Kontrollere kvinner: kan du ha et godt forhold til en?

Innholdsfortegnelse:

Kontrollere kvinner: kan du ha et godt forhold til en?
Kontrollere kvinner: kan du ha et godt forhold til en?
Anonim

Når det gjelder å kontrollere kvinner, sier noen mennesker at du aldri kan være virkelig fornøyd med en. Her er hva du skal tenke på, så du kan velge selv.

Alle liker forskjellige ting i en partner. Noen mennesker liker roligere betydelige andre som bare liker å slappe av og andre som høyt, utgående folk for å holde ting morsomt. Men hva med å kontrollere kvinner? Er det et sted for dem i en verden av relasjoner?

Hvis du begynte å se en kvinne kjent som å være ganske kontrollerende eller selv har lagt merke til de trekkene i henne selv, kan du tenke på interessen for henne. Saken er at du må vite mer om hva kontrollerende kvinner har å tilby før du tar en endelig beslutning.

Du bør aldri sette opp med noen som prøver å kontrollere deg 100% av tiden

Å kontrollere er en ting. Å prøve å kontrollere noen stadig er en annen. Uansett hva som er sagt her, bør du aldri være med noen som ønsker å kontrollere alle dere hele tiden.

Det er ikke riktig, og det er ikke rettferdig. Du er ikke et barn, og hun er ikke din mor. Det er en grense for denne oppførselen som bør tolereres, og du må vite at før du fortsetter med noen du tror, kan du kontrollere. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

Hva du trenger å huske når det gjelder dating kontrollerende kvinner

Kan du virkelig være fornøyd med denne typen jente? Kort svar: absolutt. Langt svar: du må virkelig vite mer om henne først. Det er mange gode ting om å være med en kvinne som dette, men det er også noen ikke så gode ting.

Det gode

Dette er noen av de store tingene om å dele en kvinne som er på kontrollsiden. Du kan virkelig elske å være med noen som dette.

# 1 Hun tar ikke din dritt. De fleste jentene som er ganske kontrollerende pleier å være veldig strenge og på forhånd. Det betyr at de ikke vil ta noe av din skit og vil ikke la deg behandle dem som skit.

Og mens det høres ut som en dårlig ting, er det faktisk fantastisk. Hvis du er den typen som har en tendens til å presse kvinner rundt og ende opp med singel, kan dette løse det. Du trenger kanskje bare denne typen kvinne for å sette deg på plass slik at du kan ha et godt forhold sammen. [Les: 25 grunner til å kone henne opp]

# 2 Hun vet hva hun vil. Dette er den beste typen kvinne til dags fordi hun vet hva hun vil. Hun er veldig sløv om hvordan hun forventer at du oppfører deg og vil ikke prøve å spille spill.

Det betyr at du ikke ender med å gjette hva hun vil hele tiden. Hun er typen jente som faktisk gir deg et direkte svar når du spør henne hvor hun vil gå på middag eller hvilken film hun vil se.

# 3 Kommunikasjon er vanligvis mer direkte. Dette er den viktigste delen av et forhold. Du må kunne snakke med hverandre om noe. Når du er med en kontrollerende jente, blir hun veldig direkte.

Hun forteller deg når noe er galt, og hun vil fortelle deg hvordan du skal fikse det. Hun vil også være veldig åpen om å spørre hvordan du føler deg og det betyr at du ikke trenger å titte rundt henne, til tross for hennes kontrollerende natur. [Les: En guide for effektiv kommunikasjon i relasjoner]

# 4 Hun vil ikke skjule hennes følelser. Igjen er det ikke så mange gissespill med denne typen jente. Jo, hun kan styre, men du trenger ikke å lure på hvordan hun føler om deg.

Hun vil være mye mer på forhånd om forholdet ditt også. Og mens det kan bety at du vil ha flere diskusjoner om hvordan ting går, blir du aldri igjen i mørket. Du vil kunne få ting til å fungere mye lettere med denne typen jente.

# 5 Grensene er veldig klare. Når hun ikke vil at du skal gjøre noe, vet du det. Det betyr at det er mindre muligheter for deg å slå opp, og det betyr at du får færre kamper.

Du vil både vite hvor hun trekker linjen og hva som vil skje hvis du våger forbi det. Jo mindre du argumenterer på grunn av dette, desto bedre blir forholdet ditt.

Det dårlige

Dette er noen av de ikke så store tingene du måtte ha å håndtere hvis du velger å forfølge en kvinne som har en tendens til å være litt mer kontrollerende. Bare vær oppmerksom på at disse går fremover.

# 1 Hun kunne være usikker. Noen kontrollerende kvinner er ikke like i naturen, men heller som følge av usikkerhet. De føler behovet for å kontrollere dine handlinger, slik at du ikke vil gjøre noe for å skade sine allerede skjøre egoer.

Dette er et problem hvis du pleier å være typen for å ha andre kvinnelige venner og en vennlig disposisjon. Hun kunne se det som noe annet enn vennlighet og ende opp med å bli opprørt på grunn av det. Sjalusi kan også spille en rolle hvis usikkerhet er årsaken til hennes kontrollerende atferd. [Les: 15 måter å få en usikker kjæreste til å føle seg elsket og trengte]

# 2 Du kan kjempe oftere. Mens mange av dine argumentative problemer kan løses av hennes kontrollerende atferd, er det også en sjanse for at du vil kjempe mer. Når du to ikke er enige om de samme tingene, kan du ende opp med flere kamper enn du vil. Det hele avhenger av hvordan dere begge ser visse situasjoner.

# 3 Dine venner kan gi deg en vanskelig tid. Dette er akkurat slik noen gutter er.Samfunnet har oss hjernevasket til å tro at mennene burde være "ansvarlige" og så når jenta er, kan vennene dine velge på deg.

Dette er ikke så mye en dårlig ting fordi det avhenger av hvordan du tar det. Du kan enten bli opprørt over det eller fortelle vennene dine om å stenge den. Det er virkelig opp til deg å gjøre dette til en god eller en dårlig ting.

# 4 Du kan ha mindre frihet. Fordi jenta styrer, kan du ha mindre frihet enn du ønsker. Hun vil kanskje ikke at du skal gjøre ting du allerede har gjort for en stund.

Dette har alt å gjøre med grensene de to av dere satt. Normalt har selv kontrollerende kvinner realistiske standarder. [Les: Hvordan gi hverandre plass uten å skyve fra hverandre]

# 5 Du vil ikke kunne komme unna med mye. Hvis du er en fyr som ligger og prøver å snike rundt jentens rygg, vil det ikke fly hvis hun er den kontrollerende typen. Disse jentene er vanligvis langt smartere enn du tror og vil finne ut alt.

Det betyr at du ikke vil kunne komme unna med ting. Du vil ikke være i stand til å lyve og tro at alt er bra. Hun ringer deg ut for det, og du vil bli verre enn hvis du bare fortalte sannheten fra starten. I utgangspunktet vil du ikke kunne være en galskapspartner hvis du daterer en kontrollerende kvinne.

[Les: 30 tegn på at du har en kontrollerende kjæreste på hendene dine]

Så mye som å kontrollere kvinner får et dårlig rykte, kan du fortsatt ha et fantastisk og helt godt forhold til en. Bare så lenge du er klar over fordeler og ulemper, er valget ditt.

Populært emne