De 8 mest vanlige sivile problemene og måter å løse dem på

Det er ikke slikt som et perfekt forhold - mye mindre et perfekt ekteskap. Her identifiserer vi de vanligste ekteskapsproblemene og hvordan de skal klare seg.

Ingen kan skryte om å ha et perfekt ekteskap. Selv om relasjoner er hardt arbeid, forplikter engasjementet som er involvert i ekteskapet ti ganger, og det kan til og med gjøre det lykkeligste paret rødt med raseri.

Vanlige ekteskapsproblemer og hvordan de skal løses

Heldigvis er det enkle og effektive måter å takle vanlige sivile problemer på. De fleste av disse krever litt innsats, men utbetalingen er vel verdt arbeidet.

# 1 Dårlig kommunikasjon. Et av de vanligste problemene med ektepar, enten nygifte eller de som har vært sammen i flere år, er dårlig kommunikasjon. Menn og kvinner som befinner seg i en bitter skilsmisse med mannen eller kvinnen de en gang trodde var bildet av fullkommenhet, kan påvise: dårlig kommunikasjon vil ødelegge selv de mest stabile, kjærlige forholdene. [Les: En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold]

Slik løser du dette:

en. Gjør det et poeng å spare selv om noen få minutter av din tid hver dag for å snakke med hverandre. Unngå alle distraksjoner og fokus all oppmerksomhet på hverandre.

b. Enig på regler, for eksempel "Ingen forstyrrelser når noen snakker", og unngå å bebreide, generaliseringer og raske konklusjoner, som "Du alltid ..." eller "Du aldri ..."

c. Tenk før du snakker. Ikke la følelsene dine komme i veien for en moden, konstruktiv samtale med din ektefelle.

d. Hvis du ikke kan si noe godt som vil hjelpe situasjonen, men i stedet gjøre ting verre, prøv å gi deg tid til å roe seg - eller, enda bedre, prøv å holde tungen din. Mange kamper blir verre ved å snakke uten å forsøke å bidra med en nyttig stemme til samtalen. [Les: Relasjonsargumenter - 23 doser og ikke som gjør hele forskjellen]

# 2 Sex og intimitet. Mens sex og intimitet også er blant de vanligste ekteskapsproblemene, er de ofte en manifestasjon av andre problemområder i ekteskapet. Ofte kan mangel på sex og intimitet bli en måte å straffe en partner etter en kamp. Likevel er det andre grunner til et utilfredsstillende sexliv, som erektil dysfunksjon eller tap av libido på grunn av hormonendringer.

Slik løser du dette:

en. Snakk med en medisinsk ekspert, eller til og med en sexterapeut angående erektil- eller libidoproblemer.

b. Undersøk forholdet ditt som helhet, og hvordan dette påvirker hvordan du oppfører deg både i sengen.

c. Legg til side en tid for å ha sex, selv om det betyr å rydde kalenderen og ta barna til foreldrene dine.

d. Spice opp ditt sexliv ved å eksperimentere og prøve nye ting.

[Prøv: 17 av de beste stygg ideene til å spice opp gift sex]

# 3 Arbeidsdeling. Kravene til arbeid, husarbeid, oppdrett av barn og alt annet i mellom kan ta en avgift på deg og din ektefelle. Som om du ikke er stresset nok med arbeid, blir du møtt hjemme med gjøremål og familieproblemer. Men det følger med pakken du meldte deg på da du ble gift - enten du er leverandør, vaktmester eller en blanding av begge.

Slik løser du dette:

en. Snakk med din ektefelle om dine forventninger når det gjelder ditt ansvar hjemme, på jobb og med barna dine.

b. Sett opp tidsplaner og regler som fungerer for hele familien - ikke bare ett medlem.

c. Vær villig til å gjøre kompromisser med hverandre for å skape en vinn-vinn-situasjon for alle. Selv om det kan virke umulig, er det oppnåelig.

# 4 Money matters. Fra bryllupspapirene selv før bryllupsklokker, kan pengeproblemer gjøre et merke på ekteskapet ditt. Så er det kostnaden for å få et hus, gjøre renoveringer, daglige utgifter, ha en baby, sette barn gjennom skolen, og så mange flere. Money woes kan ta en toll på et par og kan føre til mange kamper, så vel. [Sjekk ut: Hvordan slutte å kjempe over penger i et forhold]

Slik løser du dette:

en. Sett deg sammen og vurder din økonomiske situasjon. Hvis du går lavt, er du enig i å gjøre budsjettbesparelser og være villig til å gå på kompromiss og endre livsstilen til noe mer kostnadseffektivt.

b. Snakk aldri om pengerproblemer når en av dere er stresset, da dette bare vil stoke sinne og vrede.

c. Vær gjennomsiktig om hverandres økonomiske situasjon.

d. Godta å ha besparelser og organisere regninger og utgifter slik at du kan holde styr på dem sammen.

e. Bestem hvem som er ansvarlig for hva når det gjelder økonomiske forhold.

f. Har korte og langsiktige økonomiske mål. [Les: 17 strålende og likevel veldig enkle måter å si penger på som et par]

# 5 Følelse tatt for gitt. Det kan være ganger når du, med alle kravene i ditt giftliv og ansvaret for å leve og sørge for din familie, glemmer hverandres behov. Det blir tider når kjærlighetslivet ditt ikke vil bli så glatt og skinnende som det var da det var helt nytt. Nå er det mange kamper, kamper og forskjeller som gjør et merke i forholdet ditt og forandre det, til det punktet at du eller din ektefelle kan tro at "magien" er borte. [Les: 16 diskrete tegn på at du virkelig blir tatt for gitt i forholdet]

Slik løser du dette:

en. Snakk med partneren din om dine følelser og fjern røyken før du godtar at forholdet ditt sitter igjen.

b. Se på de tingene du pleide å gjøre når du først begynte å danse.

c. Rekindle kjærligheten din ved å komplimentere hverandre oftere, og verdsette selv de minste ting du gjør, og sjekke på hverandre fra tid til annen.

d. Ha dato netter. Midt i dine travle tidsplaner, legg til side en tid for bare dere to å gå på en dato eller en romantisk ferie. [Prøv: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold]

# 6 Bekjempelser og konflikter. Argumenter, forskjeller og misforståelser er en del av livet og forholdet. Men hvis du og partneren din finner deg selv kjempe over de samme tingene igjen og igjen, eller takler kampene i en usunn eller til og med voldelig måte, så er det på tide å bryte seg fri fra den onde syklusen.

Slik løser du dette:

en. Lær å argumentere på en mer sivil og konstruktiv måte, i stedet for å rive i hverandres halser. Husk: hvordan du reagerer er ditt ansvar.

b. Ta en titt på hvordan du argumenterer. Er din reaksjon rettet mot oppløsning eller payback? Hvis det er for payback, så er det best å revurdere deg selv og om din holdning er verdt å miste ekteskapet ditt over.

c. Velg dine kamper. Det er problemer som er verdt å stå opp for, men det er tider når du bare skal la ting gå.

d. Unnskyld når du har feil, selv om det gjør vondt din stolthet.

# 7 Resentment. Det kan være dype følelser i ditt forhold som du fremdeles ikke har kommet til rådighet med. Dette kan føre til at vredelse bygger. Når vrede går inn i forholdet ditt, kan det underminere kjærligheten, tilliten og respekten som du har for hverandre, sakte forgiftning forholdet. [Les: Falling out of love og hvorfor det skjer med deg]

Slik løser du dette:

en. Vurder dine følelser av vrede og finn ut hvor de stammer fra. Hvis du er komfortabel å snakke med partneren din *, og du burde være *, snakk med dem om det.

b. Forstå og avgjøre utløsere som bringer deg til å fornærme din ektefelle.

c. I stedet for å fokusere på hva som er galt med partneren din, tenk på hva du selv kan ta med på bordet for å gjøre ekteskapet ditt bedre.

d. Det tar to til tango, og det samme kan sies for dine problemer som et ektepar. I stedet for å bebrede, ta ansvar for dine egne handlinger. [Les: 80-regelen i relasjoner og kjærlighetslivet ditt]

# 8 Fidelity og juks. Den nummer én lovbryter når det kommer til brudte ekteskap er utroskap og utro. Faktisk er dette resultatet av en total sammenbrudd av forholdet, i stedet for omvendt. Folk som er generelt sikre med seg selv og deres ekteskap, går ikke rundt, ser utenfor forholdet til å fylle et tomrom.

Slik løser du dette:

en. Hvis du føler deg uoppfylt i ekteskapet ditt, ser du på hva du gjør for å få det til å fungere på slutten. Du kan ikke gjøre din rolle i forholdet.

b. Se de gode sidene av forholdet ditt i stedet for å bare fokusere på hva som er galt.

c. Husk det engasjementet du har gjort til din ektefelle.

d. Hvis du er den som blir utro på, husk at du bare er ansvarlig for dine handlinger - din ektefelle er ansvarlig for deres utroskap. Men noe kan ha blitt forverret underveis, og når det gjelder det, kan du fortsatt gjøre din del for å fikse det.

e. Hvis du er den som snyder og ønsker å fikse ekteskapet ditt, viser at du er angerig og jobber EXTRA vanskelig å bygge tillit igjen. Ikke forvent ting å gå tilbake til måten de var før, skjønt.

f. Gjør dette til en våkne og et vendepunkt for at forholdet ditt skal trives og gjøre deg enda sterkere som enkeltpersoner, og som ektemann og kone.

[Neste, les: Hvordan være lykkelig ...oggift]

Ekteskap er ekstremt vanskelig, selv for de mest adoring av par. Sammen med ekteskap kommer vanlige ekteskapelige problemer, for eksempel å kaste over penger eller sliter med utroskap. Ved hjelp av veiledningen ovenfor kan du ikke bare fylle ekteskapet ditt med nytt liv, men også avdekke noen feil i din egen oppførsel og revitalisere livet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar