Comfi-Mum Feeding Pillow Review

Et øyeblikk:

Vi elsker hvor myk Comfi-Mum Feeding Pillow er laget av et mykt og naturlig materiale som er forsiktig på babyens hud. Med en elegant design for å gjøre livet ditt lettere, skiller denne puten seg virkelig ut fra andre på markedet.

Hva de sier:

"Comfi-Mum Feeding Pillow er laget med mamma og baby i hjertet. Designet for å passe komfortabelt rundt midjen din for fredelige fôringstider, lindrer det trykket fra magen din til lårene dine, bambusdekslene og minneskummet forsvinner forsiktig til deg og dine barns delikate form lindrer alle viktige trykkpunkter for en avslappende fôr. De silkebløde myke bambusdekslene er hypoallergeniske og anti-mikrobielle, og holder uønskede bakterier rent unna. Comfi mum pleiepute kan også brukes før og etter fødselen av mamma til bak-, kne- og sovestøtte. "

Testet av mamma Sarah Lampard for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne fôrpute fordi det ser bra ut, jeg liker nøytral beige farge og grå stjerner design. Det er laget av minne skum, noe som gjør det fast og mer støttende enn andre lignende fôrputer, og det passer komfortabelt rundt magen min, slik at jeg kan mate baby i mange forskjellige stillinger. Det er spesielt nyttig med "rugby ball hold" -posisjonen, da dette gjør min vondt uten pute.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg ammer babyen min og, selv om hun er bare liten, vondt min arm etter å ha holdt henne en stund. Denne fôrpute gjør livet enklere ettersom det beveger henne opp til brystet mitt, noe som betyr at jeg kan hvile armen min bak hodet eller til og med få hendene fri når hun mødes. Det gjør også en god kroppsstøttepute for når hun bare ligger på sofaen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg er veldig imponert over denne puten, og jeg vil definitivt kjøpe den, den rimelige prisen gjenspeiler kvalitet, brukervennlighet og design. Jeg vet ikke hva annet er der ute, men dette produktet har gjort vår amming reise mye lettere så langt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ingenting jeg vil forandre om det, det er designet med mor og baby i tankene og alt om det passer inn i vår livsstil. Det er perfekt.

Testet av mamma Danni Williams for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en medmamma eller venn fordi det gjør det lettere og mer behagelig å amme. Det er en nydelig design, kommer i en praktisk pose og har et avtagbart deksel, slik at du kan vaske det. Jeg tror prisen er så rimelig også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg er veldig fornøyd med denne fôrpute, det har gjort livet mitt enklere, da jeg bedre kan plassere babyen til en mer komfortabel lås. Han synes å være lykkeligere å bruke den, og det er også strålende for å svinge ham etter.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne som det gjør alt du trenger og skiller seg ut med sin vakre design. En stor bonus er også at den har en avtagbar, vaskbar deksel.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på noe jeg ville forandre!

Testet av mamma Connie Ward for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre som det er en stilig og komfortabel mating pute. Andre puter jeg tidligere har brukt var enten for store, en merkelig form eller ikke fast nok til å holde babyen oppe. Denne puten er perfekt for amming, og jeg vil definitivt fortsette å bruke den. Jeg liker også at dekslet er flyttbart fordi det er lett å vaske når baby dribler overalt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi det har en spesialdesignet form som passer rundt magen din mens du ammer, slik at babyen kan ligge komfortabelt nær brystet. Dette betydde at jeg ikke holdt min baby opp, noe som var bra da det ofte gir meg en død arm. Puten er laget av minne skum så det holder sin form. Personlig bruker jeg også denne puten som et hjelpemiddel for barnet mitt til å sitte opp da hun lider av tilbakeløp. Det er alltid bra når et produkt har flere bruksområder.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet hvis jeg skulle kjøpe det for meg selv. Jeg tror det burde vinne en Mother & Baby-pris fordi jeg liker det subtile mønsteret, formen og det myke materialet det er laget av.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om fôrpute, ville det være å gjøre det tilgjengelig i forskjellige størrelser. Jeg var heldig at den passer meg, men det kan ikke være egnet for en litt større eller litt mindre kvinne.

Testet av mamma Alice Timson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg tror at stjernesignet på dette produktet er vakkert enkelt, og det appellerer også til meg, da det er et uniseks produkt. Min favoritt ting om puten er at den er laget av bambus, som er myk og mild på både min og babyens hud. Minneskummet gjør det også veldig behagelig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet har gitt en trygg og komfortabel måte for min fireårige datter å holde og kose sin lillebror, noe som er fantastisk. Han kan ligge over pute og hun støtter hodet med armen. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for å måtte holde ham opp, da puten tar all sin vekt. Hun elsker å være i stand til å ta vare på ham, og det betyr at de kan bli kjent med hverandre og få øyekontakt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over noen andre, hovedsakelig fordi det er laget med bambus. Babys hud er så mye mer delikat og følsomt enn vårt, så å ha myke stoffer er veldig gunstig. Jeg tror dette gjør det skiller seg ut.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg fant det veldig vanskelig å plukke det opp fordi materialet er så elastisk - kanskje å legge til et håndtak ville løse dette problemet?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar