Coleen Rooney kunngjør at hun forventer

Innhold

Wife of Wayne kunngjør hun forventer sitt tredje barn

Coleen Rooney, 29, kone til Wayne Rooney og mor til to sønner, Kai (5) og Klay Anthony (2), annonserte på onsdag via hennes Twitter-side at paret forventer sitt tredje barn.

Både Wayne og Coleen avslørte parets spennende nyheter samtidig på Twitter-sidene deres:

Baby nummer 3 er på vei ...... januar! Vi er så glade og glade. □

- Coleen Rooney (@ColeenRoo) 8. juli 2015

Gledelig at meg og @ColeenRoo har vårt tredje barn på vei □

- Wayne Rooney (@WayneRooney) 8. juli 2015

Wayne og Coleen giftet seg i Italia 12. juni 2008, og deres første sønn Kai ankom kort tid etter i 2009, etterfulgt av deres andre lille gutt, Klay, i 2013. Coleen bekjente at hun hadde to barn mer arbeid enn hun hadde forestilt seg, men Det ser ut til at paret er klar igjen for å ta på seg en annen baby.

Coleen hadde avslørt tidligere i år at de to håpet på en annen baby, og at hun ville elske en liten jente. Hun kommenterte imidlertid at hun ikke ville drømme om å ha en baby jente hvis navn startet med en 'K', slik at tradisjonen ikke vil holde seg fast lenge hvis Coleen får sitt ønske.

Til tross for å avsløre at hun vil ha en liten jente, fortalte hun Hallo! Magazine kort tid etter at hun hadde født Klay i 2013 at "Jeg tror en jente ville fullføre familien, men fordi guttene går så bra, ville en annen gutt være like bra".

Det ser ut til at Wayne også vil at en babypike ser da han vokste opp med brødrene og ville elske et kvinnelig tillegg til familien.

Den vakre familien forventer at deres siste medlem kommer fram i januar 2016, så vi må bare vente og se!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar