Kontrollerende kone? 13 skilt hun har fått henne bossbukser rundt deg

Innholdsfortegnelse:

Kontrollerende kone? 13 skilt hun har fått henne bossbukser rundt deg
Kontrollerende kone? 13 skilt hun har fått henne bossbukser rundt deg
Anonim

Nå og da kan våre partnere få litt bossy, men hvordan vet du når det krysser linjen? Kanskje du lurer på om du har en kontrollerende kone.

Lyder lett langt unna. Det endres alltid når du er den som er i forholdet. Noen ganger, hvis du ikke er kommunikativ med partneren din, tar de over og tar på seg følelsene dine som aldri fungerer bra. Dette er når de begynner å bli kontrollerende. Du kan ikke merke det i begynnelsen, og du kan finne det fint at de gjør alt, men en dag vil du våkne opp og se at du faktisk ikke har noe å si. Velkommen til verden med å ha en kontrollerende kone.

Selvfølgelig kan det også være med menn, men vi skal fokusere på kvinner i denne artikkelen. Så, spenne opp! [Les: Kan du ha et godt forhold til en kontrollerende kvinne?]

Har du en kontrollerende kone? Tegnene for å holde øye med

Hvis noen forteller deg at du er i et forhold, er det lett, vel, de har åpenbart aldri vært i en ekte forhold. Å være sammen med en annen person er vanskelig. Det går ikke engang på huden dypt inn i relasjoner. Det handler ikke lenger bare om deg, men du bør heller tenke på den andre personen og deres behov.

Stol på meg, du tror det høres lett ut! Noen ganger overser vi den andre personen når vi vil ha noe. På toppen av det må du kommunisere med dem. Men ikke bare "hei" og "farvel." Du må dele dine følelser og følelser med dem, da det egentlig er grunnlaget for et forhold.

Noen ganger er tegn på en kontrollerende kone ikke så åpenbare.

# 1 Hun er alltid Ikke sant. Du kjenner sikkert vitsen "lykkelig kone, lykkelig liv." Når du er gift, begynner det å bli mer av en realitet enn noe. Men en kontrollerende kone er noen som tror at de alltid har rett. Det er ikke noe rom for diskusjon. Hvis det er, kan du se at hun ikke virkelig lytter til din mening, mer, bare la deg lufte. Dette er en enorm signere at hun kontrollerer. [Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

# 2 Det er hennes måte eller motorveien. Ah ja, det må være hennes måte. Selvfølgelig har alle sine temperament tantrums når de egentlig vil gjøre noe, men for henne skjer det daglig. Hun kan ikke roe seg eller slappe av hvis hun ser at noe ikke skjer slik hun ønsker det. Så hun vil pout eller bli humør for å ødelegge opplevelsen for deg.

# 3 Hennes kjærlighet kommer med en pris. For henne sier hun bare ikke, "Jeg elsker deg." Hun kommer snarere med et behov på slutten av det. For eksempel kan hun si til deg, "Jeg elsker deg, men akkurat nå har jeg ikke lyst til å ha sex med deg. Men fortsett å trene og gå ned i vekt, og tiltrekningen kommer tilbake. "Noen av disse kommentarene kan være mer lavnøkkel. Poenget er, hun prøver å kontrollere deg gjennom kjærlighet. [Les: De 10 største tegnene til en kontrollerende person]

# 4 Hun kritiserer deg alltid. Det er faktisk konstant. Kanskje du har et par ekstra pund på deg, og hun kommenterer alltid på vekten eller hva du spiser. Visst, hun tenker nok i hodet hun hjelper deg. På slutten av dagen gjør hun dette for å senke selvtillit og gi seg selv med validering.

# 5 Din kone er sjalu. Nå kan alle bli sjalu og besittende til tider. Jeg tror når vi har følelser for noen, kan disse følelsene forekomme. Men det er en sunn linje som vi ikke bør krysse. Hvis hun går gjennom telefonen, dobbeltsjekker med vennene dine hvor du har vært, disse er store tegn på sjalusi. Først kan du tenke det er søtt at hun viser disse følelsene, men det hun viser er hennes mangel på tillit til deg. [Les: Når er jentens jalousi faktisk akseptabelt?]

# 6 Skyld er hennes hemmelige våpen. Din kone vet hvordan du bruker skyld som en kniv. Det er mye mer effektivt som det ikke vil lande henne i fengsel. Personer som kontrollerer er velutdannet i manipulasjon og bruker skyld som en måte å få det de ønsker. Som partner, vil du ikke se din kone opprørt så du gjør de tingene hun gjør deg til å føle deg skyldig i. Og slik starter den onde syklusen da hun begynner å få deg til å føle deg skyldig mer og mer. [Les: 16 voldelige forhold tegn på en devious elsker]

# 7 Du gir opp med å argumentere. Nå har alle en annen taktikk når det gjelder å kontrollere sin partner. Noen mennesker vil prøve å styre deg under radaren, slik at du egentlig ikke merker når andre er mer forhånd og verbale om det. Hvis hun er mer verbal og argumenterende, så etter en stund, når et problem kommer opp, argumenterer du ikke engang lenger. Du gir bare for at hun skal stoppe.

# 8 De driller deg. Ok, plage er normalt og vi gjør det til hverandre. Men det avhenger også av type av å plage hun gjør. Liten nøkkel vitser som pokker et følsomt område er ikke laget for å få deg til å le, men heller å ta deg ned. I tillegg kan hun legge til at "det var bare en vits, ikke ta det personlig", noe som legger til at dine følelser ikke spiller noen rolle også. [Les: 16 subtile tegn en narcissist prøver å kontrollere og misbruke deg]

# 9 Du er skyldig før det er bevist. Hun kan vanligvis få deg til å føle at du har begått noen forferdelig kriminalitet når du har gjort ingenting galt. Hun klander deg allerede for ting uten at du selv vet hva som skjer. Din kone kan til og med beholde noe, selvtillit, din misgjerning bare slik at hun kan støtte hennes krav og følelser. Enten du vet hva som skjer eller ikke, er irrelevant fordi du allerede er i feil.

# 10 Sexet føles ikke riktig. Det er normalt at et par er seksuelt aktive sammen, og vi argumenterer ikke for det. Men du kan oppleve en ubehagelig seksuell situasjon. Den plasserer deg i en stilling der du ikke har noen personlig kontroll. Vanligvis vil disse typer relasjoner også begynne å være ubehagelig seksuelt.

# 11 Du har ikke et synspunkt. Ja, selvfølgelig har du ditt eget synspunkt, men det blir ikke hørt eller anerkjent. Partneren din kan være rask til å slå dem ned. Men poenget er, når du har en mening av noe slag, blir det aldri respektert og diskutert. Det er avstengning og presset til siden.

# 12 Du føler deg presset til å gjøre usunn vaner. Kanskje du aldri røykt før. Nå finner du deg selv røyking og drikker mye mer enn du normalt ville. Din kone, gjennom hennes kontrollerende atferd, kan faktisk presse deg til usunne vaner som rusmisbruk. I tillegg, ved å engasjere seg i dette, har hun et annet våpen å bruke mot deg. [Les: Er din kone mer enn bare bitchy?]

# 13 Du tviler på deg selv. Du pleide å ha en mening og en følelse av selvtillit. Din partner har lyktes i å manipulere dine følelser og få deg til å føle deg usikker på alle dine handlinger. Med andre ord svekket de deg til det punktet du trenger for å komme til dem for godkjenning og råd når du vet bedre om deg selv.

[Les: 30 tegn på at du har en kontrollerende jente på hendene dine]

Ekteskap er ikke lett, men det er definitivt vanskeligere når du har en kontrollerende kone. Før du hopper til konklusjoner, se på skiltene for å se om kona er kontrollerende eller ikke.

Populært emne