Kompatibilitet i kjærlighet og forhold

Kompatibilitet i kjærlighet er en delikat balanse mellom elskere. Forståelse av kompatibilitet i relasjoner kan hjelpe deg å se om det du deler med din elsker er sann kjærlighet. Finn ut hvordan du bygger kompatibilitet, og lær å finne ut når et forhold er over.

Klikk her for å lese introduksjonen om hvorfor elskere ende opp faller ut av kjærligheten.

Kompatibilitet i kjærlighet er viktig for ethvert forhold til å trene.

Men for et godt forhold mellom to personer må det eksistere en innsiktsfull kompatibilitet i kjærlighet og relasjoner.

Men hvordan fungerer det egentlig?

Og hvor feiler kompatibiliteten i kjærlighet?

Kompatibilitet i kjærlighet og dens fiasko

De fleste par står overfor problemet med mangel på tid til hverandre.

En karriereorientert kvinne og en fungerende ektemann møtes bare i helgene på grunn av deres merkelige arbeidstimer, og dermed sliter det slite sinnet og en trøtt kropp til mangel på intimitet mellom paret, noe som påvirker deres forhold.

Folk er mindre tolerante, og det kan vel være fordi de har mange valg.

Bedriftsparene faller under "hardware-software" -systemene der mannen jobber for maskinvareindustrien med arbeidstid som strekker seg til tider som uggs og deres partner jobber i løpet av dagen.

Dette gir neppe noen øyeblikk til å tilbringe hverandre på en gitt dag. De slår ut små problemer i stedet for å snakke gjennom det, og finne trøst når de er borte fra hverandre.

Mislyktes eksempler på kompatibilitet i relasjoner

â € œWe finner neppe tid for hverandre, og det meste av tiden skjønner jeg faktisk ikke at det er noen som bor i dette huset bortsett fra meg. Vi er seks måneder gammel med hensyn til ekteskapet vårt, men jeg forstår nesten ikke mannen min, sier Andrea, kone til Jacob, som er en aksjemarkedsanalytiker. [Les: 10 tegn på et godt forhold]

De var et tidlig bryllup med bare noen få måneder med dating, og begge trengte tid og plass til å tilegne seg forholdet deres. Men på grunn av konkurransen på arbeidsplassen var overlevelsen til de fitteste avgjørende.

Begge partnerne måtte tjene for å komme i tråd med de høye levekostnadene. Dette på sin side påvirket deres forhold. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Løsninger av slike problemer ligger bare i det faktum at par må organisere alle sine hjemlige forhold og tilbringe tid med hverandre, for å forstå og ta opp flere problemer.

Par går til ekstremt nivå av separasjon når selve grunnlaget for et forhold, kommunikasjon, tar et baksetet. Par debatterer for selv de minste problemene. "Hvorfor er det våte håndkleet holdt på sengen?" eller "Hvorfor er det en hårstreng på filen?" kan utløse en ekte konflikt. Men under slike omstendigheter kan noen ord med ekte bekymring og omsorg helbrede det rippede og knuste hjertet.

Bygg kompatibilitet i kjærlighet

En forstående og omsorgsfull person bør på alle måter forsøke å holde forholdet sitt fra å ta en bitter sving. Begge partnerne må sørge for at de gjør ting riktig, helt fra begynnelsen.

Ærlighet og integritet er svært viktig for ethvert forhold for å vare for alltid. Et forhold som ekteskap vil åpenbart møte opp og ned, men dynamikken mellom deg og din elsker vil forandre seg i forhold til hverandres posisjon i forholdet. Forståelse og kompatibilitet er nøkkelordene for kjærlighet til å blomstre for alltid. [Les: 7 regler for ekte lykkelig i et forhold]

Å uttrykke kjærlighet til noen er den vakreste følelsen i hele verden, men sørg for at du faktisk føler kjærligheten i stedet for bare å bruke tomme ord.

Hele essensen av en spesiell følelse som kjærlighet ligger i partnernes kompatibilitet. Så sørg for at din kjære føler seg spesiell og gir deg det perfekte forholdet til deg. Mange elskere har spilt spillet av kjærlighet, og nå er det din tur til å spille det riktig. Spill det perfekte spillet, bygg kompatibiliteten din i kjærlighet og kompliment samarbeideren din for det rette trekket og sørg for at du spiller det perfekt også.

Og hvis du noen gang finner deg selv på korsveien igjen, bestemmer deg for neste omgang, og gå fremover hånd i hånd, for det er slik du alltid var ment å være. Sammen ... i kjærlighet. [Les: Hvordan oppleve et langsiktig forhold som varer]

Kompatibilitet i kjærlighet er en enkel ide. Men en som tar tid å bygge, og involverer kompromisser fra begge parter. Så hvis du vil forbedre kompatibiliteten i forhold til din kjære, ta det første trinnet. Resten vil følge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar