6 Vanlige problemer som står overfor par som bor sammen

Å leve med kjære er ikke alltid alt moro og spill. Det er tider når mord kan krysse deg. Ikke bekymre deg, du er ikke alene på dette.

Det har vært fire år siden jeg flyttet inn med min forlovede, og for å være ærlig har vi fremdeles en og annen kamp om de mest tilfeldige ting. Jeg har kommet til oppfatningen at selv om det er mange fordeler å bo hos noen, kommer det sikkert med sine ulemper.

Jeg er ganske kontrollfreak, mens min partner er relativt lett å gå. Han nekter å stresse over de små tingene, mens jeg pleier å overdrive problemer. Mengden smerte som jeg har satt igjennom de siste årene har gjort meg til å lure på hvorfor han ikke har opped og igjen ennå. På et tidspunkt fikk min holdning til å tenke meg om jeg forsettlig saboterte meg selv og vårt forhold.

Etter at noen sjel søkte og snakket med mange par som bodde sammen, skjønte jeg at det ikke hadde noe med det å gjøre. Faktisk er de problemer som min forlovede og jeg står overfor, veldig likt de problemene som millioner av par rundt om i verden står overfor, som velger samliv.

De 6 problematiske M er som par står overfor

Alt kommer ned til å gjøre plass i livet ditt for noen andre. Noen mennesker tilpasser seg det veldig raskt, mens andre, som meg, trenger tid til å tilpasse seg. Her er de 6 M som står overfor par som bor sammen.

# 1 Monotoni. En av de største problemene for par som bor sammen faller inn i monotonifellen. Du ledet en helt annen livsstil når du var dating og hadde ditt eget sted. Spenningen ved å velge et antrekk og gjøre deg klar for en date, ser bra ut for partneren din, bestemmer deg for å sove over og alle de andre spennende godbiterne som bor alene, la når du går inn i hverandre.

Nå handler det om hvem det er å kjøpe soya melk, som glemte å mate fisken, som har ansvaret for å ta ned julelysene og så videre. Mange par blir for komfortable og la romantikken sive ut av forholdet deres. Selv om det ikke er noe galt med å ha en rutine, prøv å ikke la det bli for monotont. Spice ting opp med dato natt, overraskelser, små gaver og søte bevegelser. Det er ingen grunn til at leve sammen bør ødelegge det du pleide å ha. [Les: 25 søte bevegelser for å bli kvitt monotonyen]

# 2 Monogami. Et annet problem som står over for par som bor sammen, blir sliten og kjedelig av monogami. Sikker, selv par som ikke bor sammen, deltar i monogami, men på en eller annen måte blir manglende evne til å få tilgang til din frihet forsterket enda mer når partneren din lever med deg.

Ikke lure bare for å få deg til å føle deg bedre. Dette er den verste mulige måten å ta tilbake din frihet på. I stedet planlegg en morsom gutt- eller jentekveld, og nyt en skamløs flørting. Revel i det faktum at du ikke trenger å legge en tilfeldig fremmed med alkohol og datoer før du kan komme inn i buksene sine. Du har en perfekt elskelig sex partner som venter på deg hjemme. [Les: 10 viktige skritt for å motstå fristelser i kjærlighet]

# 3 Mindlessness. Par som lever sammen, har en tendens til å lide av mindlessness hver så ofte. Uansett hvor lenge de har bodd sammen, er det tider når en eller begge parter glemmer at de ikke lenger fungerer som enkeltpersoner, men som et lag. Det er enklere å jobbe sent på kvelden og ikke må ringe din kjære for å fortelle dem om ikke å vente. Det er langt lettere å planlegge for netter med vennene dine uten å måtte sjekke med den gamle ballen og kjeden.

Par som bor sammen har en tendens til å sone ut på at det ikke bare handler om dem, men også om ektefellen deres. Det er ikke nektet at vreden har en tendens til å sette seg inn i alle så ofte, og det er ikke overraskende for folk å freak out, pakke opp og gå tilbake til singledoms verden, fordi de ikke klarer å være en integrert del av et lag. [Les: 10 trinn for å gjenopprette gnisten i et forhold]

Bekjempe dette ved å være mer oppmerksom på omgivelsene dine og tilstedeværelsen av noen spesielle i livet ditt. Ikke ta dem for gitt, og setter pris på at de elsker deg så mye at de er villige til å leve med deg til tross for dine feil.

# 4 Medling. Når du bor sammen med noen, kommer det uten å si at du har et sagt i stort sett alle aspekter av livet. Fra hva partneren din spiser til middag til den type vaskemiddel som brukes til å vaske klærne, til de store greiene som hvor du skal tilbringe jul til hvor du ser deg selv om 10 år, får du sjansen til å diktere betingelsene, eller i det minste, ha en si i den.

Å ha noen innblanding i livet ditt er en del av å være i et langsiktig forhold. Ikke hold den mot partneren din for å ha et ord i livet ditt. Å ha noen andre som blander seg i livet ditt, er kanskje ikke den beste tingen noensinne, men det slår sikkert med å ta viktige beslutninger alene. Ikke se på det som innblanding. Se på det som å ha noen der for å gi deg råd og få ryggen din. [Les: 10 åpenbare hint som gutta gir når de vil ha litt plass]

# 5 Mayhem. Det beste ved å leve alene er å leve alene. Det er ikke to måter om det. Når du bor alene, har du full kontroll over miljøet ditt. Hvis du vil male veggene dine oppkast en grønn, la sokkene stå over alt, aldri rengjør badet ditt eller ha vennene dine over hver natt, det er din prerogative.

Mayhem vil uunngåelig oppstå når du får plass til noen andre i ditt hjem.Uenigheter vil kaste opp, uansett om du liker det eller ikke. For eksempel flyttet min fiancé noen møbler rundt uten å konsultere meg først, og jeg slo ut. Jeg ga ham så hardt at han flyttet alt tilbake bare for å lukke meg opp. I det øyeblikket han flyttet alt tilbake, begynte jeg å føle meg dårlig om å være en tispe, og endte med å flytte møblene slik han likte det. Snakk om et enormt spill med musikalske stoler!

Hvis du er et kontrollfreak, vil det uten tvil komme med noen kaos, men husk å være tålmodig og lære å se ting fra partnerens perspektiv. Kompromiss med din kjære er nøkkelen, hvis du vil at hjemmet ditt skal være harmonisk. [Les: 23 doser og donâ € ™ t av forholdsargumenter]

# 6 Me time. En av de største problemene for par som bor sammen, må være mangelen på "time". Noen ganger trenger du bare tid fra hverandre for å sentrere deg selv, og det er umulig å gjøre det når du har noen oppe i rommet ditt 24/7. Hvorfor ikke ta en solotur til foreldrenes sted eller planlegg en kort ferie med noen venner? Det er ingen skade i å ta litt tid å gå glipp av partneren din igjen, da pusteplass er svært viktig i et forhold. Hvis du ikke klarer å ta av, så sett litt tid til å hengi seg til ting du liker å gjøre alene. [Les: Gode ideer for å tilbringe litt alene]

Det er ikke din partners feil at du føler trangt. Snakk med dem om det, og foreslå å tilbringe en dag fra hverandre for å gjøre dine egne ting. Gå til parken med en bok, sykle, handle, fiske eller gå golf. Bare gjør noe alene før du går sterk, raving sint og ta det ut på din fattige partner.

Selv om det er massevis av problemer som par som bor sammen må ta opp, husk at det er mange fantastiske ting om å leve sammen som kommer med territoriet. Ledsag og kjærlighet er to av de beste tingene du får når du har din partner ved siden av deg på daglig basis. [Les: 8 store ulemper med å flytte i at ingen vil snakke om]

Neste gang du blir irritert, vær bare tålmodig og se på ting fra deres perspektiv. Du vil finne at uansett hindring, vil du kunne overvinne de vanlige problemene med å leve sammen hvis du jobber som et lag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar