 samtalespørsmål for å hjelpe deg med.

Ikke alle er en Chatty Cathy. Noen mennesker er bare naturlig snakkesalige, mens andre ikke er det. Og selv om du er en ganske god conversationalist, noen ganger kjenner du noen så godt at du føler at du vet alt om dem.

35 strålende samtale spørsmål

Ikke bekymre deg, det er alltid noe som kan snakkes om. Universet er fylt med ting å være nysgjerrig på - fra personlige ting å gjøre romvesener eksisterer. Så hør opp! Disse vil lette stresset ditt ved neste fest du møter. Her er noen samtale spørsmål.

# 1 Hvor kommer du fra? Enkel, kjedelig, men nødvendig når du bare møter noen. Jeg mener, det er bare slags forventet.

# 2 Hva gjør du for å leve? Hva noen lever for, kan være ganske interessant - spesielt når det er veldig forskjellig fra hva du gjør. Kanskje du kan lære noe nytt.

# 3 Hvor gikk du i skole? Gikk de på college? Har de en mastergrad eller doktorgradsstudent? Hva studerte de? Hvordan valgte de deres store? [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 4 Har du noen søsken? Eller kanskje er de et eneste barn. Hvis ikke, hvor er de i fødselsordren? Går de sammen med sine søsken, eller er de veldig forskjellige?

# 5 Er du mer utadvendt eller sjenert? Hvis de er kjent med Myers-Briggs personlighetstest, spør dem om de vet hva de er. Hvis ikke, bare spør dem om de er en introvert eller utadvendt vil gjøre.

# 6 Hva var du i videregående skole? Var de en jock? Et bandete? Valedictorian? I dramaklubben? Homecoming Queen? Har de endret seg siden videregående skole?

# 7 Fortell meg hva du elsker om jobben din. Forhåpentligvis er det noe de liker. Hvis ikke, det er litt trist. Men det er en av de typiske samtalespørsmålene.

# 8 Er du i et forhold? I så fall går det bra? Hvor lenge? Hvis de er single, liker de å være single eller er de aktivt ute etter en partner? [Les: 50 frekke, personlige spørsmål å spørre noen du liker]

# 9 Er du republikansk eller demokrat? Jeg vet at de sier aldri å snakke politikk når du møter noen. Men hvorfor ikke? Det står mye om hvem noen er.

# 10 Tror du romvesener eksisterer? Ahhh ... dette er en morsom. Folk ser ut til å være i den ene enden av spekteret eller det andre. Uansett, det er morsomt å snakke om.

# 11 Ville du gå naken til 5 kvartaler i New York City i brede dagslys for $ 500,000? Må kaste inn noen morsomme, ville spørsmål, ikke sant? Dette er et flott å spørre fordi det er morsomt! [Les: 20 avslørende spørsmål for å bli bedre kjent med noen]

# 12 Hva har du gjort som du er mest stolt av? Deres karriere? Deres forhold? Startet de et non-profit? Mangfoldet av svar er uendelige.

# 13 Tenker du på en karriereendring? Noen vil helst forbli i samme karriere med samme selskap for resten av livet. Men hvordan føler de seg om det?

# 14 Hva er din mor og pappa? Er de utgående eller sjenert? Hvor mye er personen som en eller begge foreldrene sine? [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 15 Tror du at Illuminati eksisterer? Ok, kanskje de ikke vet hvem Illuminati er. Men det er et hemmelig samfunn folk mistenker eksisterer og kjører virkelig verden. Og en av de mer fascinerende samtale spørsmålene.

# 16 Hvem tror du virkelig drept JFK? Ja, jeg vet det som skjedde over 50 år siden, men det er en del av historien. Og en kontrovers.

# 17 Hva er din favorittfilm? Dette sier mye om en person også. Er det en action-eventyrfilm eller en kjærlighetshistorie? Eller noe i mellom?

# 18 Hva er din favorittbok? Noveller, nonfiction eller noe annet? Kanskje de ikke engang liker å lese! [Les: 15 enkle samtale forretter med en fyr du liker]

# 20 Hvor ser du deg selv i 5, 10 eller 20 år? Visst, det høres mer ut som et spørsmål du vil få i et ansettelsesintervju, men det er fortsatt morsomt å høre om de selv har tenkt på det før.

# 21 Stalker du folk på sosiale medier? De vil sannsynligvis ikke innrømme dette, for da tror du at de vil stalkke deg. Men det er verdt et skudd.

# 22 Hva er din favorittferie? Er det jul? Thanksgiving? Valentinsdag? Heck, det kan til og med være Flaggdag!

# 23 Hva er ditt største kjæledyr? Vi har alle en. Hører folk tygge? Liars? Folk som ikke tar ansvar for sine handlinger? [Les: 20 spørsmål å spørre på en første date for den perfekte samtalen]

# 24 Hva er din største styrke? De kan ha det vanskelig å komme opp med dette, fordi ingen liker å skryte. Men forhåpentligvis har de noe sunt selvtillit.

# 25 Hva er din største svakhet? Igjen, ingen liker å innrømme svakheter heller, men det er en god samtale stykke likevel.

# 26 Hvis du kunne spise middag med noen - død eller levende - hvem ville det være og hvorfor? De kan si deres besteforeldre * eller foreldre *, George Washington, Jesus ... hvem vet? Det er et fascinerende spørsmål.

# 27 Hvem er din helt? Og hvis de sier at mamma eller pappa, be dem om å plukke igjen. Det er bare for normalt av et svar. Be dem om å bli kreative. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

# 28 Hvis du vant lotteriet, ville du avslutte jobben din? Virker som et dumt spørsmål, men noen mennesker elsker jobbene sine så mye at de ikke ville slutte.

# 29 Tror du på spøkelser? Dette tester deres tro på et etterliv. Enda mer interessant, spør dem om de noen gang har sett et spøkelse eller kjenner noen som har. Dette kan bli en av de mest skumle samtalespørsmålene.

# 30 Hvis du kunne lage en voodoo dukke og skade noen i verden, ville du gjøre det? Ok, dette er slags sykelig. Men det testes ikke bare hvem de forakter, men hvor langt vil sin sinne gå.

# 31 Hvis barnet ditt ble ved et uhell slått på sykehuset * og du tok med feil barn *, men du fant dette ut et år senere, vil du ha det biologiske barnet ditt tilbake? Ohhh, dette er en tøff, fordi vi alle sannsynligvis vil beholde begge babyer!

# 32 Hva synes du om psykikk? Er de svindel? Eller tror de de virkelig snakker med de døde? Ville noen gang få en psykisk lesing? [Les: Kjenner du virkelig dem? 20 morsomme spørsmål å spørre en venn]

# 33 Hvis du kunne reise hvor som helst i verden, hvor ville det være og hvorfor? Et cruise rundt om i verden? Hawaii? Ryggsekk over hele Europa? En afrikansk safari? Deres valg sier mye om dem.

# 34 Hvor i all verden bor du hvis levekostnader ikke var et problem? San Fransisco? New York City? De greske øyer? Dette vil fortelle dem hvilken type boligmiljø de foretrekker.

# 35 Tror du på sjelevenner? Dette kan være en lang samtale, fordi begrepet soulmates blir kastet rundt så mye. Du kan se på det fra et åndelig eller menneskelig perspektiv.

[Les: 36 racy, tilfeldige morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

Å snakke med folk trenger ikke å være stressende ... det kan være gøy! Med de 35 samtalespørsmålene i baklommen din, blir du aldri tunge igjen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar