Engasjementsfobi: 15 Tegn er du bare ikke klar til å forplikte seg

Engasjementsfobi kan slå oss uten vår kunnskap eller si-så. Hvis du stiller spørsmål om dine egne intensjoner, kan du finne ut om du bare ikke kan begå.

Noen av oss har hatt en tøff fortid. Vi har elsket og vi har mistet, og det kan ha gjort oss uvitende til engasjementsfobiske monstre som ikke kan virke fullt ut å investere i et ekte forhold. Vi prøver * eller så vi tenker *, men vi kan bare ikke gjøre det.

Noen av oss har kanskje ikke engang hatt en forferdelig fortid som er støpt oss inn i ikke-kommende skapninger, men likevel kan noen mennesker ikke synes å forplikte seg til et seriøst forhold. Og hva er verre, noen av oss mange innser ikke engang at vi er så motstandsdyktige.

Nedslaget på engasjementsfobi.

Forpliktelsesfobi er ekte. Det er en legitim frykt for å forplikte seg til noen i et forhold. Det er ikke bare en sammensatt setning som folk bruker for å komme seg ut av å være i forhold til noen som de ikke liker. Det er en ekte psykologisk tilstand som kan ha bivirkninger for alle involverte.

Jeg er så tilfeldigvis blitt en tidligere seriemonogamisk-vendt-engasjement-phobe. Jeg pleide alltid å være i et forhold frem til omtrent et år siden. Da kunne jeg ikke engang mage tanken på å være i et forhold, og jeg kunne bare ikke finne ut hvorfor.

Er du en forpliktelse phobe?

Du kan lide av engasjementsfobi uten å vite det. Hvis du har problemer med å få og bli i relasjoner, har du kanskje noen av problemene som er skissert nedenfor. Se på disse tegnene for å finne ut om du ikke er klar for et ekte forhold ... ennå.

# 1 Du har ikke hatt et faktisk forhold i ... for alltid. Ok, kanskje du har hatt relasjoner i fortiden, men hvis du har vært singel i ekstremt lang tid uten å være i nærheten av å være "i et forhold", er det et klart tegn på at du kan ha engasjementspørsmål. [Les: Bekjennelse - Jeg vil være singel igjen!]

# 2 Du har blitt skadet ganske dårlig. Mange mennesker har ikke en engasjementsfobi fra fødselen. Det er vanligvis et problem som oppstår av en tidligere erfaring. Hvis du har datert noen som har skadet deg veldig ille * lurte på deg, dumpet deg ut av det blå, etc. *, så er du definitivt noen som er i fare for å bli redd for engasjement.

For å unngå den forferdelige følelsen av avvisning fra noe som skjer igjen, slår noen av oss bare av engasjementet av oss selv, slik at vi ikke trenger å gå gjennom smerten igjen. [Les: Hvordan bli forelsket igjen etter en oppbrudd]

# 3 Du finner alltid noe ekstremt galt med den andre personen. Din liste over avtalebrytere er en kilometer lang. Du tror aldri at noen du er med, er "perfekt". Faktisk finner du flere feil i mennesker enn du finner gode ting i dem. [Les: Er din negative tenkning ødeleggende livet ditt?]

# 4 Du hater ideen om en etikett. Hvis tanken på noen som ringer deg til en "kjæreste" eller "kjæreste" bare gjør at du vil løpe bort, så har du en engasjementsfobi. Hvis du ikke var redd for engasjement, ville du være glad da noen for hvem du har følelser vil gjøre forholdet ditt offisielt.

# 5 Du bryter den av med noen uten egentlig grunn. Hvis forholdet går bra og ingenting er galt, føler du likevel behovet for å bryte opp med partneren din * for tilsynelatende ingenting *, da kan du få et problem med engasjement.

Noen mennesker slutter faktisk forhold fordi de er "for perfekte." Dette er bare en unnskyldning de bruker når ting begynner å vise tegn på å bli mer seriøse, men de er for redd for å la det skje. [Les: 14 gyldige grunner til å bryte med noen]

# 6 Du har et problem med å lage planer for fremtiden. Hvis noen snakker om fremtidige planer, enten de er en uke unna eller to måneder unna, sender du deg i motsatt retning eller cringing som om du bare har hørt negler på tavlen, er du redd for engasjement.

Du liker ikke ideen om å si ja til de planene fordi du ikke vil måtte forplikte seg til å være med samme person i så lang tid.

# 7 Du kryper på ethvert hint om å møte foreldrene sine. Møte foreldrene indikerer vanligvis at det er en slags dyp forbindelse med en person. Dette betyr også at det er noe engasjement involvert. Ellers ville de ikke ha med deg hjem.

Men hvis du ikke kan stå ideen om å møte andres foreldre og alltid synes å finne en vei rundt det, har du sannsynligvis en engasjementsfobi. [Les: 7 klare tegn er det riktig tidspunkt for å møte foreldrene]

# 8 Du vil aldri ha noe å endre. De fleste relasjoner utvikler seg naturlig, og begge mennesker ender opp med at ting skal forandres, om dette beveger seg raskere, møter foreldre / venner, eller tilbringer bare flere netter sammen.

Men hvis du er glad hvordan ting er og ikke vil gå videre eller ha noe forandre mellom dere to, kan du være redd for det som kan ligge fremover i fremtiden.

# 9 Du forteller dem ikke personlig informasjon om deg. De fleste deler intime detaljer om deres liv med personen de er med. De forteller dem barndomshistorier, deres dypeste ønsker, og til og med deres holdning til dagens problemer i verden.

Hvis du holder ting bare overflate dypt med din signifikante andre, er det fordi du har en frykt for engasjement. Personlige detaljer = Forpliktelse. [Les: Hva er pillow talk og hvordan gjøre det bedre?]

# 10 Du tror ikke du kan være med dem på lang sikt. Når noen spør deg om forholdet til den bestemte personen, og du sier bare, "Eh, det er greit" fordi du bare ikke ser deg selv med å være med dem mye lengre, vil du kanskje revurdere noen ting. [Les: 10 grunner at forholdet ditt står stille]

# 11 Du vil aldri møte vennene sine. Hvis du foretrekker å tåle hele forholdet uten å ha møtt noen av vennene dine, har du en engasjementsfobi. De fleste som er redd for engasjement, har en vane med å holde seg i god avstand fra deres betydelige andres personlige liv. Alle lettere å slippe ut av livet deres helt.

# 12 Hvis de ber om å forlate en tannbørste på ditt sted, blir det et stort argument. Denne er vanligvis det mest åpenbare tegn på at du har et problem. Hvis din nåværende kjærlighetsinteresse forblir over på ditt sted mye og vil forlate en tannbørste der, men du har et problem med det, er det fordi du virkelig ikke kan tenke på sine eiendeler * ahem, dem * beveger seg inn med du. [Les: Live-in romance: Er du klar til å flytte inn?]

# 13 Ditt fokus er på sex og ikke mye annet. Når et forhold er basert på sex alene, og du foretrekker det på den måten, er det egentlig ikke nødvendig å forplikte seg videre. Du får akkurat det du vil uten å måtte gi noe mer. [Les: Hvordan vite om du ikke er forelsket lenger]

# 14 Du introduserer ikke noen som noe annet enn en "venn" hvis det. Når dere to kjører inn i folk du kjenner, introduserer du dem? Og i så fall er det som en "venn"? Hvis du ikke introduserer dem i det hele tatt, eller bare sier at de er vennen din, er du bare redd for å forplikte seg til ideen om at de kan være mer enn det for deg.

# 15 Du tror å møte "den ene" er en myte. Folk med engasjementsfobi kan aldri se seg selv med én person for resten av livet. Hvis du tror at møtet "den ene" aldri vil skje, eller at det bare er en stor myte, har du en alvorlig engasjementsfobi. [Les: 10 mulige grunner at du fortsatt er singel og sliter]

Å ha en engasjementsfobi, selv om du ikke er klar over det, er en veldig vanskelig ting å håndtere. Det første trinnet er å oppdage at du er redd for engasjement og at du ikke er klar for et ekte forhold akkurat nå. Hei, ingen sa at det var noe galt med å ta litt tid for deg nå og da.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar