10 kommunikasjonsteknikker for å få dem til å åpne opp for deg

Det er ikke lett å få noen til å snakke med deg. Men åpen kommunikasjon er viktig i forhold. Her er noen kommunikasjonsteknikker som kan hjelpe.

Du vet hvor viktig kommunikasjon er i et forhold. Uten det, vil ditt forhold ikke vare. Du har en rekke forskjellige problemer alt basert på det faktum at du mangler nødvendige kommunikasjonsteknikker for å få forholdet ditt til å fungere. Heldigvis kan disse metodene læres.

Men det vil ikke være uten innsats. Forhold er hardt arbeid, og mye av det arbeidet er i kommunikasjonen. Du må være villig til å jobbe med å snakke med hverandre. Det betyr også å diskutere de vanskelige tingene også, som behovet for mer i seng eller din mangel på følelse brydde seg om.

For mange forhold slutter på grunn av dårlig kommunikasjon

Og den verste delen om dette er det faktum at det kan forhindres. Dårlig kommunikasjon i relasjoner kan løses. Du trenger ikke å sitte der og sitte fast med så mange problemer som kan løses ved å bare sitte og snakke med hverandre.

Hvis du ikke snakker om dine problemer, hoper de seg bare opp. Og jo flere problemer du har feid under teppet, desto mer vil du reise over dem. Du vil ikke være i stand til å bevege seg forbi disse problemene etter et visst punkt, og det er da forholdet blir surt. [Les: 9 tegn på at du ubevisst vil avslutte forholdet ditt]

Kommunikasjonsteknikker som faktisk kan få din partner til å åpne opp

Noen ganger mangler kommunikasjon ikke bare din feil. Ærlig talt, det tar to å ha en samtale. Men noen ganger kan en person gjøre det litt vanskeligere på den andre som prøver å få ballen til å rulle.

Hvis din betydelige andre bare ikke vil åpne opp, er det et problem. Her er noen kommunikasjonsteknikker du kan bruke til å få dem til å snakke om sine problemer.

# 1 Vær aldri anklaget. Hvis du går inn i diskusjonen din med denne typen holdning, vil det raskt bli en kamp. Og når noen argumenterer, føler de seg angrepet. Hvis du får din partner til å føle seg angrepet hver gang du vil jobbe noe, vil du aldri komme deg overalt.

Mennesker som føler at de blir skylden for noe umiddelbart, kommer på defensiv. Det betyr at du ikke vil kunne snakke noe gjennom fordi de lukker seg for å beskytte seg mot skade. Hold deg rolig, og du vil ha en mye bedre samtale. [Les: 9 måter å spille offeret gjør livet ditt verre]

# 2 Begynn med hvordan du føler deg. Hvis du virkelig vil at partneren din skal være oppmerksom, kan du starte samtalen med hvordan du føler deg. Dette er en av de viktigste kommunikasjonsteknikkene og er avgjørende fordi hvis du umiddelbart begynner med sine feil, vil de slutte å lytte.

Ingen ønsker å høre om alt de gjør feil. Men hvis du snakker om hvordan du er opprørt, vil de lytte til hvorfor. De bryr seg om deg. Det betyr at de bryr seg om din lykke, og hvis du ikke er glad, vil de vite hvorfor.

# 3 Gjør det til en vanlig ting. Bare bli vant til å snakke med hverandre. Du må virkelig bare gjøre det. Hver eneste dag, sett deg ned og snakk om dagen din. Deretter diskutere eventuelle problemer du måtte ha. Det kan virke rart først, men du får tak i det.

Du kan til og med bare nevne hvordan du er litt bummed om hvordan de bare blåste deg av når du spurte et spørsmål. Selv små ting bør diskuteres, og hvis du gjør dette til en vanlig del av forholdet ditt, vil din partner bare åpne opp etter en stund. [Les: 16 dumme dårlige vaner som kan ødelegge forholdet ditt]

# 4 Still mange spørsmål. Hvis du har en betydelig annen som bare ikke vil åpne opp for deg selv, må du bruke spørsmål. Bare spør mange av dem. Du kan bare begynne med å spørre om dagen og gå litt dypere.

Spør om de er glade i forholdet ditt. Snakk om hva de synes om sexlivet ditt. Det er lettere å få dem til å snakke hvis de blir bedt om først. Pluss, når de finner ut hva du gjør, har de allerede dished en haug med informasjon du vil finne nyttig.

# 5 Hold tone lyset. Du kan ha seriøse samtaler om hvordan du er ulykkelig uten en hard tone. Å være rolig og til og med lykkelig, vil hjelpe deg med å få din partner til å snakke mer.

Når du er i godt humør, føler de ikke noe alvorlig, selv om emnet kommer dit. Du er mer sannsynlig å få et ærlig svar ut av dem på denne måten. Hold tone lyset, og du vil ha mye mer hell. [Les: Hvordan få noen til å åpne opp for deg, slik at du virkelig kan koble til]

# 6 Vær ærlig. Bare hold ting åpne og ærlige. Ikke lyv bare for å få din partner til å snakke med deg. Hvis du bare snakker om hvordan du føler og hva du vil snakke om, vil de være mer takknemlige enn hvis du løy. I tillegg, hvis du er åpen og ærlig, vil de føle behovet for å være det samme.

# 7 Del dine sårbarheter. Du må være sårbar i et forhold. Å åpne deg selv vil hjelpe din partner til å se at det er greit å gjøre det. Du blir mye nærmere og bånd dypere jo mer du åpner opp for hverandre.

Derfor kan du hjelpe din partner ved å implementere en av de beste kommunikasjonsteknikker som er sårbare. Snakk om frykten for forholdet ditt eller til og med ting du er redd for generelt. Du vil se hvor mye det vil hjelpe dem å vise deg hvordan de virkelig føler. [Les: 12 gode grunner til å være åpen og sårbar]

# 8 Spør om de forstår. Hvis du virkelig vil sørge for at kommunikasjonen din er effektiv, så spør om de forstår hvor du kommer fra. Ofte kan partneren din ikke engang få det, men de vil være enige i alle fall.

Hvis du spør om de forstår, er de mer sannsynlig å gi deg et ærlig svar. De kan si nei. Det forteller deg ikke bare at du må være mer spesifikk når du forklarer ting, det vil tillate deg å ta deg tid til å sørge for at de får det.

# 9 Ikke prøv å snakke når de er opptatt. Hvis de er opptatt eller kjører sent eller ikke på et bra sted å sitte ned og diskutere ting, så prøv ikke. Mange problemer oppstår når du prøver å snakke om sensitive saker på feil tidspunkt. Pass på at de er rolige og avslappet først. [Les: Hva er pute talk og hvordan kan du gjøre det bedre?]

# 10 Vet at det vil ta tid å gjøre det effektivt. Det skjer ikke med en gang. Hvis du ikke er god til å kommunisere nå, må du jobbe med det. Den gode tingen er den vil bli bedre. Du må bare jobbe med det hver dag og sørge for at partneren din er villig til å jobbe med deg.

[Les: En guide for effektiv kommunikasjon i relasjoner]

Å være i stand til å snakke med partneren din og diskutere forholdet ditt er virkelig viktig. Å ha noen kommunikasjonsteknikker opp ermet ditt, gjør bare prosessen enklere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar