19 søte komplimenter for jenter som vil gjøre dem til â € œAwwwâ €

Innholdsfortegnelse:

19 søte komplimenter for jenter som vil gjøre dem til â € œAwwwâ €
19 søte komplimenter for jenter som vil gjøre dem til â € œAwwwâ €

Video: 19 søte komplimenter for jenter som vil gjøre dem til â € œAwwwâ €

Video: 19 søte komplimenter for jenter som vil gjøre dem til â € œAwwwâ €
Video: Sexism, Lesbians, & Chris Brown Grammys Controversy (The Point) 2023, September
Anonim

Leter du etter et kompliment som vil gjøre jenta din svømmetur? Her er en liste som er både trygg og effektiv for å få henne til å føles fluffy og varm.

Før du bestemmer deg for å utøve komplimenter til hver jente i nærheten, må du vurdere hva som fungerer og hva gjør det ikke. Ikke alle komplimenter, men velmente, er akseptable i dagens samfunn.

Det er så mye mistillit i dating samfunnet at det er blitt vanskelig for nesten alle å ta noe til pålydende. Noen bruker komplimenter for mindre enn edle grunner, mens andre bare bruker dem som samtalefyllere.

I stedet for å komplimentere en kvinne av disse grunnene, bør du uttrykke komplimenter som er oppriktige og ærlige. Du vil gjøre ditt mål føles bra, men du vil heller ikke at hun skal føle seg dårlig om andre aspekter av seg selv.

Regelboken: Hvordan ikke komplimentere en kvinne

Mange menn tror at å gi komplimenter til kvinner er vanskeligere enn kvinner komplimentere menn. Den beste måten å ikke fornærme noen i det hele tatt er å bare være sensitiv og taktfull.

Eller, bedre ennå, følg bare reglene vi har oppført nedenfor.

# 1 Ikke kompliment henne på hennes utseende, med mindre du har sett hverandre en stund. Alle liker å bli verdsatt for deres utseende, men det er ikke hva kvinner vil bli verdsatt for de fleste. Det er helt greit å kompliment din dato på utseendet hennes, men bare hvis du er komfortabel med hverandre. Hvis ikke, kommenterer hennes utseende kommer bare av som grunne og gjør kvinner mistenkelige for dine intensjoner.

# 2 Ikke kompliment noen av kroppsdelene. Ikke engang øynene hennes. Igjen, med mindre du har vært sammen for en stund. Det er verre når du fokuserer på bestemte kroppsdeler fordi disse områdene vanligvis ikke kan endres lett. Kroppsdysmorfi er en utbredt og alvorlig tilstand, og er alltid forbundet med en kvinnes anatomiske standarder for kroppen sin. Din kommentar kan forverre problemet. [Les: 24 verste ting for en fyr å si eller gjøre på en date med en jente]

# 3 Allow aldri at hun er kvinne. Dette er sexisme kortet som har blitt overplayet igjen og igjen. Tidligere ble det utpekt fra resten av befolkningen gjort folk føler seg spesielle. Nå sier det at en kvinne er bedre enn hennes andre kvinner, vil bare fornærme henne.

# 4 Aldri kompliment henne på hennes alder. Det gir kvinner en følelse av forestående doom, spesielt når en annen rynke vises på pannen hennes. Det indikerer også at hun må være ung for å motta kjærligheten.

# 5 Ikke uttrykk for å være pen, forkledd som komplimenter. Det er ganske dumt å tenke det, "du er så pen når du bærer rødt eller" du er så vakker når du smiler "er legitime komplimenter. Det er ganske tydelig at de er manipulerende nudges for at du skal bytte en kvinne som passer dine behov. [Les: 14 sjarmerende måter å imponere på en jente på en dato]

# 6 Ikke legg for mye vekt på hvor mye du liker hennes personlighet generelt. Komplimentering til en persons personlighet generelt er like ille som komplimentere deres utseende, fordi du ser bort fra de hundrevis av nyanser som finnes innenfor en bestemt type av person. Dette kan virke som en sikrere innsats enn å diskutere en kvinnes utseende, men det er best å vente å våge seg inn i disse områdene før du er nær og du kan gi henne mer spesifikke komplimenter.

# 7 Fortell henne ikke at hun ikke liker andre jenter. Å være ulikt andre jenter er ikke et kompliment. Det virker irriterende og gjør en kvinne presset til å unngå å bli fanget opp i de vanlige tingene som forventes av jenter. Så hva om hun nyter rom-coms? Så hva om hun liker sport også? Å være mer enn eller mindre enn en annen jente er aldri et kompliment.

# 8 Ikke kompliment henne kroppsform. Uansett hvilken type jente du liker, komplimenterer hennes nåværende tilstand og form er aldri en god ide. Du vet ikke hva slags usikkerhet hun har, og du kan ende opp med å skade henne uten å innse det. [Les: 21 ting en mann aldri burde si til en kvinne]

# 9 Ikke legg ut en utløpsdato på komplimentet ditt. Aldri avslutte dine komplimenter med â € œtonight â € œtodayâ € eller noen andre tidmarkører. Du bør alltid komplimentere en kvinne basert på hvordan hun er hver dag og ikke bare for øyeblikk når hun ser ekstraordinær ut eller har oppnådd noe - følelsesmessig eller intellektuelt.

# 10 Ikke legg inn en verdi på inntektene hennes. Donâ € ™ t handle imponert når en kvinne tjener mye mer enn deg, og donâ € ™ t patronize henne ved å si hun ¡¯ s tjene â € œenough, uansett.â €  Pengene er et klissete emne og bør bare diskuteres hvis du deler utgifter og besparelser.

Hvilke komplimenter vil få henne til å gå svak i knærne?

Nå som du vet hva du ikke skal si, er det en liste over ting du bør si så ofte du kan. Bruk noen variasjon, avhengig av hvordan du snakker med hverandre, og ikke glem å bety det. Komplimenter som du bør uttrykke helhjertet inkluderer:

# 1 En jobb godt gjort. "Du er fantastisk på det du gjør, og jeg er så stolt av hva du har oppnådd."

# 2 Å være omsorgsfull. â € œI kan ikke tro hvor heldig jeg er å ha noen som omsorg og kjærlighet som deg. â € Â

# 3 Hvor morsomt hun er. â € œDu gjør meg alltid smile.â € Â

# 4 Støt henne drøm. â € œJeg vet at dette er hva du vil, og jeg er sikker på at du kan gjøre det. Jeg elsker hvor lidenskapelig du er."

# 4 Hun støtter din. â € œYou inspirerer meg til å være den beste personen jeg kan være. â € Â

# 5 Hennes tilstedeværelse i livet ditt. â € œJeg er min lykkeligste når jeg er med deg.â € Â

# 6 Hennes mod. "Du er veldig modig, og jeg er stolt av hvor mye du streber etter å ta på oddsene."

# 7 Hennes oppfinnsomhet. "Takk for å hjelpe meg med mitt problem. Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort uten deg. "[Les: 12 viktige flørtende tips hver eneste fyr har å vite]

# 8 Hennes interesser. â € œJeg tror din lidenskap for * setter interesse her * er inspirerende. Jeg elsker at du ikke er redd for å vise din kjærlighet til det."

# 9 Hennes kommunikasjonsevner. â € œTalking til deg er så forfriskende. Jeg er glad for at vi kan kommunisere som dette hele tiden.â € Â

# 10 Hun smaker. â € œDet er et utmerket valg. Jeg er glad du plukket det. "[Les: 15 typer kjærester som vil gjøre livet ditt til et levende helvete]

# 11 Tilbringe tid med henne. â € œJeg elsker hvordan vi fortsetter å gjøre ting sammen. Det får meg til å føle deg nærmere

# 12 Hvordan hun får deg til å føle deg fysisk. â € œJeg kan ikke, men bli slått på hver gang jeg er med deg.â € Â

# 13 Hvordan hun får deg til å føle deg følelsesmessig. â € œDu får meg til å føle meg elsket og ønsket.â € Â

# 14 Hvordan hun hjelper deg å bli en bedre person. "Du er en av de få som kan påvirke meg på en slik positiv måte."

# 15 Hvordan hun aksepterer deg. "Måten du behandler meg og snakker med meg, får meg til å føle at jeg kan være ærlig med deg." [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 16 Hennes søthet. "Du får hjertet mitt til å smelte hver gang du viser hvor mye du bryr deg."

# 17 Hennes intensitet. â € œYouâ € ™ re en veldig kraftig kvinne, selv om du ikke ser det. â € Â

# 18 Hennes hovedenhet. â € žThank godhet, du er her for å få meg til å se ting klart. â € Â

# 19 Hennes kjærlighet til deg. "Du får meg til å føle meg som den lykkeligste mannen på jorden bare ved å være her og elske meg med hele ditt hjerte."

[Les: 10 velmenende komplimenter for jenter som vil definitivt bli igjen!]

Å gi din partner et kompliment, må ikke være et farlig spill. Ved hjelp av retningslinjene som er gitt ovenfor, kan du gi din kvinne et snilt og oppriktig kompliment som er sikker på å få henne til å svømme.

Anbefalt: