Bekjempe forholdet Paranoia i 8 enkle trinn

Vi får noen ganger litt paranoid, men hva om det begynner å overta forholdet ditt? Her er hvordan du effektivt kan håndtere din paranoia. Av Alice Tucker

Alle mennesker har usikkerhet og bekymringer. I alle aspekter av våre liv finner vi noe å bekymre oss om? Våre jobber, vår helse, våre familier, våre vennskap. Hva er mer, kan vi ikke, men virkelig dvele inn i våre hverdagslige bekymringer.

Vi analyserer årsakene, de underliggende faktorene og hva-hvis. Vi spekulerer om alle mulige utfall av situasjonen som angår oss, uansett hvordan latterlig det kan virke. Mennesker er ganske negative vesener. Vi forventer det verste ... det er i vår natur. Vi er alle litt paranoide.

Vi er ikke forskjellige i våre relasjoner. Selv om det kjører jevnt og du er glad, hva om ting endres? Du er alltid på utkikk etter tegn på feil. Hva om partneren din snyder? Hva om de forlater deg? Hvis hjerteslag er en mulighet, vil du forberede deg på det. Det handler om selvbeskyttelse!

Men i det gjør vi ikke bare plager oss selv? Din usikkerhet og disse tankene om såkalt â € œself preservationâ € kan til og med bli en årsak til forholdssammenheng. Unødig angst og paranoia kan få oss til å oppføre seg på merkelige måter. Sikkert, å velge et positivt syn på kjærlighetslivet ditt og bare nyte hvert glatt øyeblikk, vil gi deg et sunnere grunnlag for ditt forhold.

Hvordan kan du unngå forholdet paranoia?

Det er på tide å kvitte seg med forholdet paranoia! Ta en titt på disse 8 trinnene, og gå videre med et mer positivt syn på forholdet ditt!

# 1 Velg positivitet over negativitet. Vi har ofte en tendens til negative tanker når vi føler seg paranoide og usikre. Det er en forsvarsmekanisme. Vi utarbeider ubevisst oss for den verste mulige situasjonen, men ved å gjøre det gir vi oss unødvendig stress fordi våre bekymringer nesten ikke er sanne.

Så, hvis vi forsøker å avvise våre negative tanker og velge mer rasjonell tenkning, står vi en sjanse til å bekjempe vår paranoia. Prøv å se positivitet med mindre du har en reell grunn til å gjøre ellers! Velg å ta partneren din på sitt ord, i stedet for å gjøre negative forutsetninger om de tingene de sier eller gjør.

Ta din bekymring eller bekymring, og prøv ditt ytterste for å gjøre det til en positiv tanke. Hvis du vanligvis er opptatt av at partneren din er ute uten deg, kan du prøve å fokusere dine følelsesmessige energier i håp om at de har det bra, ikke i stedet for å bekymre deg for at de kan gjøre noe unødvendig. [Les: 10 subtile tegn på at du tenker for negativt]

# 2 Ikke gjør forutsetninger! Så, partneren din svarer ikke på dine meldinger, du kan anta at de mister interessen, kanskje de er sint på deg av en eller annen grunn, eller kanskje de gjemmer noe?

Sannheten er, du kan ikke være sikker på at noen av disse tankene er sanne, så hvorfor bekymre deg? Oftere enn ikke, det er en enkel forklaring, og når alt blir klart, vil du lure på hva du var bekymret for i utgangspunktet!

Det er mer sannsynlig at telefonen har gått tom for batteri, eller det er stille. Gi alltid partneren din fordelen av tvil og antar at det er en enkel forklaring før du tar forutsetninger om deres oppførsel.

# 3 Ikke les mellom linjene. En av hovedårsakene til min egen paranoia er de tider når kjæresten min er roligere enn vanlig eller opptrer ¨ c forskjellig ¨ c på noen måte. Han kan oppføre seg mindre kjærlig enn vanlig, eller er ikke så lydhør i samtalen. Jeg henter ofte at jeg må ha gjort noe galt, eller at han er mindre interessert i meg i dag enn han var i går. Når jeg spør ham hva som er galt, sier han enten "ingenting" eller forklarer at han er trøtt. Men jeg kan fortsatt ikke hjelpe men lese mellom linjene, noe må være saken!

Det er lett å glemme at vi alle har humørsvingninger, vi har alle dårlige dager, og vi kan alle være irritable når vi er trette! Ja, kroppsspråk er et viktig kommunikasjonsverktøy, men hvis partneren din er roligere og mer lukket enn vanlig, bør du ikke umiddelbart anta at det er noe du har gjort.

Spør om deres velvære, og hvis de forteller deg at de er trette eller bare har hatt en dårlig dag, ta sitt ord for det. Hvis du spør dem om de imaginære underliggende årsakene til deres oppførsel, vil de bare føle seg mer irritabel!

# 4 Slå av telefonen og datamaskinen. Du kan tro at konstante tekster vil gi deg trøst når du føler deg paranoid eller har bekymringer om forholdet ditt. I sannhet er de ikke nyttige i det hele tatt. Du vil bare virke trengende, som kan til og med skape din partner bort.

Hvis du tilbringer timer â € œstalkingâ € din partnerâ € ™ s sosiale nettverksprofiler, matrer du bare dine egne bekymringer. Du er ubevisst ute etter inkriminerende bevis, som er helt motproduktiv! Og så, når du ikke finner noe i det hele tatt, lurer du på hva de kan gjemme seg.

Husk at rommet er viktig, gi hverandre plass til å være enkeltpersoner. Du trenger ikke å være involvert i hverandres liv 24 timer i døgnet. Sett telefonen ned eller lukk den bærbare datamaskinen. Ta deg tid. Lov deg selv ikke om tekst eller se på et sosialt nettverk for en bestemt periode.

Når du lager grenser for deg selv, kan du forvente å føle deg sårbar og hjelpeløs, men du vil faktisk begynne å føle deg mer empowered og fri. [Les: 12 ting du gjør som vil få ham til å tro at du er en stalker]

# 5 Distrahere deg selv. Når du er hjemme bekymre deg for hva partneren din kanskje eller ikke gjør på en kveld med vennene sine, er du egentlig bare sjalu at partneren din har det gøy uten deg?

Godta at du ikke er den eneste personen i partnerns liv, på samme måte som de ikke er den eneste personen i ditt eget! Vi er alle påvirket av så mange mennesker i våre liv. Venner er viktige for dere begge, og det er viktig å tilbringe tid med dem.

Hvis din partner er ute med sine venner, hvorfor ikke gå ut med din egen? Det er langt bedre enn å sitte hjemme og skaper urealistiske scenarier i hodet ditt. Distrahere deg selv, glem dine bekymringer og utveksle historier med partneren din etterpå.

# 6 Godta at partneren din vil utvikle vennskap med medlemmer av motsatt kjønn. Når partneren nevner en venn som skjer for å være medlem av det motsatte kjønn, kan du ofte anta at det er noe som må foregå. Jeg mener, vi har alle sett â € œWhen Harry Met Sally.â € Â

Men dette er den virkelige verden, og det er helt mulig å ha venner av motsatt kjønn! Tross alt, er jeg sikker på at du har dine egne venner og bekjente som du aldri ville drømme om å se i romantisk eller seksuelt lys.

Vær av den oppfatning at det er et perfekt uskyldig forhold, med mindre du får reell grunn til å tro noe annet. Hvorfor ikke prøve å bli kjent med denne vennen med en objektiv utsikt, og uten å vise noen følelser av mistanke eller sjalusi? Du vil ganske ofte finne at de er ganske opptatt av å møte deg! Dine bekymringer vil forsvinne, og du kan til og med føle deg ganske dårlig for å se denne personen på en slik negativ måte. [Les: 6 små måter å slutte å være så sjalu på]

# 7 Lær å gjenkjenne når du opptrer paranoid. Vi skjønner ikke ofte når vi opptrer paranoid. Vi overreager og angre på det etterpå. På den tiden er vi så opptatt av vår frykt og bekymringer for at vi ikke skjønner hvordan vår oppførsel kan oppfattes av andre, inkludert våre partnere, til etter hendelsen.

For å bekjempe dette, forsøk å være oppmerksom på måten du reagerer på situasjoner som vanligvis utløser paranoia. Hvis du reagerer uten å tenke, vil du ofte velge feil reaksjon, noe som bare vil gjøre situasjonen verre. Gi deg selv tid til å reflektere på en objektiv og rasjonell måte før du bestemmer deg for den beste og mest hensiktsmessige reaksjonen.

Nesten alltid, dine følelser av paranoia har ingen røtter i virkeligheten, og du vil innse dette hvis du gir deg tid til å tenke. Du kan selv bestemme at ingen reaksjon er nødvendig, og du vil glemme alt om det.

# 8 Snakk gjennom dine usikkerheter og stol på problemer med partneren din. Bekjemp paranoia i kjernen. Disse bekymringene oppstår vanligvis fordi vi har usikkerhet og tillit til problemer. Vi velger ikke å snakke om dem for frykt for å føle seg sårbar, ser dum ut, eller fordi du ikke finner en forklaring på hvorfor du føler deg slik i utgangspunktet.

Ta et skudd av tro og snakk din usikkerhet med din partner på en rasjonell måte. De vil mest sannsynlig sette dine bekymringer for å hvile! Å være åpen med partneren din, bør være nummer én prioritet. Vi har alle bekymringer og usikkerhet, og å snakke dem gjennom er den beste måten å bekjempe dem på. Som de alltid sier, er ærlighet den beste politikken. [Les: 9 effektive måter å slutte å være så trengende og usikre]

Det er på tide å slutte å være så paranoid om hvorvidt partneren din jukser på deg eller om ting kan endres. Ja, hjertesorg er en mulighet, men er det ikke bedre å frigjøre oss av stresset med å bekymre seg for det og faktisk nyte våre forhold når det går bra?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar